Crl 23mm, odgovara 9+0 tt
Bebi nam je mahnulo, srceko kuca, sve prekrasno… Sljedeći pregled 18.3
😊😊 baš mi je drago!
I meni je 18.-og sljedeći pregled😉
Ma bitno da sve okej sada onda, meni se na prvom vidla gestacijska tako da sada cekamo otkucaje 🙏😘
Ma bitno da sve okej sada onda, meni se na prvom vidla gestacijska tako da sada cekamo otkucaje 🙏😘
Meni se prvo nije vidjelo nista a imala jake bolove u abdomenu pa su onda svaki dan betu vadili i uzv, pa se ond kad je beta narasla iznad 1000 vidjela gv, pa za 2 dana malo veca gv, pa onda nakon 2 tjedna srceko maleno kako kuca i danas beba
Meni se prvo nije vidjelo nista a imala jake bolove u abdomenu pa su onda svaki dan betu vadili i uzv, pa se ond kad je beta narasla iznad 1000 vidjela gv, pa za 2 dana malo veca gv, pa onda nakon 2 tjedna srceko maleno kako kuca i danas beba
Ma super bitno da sada sve ide svojim tokom. Ja sad nestrpljivo cekam slj. pregled, ali sta cu, moram hh...
Mucnine me ubijaju, ali bez povracanja, samo mi se dize zeludac i ona trenutna slabost mi se javi... to me bas umara 🙈
Ma super bitno da sada sve ide svojim tokom. Ja sad nestrpljivo cekam slj. pregled, ali sta cu, moram hh…
Mucnine me ubijaju, ali bez povracanja, samo mi se dize zeludac i ona trenutna slabost mi se javi… to me bas umara 🙈
Valjda smo svi takvi. I kod mene mučnina po cijeli dan i stalno umor a kad legnem ne mogu spavati. Uh, sve će to proći i sve ćemo mi to izdržati za svoje bebice...
😍 Predivno 😊
Ja imam sutra pregled i bas me zanima sta ce se vidjet i koliko sam tocno tjedana trudna 😁
Jedni pitanje za sve. Osjecam da me lagano boli grlo,mogu koristit strepsils tablete?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
😍 Predivno 😊
Ja imam sutra pregled i bas me zanima sta ce se vidjet i koliko sam tocno tjedana trudna 😁
Jedni pitanje za sve.Osjecam da me lagano boli grlo,mogu koristit strepsils tablete?
Meni su dali isla septolete sa medom i limunom... U apoteci su mi rekli da jedino njih smijem
Meni je nos začepljen manje više otkad sam vidjela plus. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.
Imas neku posebnu metodu kak si pomoci? Meni je najgore navecer jer ne mogu zaspati pa si u samo jednu nosnicu ustrcam ni pola sprice Olinth spreja iako znam da to nije preporucljivo i nebi smjela al jedino uz to mogu zaspati 😕😕 sutra sam narucena na ORL pa cu vidjeti sta oni kazu jer ovo je koma vise 😕😣
Uzmi pravu fiziolosku otopinu (Ljekarna Zagreb).. Sa time mozes..
😍 Predivno 😊
Jedni pitanje za sve.Osjecam da me lagano boli grlo,mogu koristit strepsils tablete?
Ne.. Strepail ne.. Ali imaju neke koje se zovu Isla..tak nekako čini mi se.. One su na biljnoj bazi i njih smijemo.. Ja sam koristila nedugo
😍 Predivno 😊
Jedna pomoc za lijekove, smijemo paracetamol protuv bolova, a za ostalo sve sta mogu i bebe. Tako meni rekla najjednostavnije moja dr opce prakse. Ja trenutno za nos koristim sterimar baby
Sortiraj odgovore
Najstariji