Nove curke dobro dosle, i sretno svima koje imate preglede 😊🥰🤞🤞
Ja sam pregled imala u petak i sve super s bebicom, raste lijepo i stvarno je aktivna 😆
Jedino sto me malo brine, kaze gin da mi usce nije tvrdo koliko bi trebalo biti, ali da nema problema nek samo pazim da ne dizem nista tesko. A ja sad po netu svasta citala o tome, (strogo mirovanje, prerano otvaranje itd) i ni sama vise neznam sta da mislim. Na nalazu pise: cerviks 1čl smekšan veličinom odgovara amen.
Dal znate ista o tome? 🤔 🙄
I dal jos koja muku muci sa sinusima i zacepljenim nosom? 😕
Meni je nos začepljen manje više otkad sam vidjela plus. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.
url=https://lilypie.com]
Meni je nos začepljen manje više otkad sam vidjela plus. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.
Imas neku posebnu metodu kak si pomoci? Meni je najgore navecer jer ne mogu zaspati pa si u samo jednu nosnicu ustrcam ni pola sprice Olinth spreja iako znam da to nije preporucljivo i nebi smjela al jedino uz to mogu zaspati 😕😕 sutra sam narucena na ORL pa cu vidjeti sta oni kazu jer ovo je koma vise 😕😣
Ja imam pregled tek 12.03., mislim da cu do tada poludjetiii… Ali nema druge nego cekati. Grudi me bole jako, povremeno imam probadanja dolje u maternici, ali nista strasno…
Betu sam izvadila samo da sebe umirim…
S obzirom da radim u bolnici, i svakodnevno sam u kontaktu sa rtg-om i moram dizati tesle pacijente, odmah sam počela koristiti godišnji….
Teica gdje radiš? Inženjerka si radiologije?
Crl 23mm, odgovara 9+0 tt
Bebi nam je mahnulo, srceko kuca, sve prekrasno... Sljedeći pregled 18.3
Ja imam pregled tek 12.03., mislim da cu do tada poludjetiii… Ali nema druge nego cekati. Grudi me bole jako, povremeno imam probadanja dolje u maternici, ali nista strasno…
Betu sam izvadila samo da sebe umirim…
S obzirom da radim u bolnici, i svakodnevno sam u kontaktu sa rtg-om i moram dizati tesle pacijente, odmah sam počela koristiti godišnji….
Teica gdje radiš? Inženjerka si radiologije?
Mina ne, radim u bolnici, ali pacijenti vask.kirurgiji, ali 80% dnevnih zahvata nam pacijenti odraduju na radiologiji ... I uvijek jedna od nas ide sa pacijentom ... A kako to ide, uvijek mlade kolegice moraju taj dio odradivati .. Onda bolje ne izazivati vraga 😁
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Bebi nam je mahnulo, srceko kuca, sve prekrasno… Sljedeći pregled 18.3
Ajme bas mi je drago 😍😍
Super mi je kak te tak cesto narucuje, ja bi voljela da i mene moja tako 😃
Cestitkeee!!! 🙏 to ti je bio prvi pregled ili?
❤
Cestitkeee!!! 🙏 to ti je bio prvi pregled ili?
Ma jok, mislim da ako brojnim sve ultrazvuke da je bio 7 😂 od početka trudnoće do sad, bilo je sumnje na vanmatericnu i tak to, a rana trudnoca ma svasta...
Sortiraj odgovore
Najstariji