Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce1
    02. Ožujak 2020. 11:19

želja

Ja imam privremeno,znala sam ih češće imati prije i tijekom menstruacije. Al mislim da je to sve normalno.

Da,da...bas kao za vrijeme menstruacije.

Napokon 2804
    02. Ožujak 2020. 11:21

Ja u 2 imam pregled. Nervozna sam katastrofa, spavala sam jos gore... 

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 11:22

Cure  koje ste na antibioticima zbog eserihije...kako ste? Ima li kakvih nuspojava? Ja ne znam sto me nije spopalo. Ponekad mala temp, proljev, dermatitis dolje, gljivice, svrab dolje kompletno, i naprije i nazad🙈, katastrofa😕

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 11:23

Napokon 2804

Ja u 2 imam pregled. Nervozna sam katastrofa, spavala sam jos gore…

Bit ce sve ok! 2 ce doci za tren☺ zabavi se necim da vrijeme brze prode i javi kolika je bebica❤

happy_m
    02. Ožujak 2020. 11:30

Napokon 2804

Ja u 2 imam pregled. Nervozna sam katastrofa, spavala sam jos gore…

Jooj bas ti zavidim...ja imam tek iduci petak pregled, nikako ga docekat..
    Zelim ti puno srece i javim nam kako je proslo ❤❤

• NinaJ
    02. Ožujak 2020. 11:37

justagirl2201

Cure jel u ranoj T normalan bijelo kremasti iscjedak bez mirisa praćen grčevima?

Cure sretno svima na pregledima i javite kako je proslo.
    Ja imam ponekad iscjedak boje bijele kave i odmah mi je gin dala duphaston za cuvanje trudnoce, tako da vjerujem da ce i tebi. Samo joj napomeni ako vidis slucajno da je iscjedak promijenio boju. 

Mina 29
    02. Ožujak 2020. 11:57

Cure javljajte se nakon pregleda. 😊
    Ja sam trebala biti danas ali sam zbog posla morala odgoditi za četvrtak... Nervozna sam to je sad prvi pregled.. Pa očekuje srčeko i da je sve na mjestu. Bit će dalje lakše.. 😊

nada23
    02. Ožujak 2020. 12:06

Dobrodosle nove cure! 🤗 
    Cure koje imate pregled- SRETNO! 🍀❤️ Čekamo lijepe vijesti. 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Skakavac
    02. Ožujak 2020. 12:20

Evo da se i ja malo Javin. Svaki dan citan, al nema promjena s mucninama i glavoboljama, pa i ne pisem puno po forumu. To je "jedino" sta me muci. Danas sam 14+4, a pregled imam ovaj petak. Vezano za strah, meni se ponekad javi jer dite ne osjecan jos uvik, rano je. Zastanes pa promislis i u negativnom smjeru, ali smisla nema. Svaki dan se triba trudit bit pozivitan i uzivat.. Stalno ponavljaju, sve je uredu dok nema svjeze krvi i neizdrzivih bolova. Vezano za iscjedak, ja ga imam posljednjih desetak dana.. Ne mijenja boju ali znam da je jedan dan bio toliko obilan, da sam mislila da sam se popiškila u gace. Meni su isto tako krenula i probadanja, cas s lijeve, cas s desne strane, cas jako nisko pa vise i tako. Ne strahuje, bit ce sve uredu. Na kraju krajeva, malo toga je u našim  rukama, preostaje samo kvalitetno jest, pit dodatke prehrani koje preporucuju i cim manje stresa.. To je to.
    Raspisala sam se, pa jos da napisem da sam s posla isla na komplikacije u 12om tjednu. Radim ne lose rizican posao koji uključuje i nocne, tako da sam odmah Tila ic ca. 

• justagirl2201
    02. Ožujak 2020. 12:31

Mina ja imam sutra 1. pregled i sutra cu bit 5+5...koliko sam istražila, to je još rano za srčeko ili?
    Zadnja beta je bila u petak 1224

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.