Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nina32
    02. Ožujak 2020. 16:56

Bok, nova sam na forumu i ovo mi je prva, neplanirana, trudnoca. Trenutno samo prema izracunu u 8 tt. Bila sam prije 2 tjedna na uzv prvom i gin je vidjela samo GV ali bez ploda. Narucila me ponovno ovaj tjedan kad je rekla da bi se trebao vidjeti plod i otkucaji srca. Citajuci sve moguce clanke i sl. proizlazi da u 6tj vec treba biti formiran plod i kod nekih trudnica se vide vec tada otkucaji srca. E sad da li je normalno da je meni u 6tj bila vidljiva samo GV bez ploda? E da, nemam apsolutno nikakve druge simptome trudnoce osim izostanka menstruacije i osjetljivih grudi tu i tamo, a test na trudnocu mi je bio pozitivan tek 13ti dan od izostanka (raniji su pokazivali -). Hvala na odgovorima.

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 17:13

Nina32

Bok, nova sam na forumu i ovo mi je prva, neplanirana, trudnoca. Trenutno samo prema izracunu u 8 tt. Bila sam prije 2 tjedna na uzv prvom i gin je vidjela samo GV ali bez ploda. Narucila me ponovno ovaj tjedan kad je rekla da bi se trebao vidjeti plod i otkucaji srca. Citajuci sve moguce clanke i sl. proizlazi da u 6tj vec treba biti formiran plod i kod nekih trudnica se vide vec tada otkucaji srca. E sad da li je normalno da je meni u 6tj bila vidljiva samo GV bez ploda? E da, nemam apsolutno nikakve druge simptome trudnoce osim izostanka menstruacije i osjetljivih grudi tu i tamo, a test na trudnocu mi je bio pozitivan tek 13ti dan od izostanka (raniji su pokazivali -). Hvala na odgovorima.

Dobrodosla! Vjerojatno ti je bila kasna ovulacija, vidis da su i testovi pokazivali minus jako dugo. Strpi se jos maloo☺

• Tea2807
    02. Ožujak 2020. 17:17

sunce1

Tea2807

sunce1

sunce1

Cure koje ste na antibioticima zbog eserihije…kako ste? Ima li kakvih nuspojava? Ja ne znam sto me nije spopalo. Ponekad mala temp, proljev, dermatitis dolje, gljivice, svrab dolje kompletno, i naprije i nazad🙈, katastrofa😕
    Tonks i tea2807?

Imala temp malo povisenu, sad me to proslo. Desi mi se da me tjera na pisanje, i onda izade samo 2 kapi, osim toga sve normalno

Super da ti nije kao i meni. Koliko ces dugo biti na antibiotiku?

Pijem amoksicilin, dobila sam 2 kutije (32kom) svakih 8h. Kad popijem nakon par dana opet urino napravit. Ti?

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 17:21

Tea2807

sunce1

Tea2807

sunce1

sunce1

Cure koje ste na antibioticima zbog eserihije…kako ste? Ima li kakvih nuspojava? Ja ne znam sto me nije spopalo. Ponekad mala temp, proljev, dermatitis dolje, gljivice, svrab dolje kompletno, i naprije i nazad🙈, katastrofa😕
    Tonks i tea2807?

Imala temp malo povisenu, sad me to proslo. Desi mi se da me tjera na pisanje, i onda izade samo 2 kapi, osim toga sve normalno

Super da ti nije kao i meni. Koliko ces dugo biti na antibiotiku?

Pijem amoksicilin, dobila sam 2 kutije (32kom) svakih 8h. Kad popijem nakon par dana opet urino napravit. Ti?

Klavocin 14 dana (2kom dnevno). Isto ponavljam urinokulturu nakon antibiotika.

• Nina32
    02. Ožujak 2020. 17:23

sunce1

Nina32

Dobrodosla! Vjerojatno ti je bila kasna ovulacija, vidis da su i testovi pokazivali minus jako dugo. Strpi se jos maloo☺

To mi je cudno jer ja imam kratke cikluse. Izmedju 23-25 dana. Zadnja menstruacija mi je bila 7.1. i trajala je dulje nego inace (inace je 4 dana, a sad je 9 dana s tim da je od toga 5 dana blazi smeckasti spotting bio). A ovuliram u pravilu od 9-13 dana ciklusa.Radila sam prvi test na 25ti dan tocno, pa dan poslije i onda 4 dana kasnjenja i nista sve do tog 13og dana.

Bosco
    02. Ožujak 2020. 17:49

Bok!
    Ja se vratila s pregleda. Ne vidi se plod, ali je gestrijatrijska vrecica tu, potvrdena trudnoca i kaze da nije vanmatericna trudnoca, sto je najbitnije, iduci tjedan u utorak sljedeci pregled. 😊

02. Ožujak 2020. 18:03

Bosco

Bok!
    Ja se vratila s pregleda. Ne vidi se plod, ali je gestrijatrijska vrecica tu, potvrdena trudnoca i kaze da nije vanmatericna trudnoca, sto je najbitnije, iduci tjedan u utorak sljedeci pregled. 😊

🎉🎊🎉 čestitam! 

Marta14
    02. Ožujak 2020. 18:08

Sunce a kakva ti je stolica? Ma to ti je sve od antibiotika jer oni poremete sve..
    .

jasamja
    02. Ožujak 2020. 18:09

Bosco

Bok!

Jeee,super 😁😁 mislim da ce tako nesto i meni sutra rec 🤷

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    02. Ožujak 2020. 18:17

Ako mi je zadnja M bila 6.1. a O 2.2. ili 3.2. koliko sam onda tjedana trudna? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.