Mina ja imam sutra 1. pregled i sutra cu bit 5+5…koliko sam istražila, to je još rano za srčeko ili?
Zadnja beta je bila u petak 1224
Da ti dam malo vjetra u leđa, ja sam na pregledu bila 5+6 i vidilo se srce 😌💓 ako i ne bude, samo strpljivo
Imam jedno pitanjce...zadnjih 10-ak dana imam problema sa odlaskom na wc. Kako vi rjesavate problem zatvora?
Danas sam ujutro pojela i zitarice sa suhim sljivama i grozdicama ali nista 😏
Skakavac daj Bože 🤞 ne znam.kad je tebi bila O taj ciklus al meni je bila na 19dc pa je kasnije bila i oplodnja...jedino zbog toga
Imam jedno pitanjce…zadnjih 10-ak dana imam problema sa odlaskom na wc. Kako vi rjesavate problem zatvora?
Danas sam ujutro pojela i zitarice sa suhim sljivama i grozdicama ali nista 😏
Ja imam isti problem vise od 2 tjedna i ništa mi ne pomaže. Izludit ću vise. 🤷♀️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Skakavac daj Bože 🤞 ne znam.kad je tebi bila O taj ciklus al meni je bila na 19dc pa je kasnije bila i oplodnja…jedino zbog toga
Obzirom da sam imala jako grčeve, meni je lakse bilo onog trena cim je dr rekla da se radi o trudnoći i da sve izgleda uredu, razvoj sukladno tjednima. Nekima se vidi samo gestacijska i zumanjcana vrećica.. Ali nemoj se obeshrabrit.
Vezano za probavu, meni nikad nije bilo bas bas uredna.. Otkada sam trudna, znala bih par jutra za redom pojest kefir i pšenične posije od enciana.. I pomoglo mi je. Znala sam jest i svakakve bućkuriše nebi li potakla probavu. Jutros, iz nicega, proljev najranije... Promjene su svakoga dana, vise ne mogu ni povatat sve 🤪🤧
Nove cure dobrodošle i čestitam . Probava- imaš u dm sok od šljiva gusti, donat mg ili sad meni pomogne magnezij direkt. ja sam s prvom imala problema jer sam pila hefferol
url=https://lilypie.com]
Hvala vam puno na savjetima...budemo probala i nadam se da ce pomoc 😃
Mina ja imam sutra 1. pregled i sutra cu bit 5+5…koliko sam istražila, to je još rano za srčeko ili?
Zadnja beta je bila u petak 1224
Pa nadam se da će se vidjeti.. Ja ču biti 6 ravno tada.. Bit će mi lakše ako će se vidjeti..
Javi se obavezno sutra.. ❤️
Ja imam pregled tek 12.03., mislim da cu do tada poludjetiii... Ali nema druge nego cekati. Grudi me bole jako, povremeno imam probadanja dolje u maternici, ali nista strasno...
Betu sam izvadila samo da sebe umirim...
S obzirom da radim u bolnici, i svakodnevno sam u kontaktu sa rtg-om i moram dizati tesle pacijente, odmah sam počela koristiti godišnji....
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji