Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    peggy95
    02. Ožujak 2020. 16:18

Pozdrav cure.. bila sam danas na pregledu i ne znam sto bih rekla i mislila... trudna sam 7tj i 4 dana po zadnjoj mengi, no ja imam kasne ovulacije. Doktorica mi je vidila samo gestacijsku vrecicu koja je narasla od proslog pregleda koji je bio prije 2 tj.. sutra i u cetvrtak moram ici vadit betu da vide da li se pravilno dupla.. bas sam uplasena 😥

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Skakavac
    02. Ožujak 2020. 16:22

Isla moos se zovu pastile. Preporucuju pastile i sirupe na bazi sljeza i islandskog lišaja. Meni doduse te Isla moos nisu nista pomogle... Pa sam zaprzila secer i mliko.. Nema puno pomoci. Triba prilezat. Ja sna obicu priladu vukla pet dana. 

02. Ožujak 2020. 16:30

peggy95

Pozdrav cure.. bila sam danas na pregledu i ne znam sto bih rekla i mislila… trudna sam 7tj i 4 dana po zadnjoj mengi, no ja imam kasne ovulacije. Doktorica mi je vidila samo gestacijsku vrecicu koja je narasla od proslog pregleda koji je bio prije 2 tj.. sutra i u cetvrtak moram ici vadit betu da vide da li se pravilno dupla.. bas sam uplasena 😥

Kad sam ja dosla na pregled 12.02. trebala sam biti trudna 8 tjedana. Kad san legla na stol, kaze ona meni, tribali bi vidit plod i srce kako kuca. Počeo pregled, nista nema osim GV. Naručila me za sljedeći tjedan, vidila se žumanjčana i plod, doslovno točka. I sad 26., znači nakon dva tjedna od prvog pregleda, vidilo se srce. Po veličini ploda sam tad bila 6+1.
    Da se vratim na dan kad san saznala da san trudna, 31.01. imala sam ogromne grčeve, i crtica je bila dosta blijeda. Doktorica je rekla da je to velika mogućnost da se tad zapravo dogodila implementacija. Tako po svemu, ovulacija mi je bila kad je tribala menstruacija doć. Nešto se poremetilo. Moj slučaj, nadam se da ćeš i ti na kraj svega isto imat sretne vijesti. I moj savjet, NE GUGLAJ NISTA, čekaj nalaze i pregled. 🙏🏻😊

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 16:36

sunce1

Cure koje ste na antibioticima zbog eserihije…kako ste? Ima li kakvih nuspojava? Ja ne znam sto me nije spopalo. Ponekad mala temp, proljev, dermatitis dolje, gljivice, svrab dolje kompletno, i naprije i nazad🙈, katastrofa😕

Tonks i tea2807?

jasamja
    02. Ožujak 2020. 16:37

Hvala na pomoci,poslat cu kasnije muza u ljekarnu da mi uzme nesto,a do onda caj i med 🤞 nekad davno sam koristila te isla ali nisu mi pomogle nista,budemo vidjeli. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Tea2807
    02. Ožujak 2020. 16:41

sunce1

sunce1

Cure koje ste na antibioticima zbog eserihije…kako ste? Ima li kakvih nuspojava? Ja ne znam sto me nije spopalo. Ponekad mala temp, proljev, dermatitis dolje, gljivice, svrab dolje kompletno, i naprije i nazad🙈, katastrofa😕
    Tonks i tea2807?

Imala temp malo povisenu, sad me to proslo. Desi mi se da me tjera na pisanje, i onda izade samo 2 kapi, osim toga sve normalno

Marta14
    02. Ožujak 2020. 16:45

Sunce oce to tako od antibiotika, ja kad pijem antibiotik uvijek mi je tako (osim temperature). Trebala ti je dati i neke vaginalete da stavljas dok pijes antibiotik 

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 16:49

Marta14

Sunce oce to tako od antibiotika, ja kad pijem antibiotik uvijek mi je tako (osim temperature). Trebala ti je dati i neke vaginalete da stavljas dok pijes antibiotik

Uzela sam lactogyn vaginalete pa sam sinoc krenula s njima. Nadam se da ce pomoci. I dobila sam kortikosteoridnu kremu za mazanje dolje i iza, ali ne cini mi se da nesto previse pomaze. Veceras cu s canesten kremom probati. Cudno mi je kako me i iza svrbi, to mi se nikada nije dogodilo, pogotovo nakon velike nuzde i tusiranja🤔

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 16:50

Tea2807

sunce1

sunce1

Tonks i tea2807?

Imala temp malo povisenu, sad me to proslo. Desi mi se da me tjera na pisanje, i onda izade samo 2 kapi, osim toga sve normalno

Super da ti nije kao i meni. Koliko ces dugo biti na antibiotiku?

Napokon 2804
    02. Ožujak 2020. 16:52

peggy95

Pozdrav cure.. bila sam danas na pregledu i ne znam sto bih rekla i mislila… trudna sam 7tj i 4 dana po zadnjoj mengi, no ja imam kasne ovulacije. Doktorica mi je vidila samo gestacijsku vrecicu koja je narasla od proslog pregleda koji je bio prije 2 tj.. sutra i u cetvrtak moram ici vadit betu da vide da li se pravilno dupla.. bas sam uplasena 😥

Opusti se. Mozda je kasna ovulacija bila... Sacekaj nalaze. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.