Ja imam privremeno,znala sam ih češće imati prije i tijekom menstruacije. Al mislim da je to sve normalno.
Da,da...bas kao za vrijeme menstruacije.
Ja u 2 imam pregled. Nervozna sam katastrofa, spavala sam jos gore...
Cure koje ste na antibioticima zbog eserihije...kako ste? Ima li kakvih nuspojava? Ja ne znam sto me nije spopalo. Ponekad mala temp, proljev, dermatitis dolje, gljivice, svrab dolje kompletno, i naprije i nazad🙈, katastrofa😕
Ja u 2 imam pregled. Nervozna sam katastrofa, spavala sam jos gore…
Bit ce sve ok! 2 ce doci za tren☺ zabavi se necim da vrijeme brze prode i javi kolika je bebica❤
Ja u 2 imam pregled. Nervozna sam katastrofa, spavala sam jos gore…
Jooj bas ti zavidim...ja imam tek iduci petak pregled, nikako ga docekat..
Zelim ti puno srece i javim nam kako je proslo ❤❤
Cure jel u ranoj T normalan bijelo kremasti iscjedak bez mirisa praćen grčevima?
Cure sretno svima na pregledima i javite kako je proslo.
Ja imam ponekad iscjedak boje bijele kave i odmah mi je gin dala duphaston za cuvanje trudnoce, tako da vjerujem da ce i tebi. Samo joj napomeni ako vidis slucajno da je iscjedak promijenio boju.
Cure javljajte se nakon pregleda. 😊
Ja sam trebala biti danas ali sam zbog posla morala odgoditi za četvrtak... Nervozna sam to je sad prvi pregled.. Pa očekuje srčeko i da je sve na mjestu. Bit će dalje lakše.. 😊
Dobrodosle nove cure! 🤗
Cure koje imate pregled- SRETNO! 🍀❤️ Čekamo lijepe vijesti. 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo da se i ja malo Javin. Svaki dan citan, al nema promjena s mucninama i glavoboljama, pa i ne pisem puno po forumu. To je "jedino" sta me muci. Danas sam 14+4, a pregled imam ovaj petak. Vezano za strah, meni se ponekad javi jer dite ne osjecan jos uvik, rano je. Zastanes pa promislis i u negativnom smjeru, ali smisla nema. Svaki dan se triba trudit bit pozivitan i uzivat.. Stalno ponavljaju, sve je uredu dok nema svjeze krvi i neizdrzivih bolova. Vezano za iscjedak, ja ga imam posljednjih desetak dana.. Ne mijenja boju ali znam da je jedan dan bio toliko obilan, da sam mislila da sam se popiškila u gace. Meni su isto tako krenula i probadanja, cas s lijeve, cas s desne strane, cas jako nisko pa vise i tako. Ne strahuje, bit ce sve uredu. Na kraju krajeva, malo toga je u našim rukama, preostaje samo kvalitetno jest, pit dodatke prehrani koje preporucuju i cim manje stresa.. To je to.
Raspisala sam se, pa jos da napisem da sam s posla isla na komplikacije u 12om tjednu. Radim ne lose rizican posao koji uključuje i nocne, tako da sam odmah Tila ic ca.
Mina ja imam sutra 1. pregled i sutra cu bit 5+5...koliko sam istražila, to je još rano za srčeko ili?
Zadnja beta je bila u petak 1224
Sortiraj odgovore
Najstariji