Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    02. Ožujak 2020. 14:35

Nove curke dobro dosle, i sretno svima koje imate preglede 😊🥰🤞🤞
    Ja sam pregled imala u petak i sve super s bebicom, raste lijepo i stvarno je aktivna 😆
    Jedino sto me malo brine, kaze gin da mi usce nije tvrdo koliko bi trebalo biti, ali da nema problema nek samo pazim da ne dizem nista tesko. A ja sad po netu svasta citala o tome, (strogo mirovanje, prerano otvaranje itd) i ni sama vise neznam sta da mislim. Na nalazu pise: cerviks 1čl smekšan veličinom odgovara amen.
    Dal znate ista o tome? 🤔 🙄
    I dal jos koja muku muci sa sinusima i zacepljenim nosom? 😕

mara1992
    02. Ožujak 2020. 14:41

Meni je nos začepljen manje više otkad sam vidjela plus. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.

url=https://lilypie.com]

Tejic
    02. Ožujak 2020. 14:46

mara1992

Meni je nos začepljen manje više otkad sam vidjela plus. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.

Imas neku posebnu metodu kak si pomoci? Meni je najgore navecer jer ne mogu zaspati pa si u samo jednu nosnicu ustrcam ni pola sprice Olinth spreja iako znam da to nije preporucljivo i nebi smjela al jedino uz to mogu zaspati 😕😕 sutra sam narucena na ORL pa cu vidjeti sta oni kazu jer ovo je koma vise 😕😣

Mina 29
    02. Ožujak 2020. 14:50

teica30

Ja imam pregled tek 12.03., mislim da cu do tada poludjetiii… Ali nema druge nego cekati. Grudi me bole jako, povremeno imam probadanja dolje u maternici, ali nista strasno…
    Betu sam izvadila samo da sebe umirim…
    S obzirom da radim u bolnici, i svakodnevno sam u kontaktu sa rtg-om i moram dizati tesle pacijente, odmah sam počela koristiti godišnji….

Teica gdje radiš? Inženjerka si radiologije? 

Napokon 2804
    02. Ožujak 2020. 15:07

Crl 23mm, odgovara 9+0 tt
    Bebi nam je mahnulo, srceko kuca, sve prekrasno... Sljedeći pregled 18.3

teica30
    02. Ožujak 2020. 15:10

Mina 29

teica30

Ja imam pregled tek 12.03., mislim da cu do tada poludjetiii… Ali nema druge nego cekati. Grudi me bole jako, povremeno imam probadanja dolje u maternici, ali nista strasno…
    Betu sam izvadila samo da sebe umirim…
    S obzirom da radim u bolnici, i svakodnevno sam u kontaktu sa rtg-om i moram dizati tesle pacijente, odmah sam počela koristiti godišnji….

Teica gdje radiš? Inženjerka si radiologije?

Mina ne, radim u bolnici, ali pacijenti vask.kirurgiji, ali 80% dnevnih zahvata nam pacijenti odraduju na radiologiji ... I uvijek jedna od nas ide sa pacijentom ... A kako to ide, uvijek mlade kolegice moraju taj dio odradivati .. Onda bolje ne izazivati vraga 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

happy_m
    02. Ožujak 2020. 15:10

Napokon 2804

Bebi nam je mahnulo, srceko kuca, sve prekrasno… Sljedeći pregled 18.3

Ajme bas mi je drago 😍😍
    Super mi je kak te tak cesto narucuje, ja bi voljela da i mene moja tako 😃

tamica0002
    02. Ožujak 2020. 15:11

Napokon 2804

Cestitkeee!!! 🙏 to ti je bio prvi pregled ili?

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 15:11

Napokon 2804

Napokon 2804
    02. Ožujak 2020. 15:13

tamica0002

Napokon 2804

Cestitkeee!!! 🙏 to ti je bio prvi pregled ili?

Ma jok, mislim da ako brojnim sve ultrazvuke da je bio 7 😂 od početka trudnoće do sad, bilo je sumnje na vanmatericnu i tak to, a rana trudnoca ma svasta... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.