Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teica30
    02. Ožujak 2020. 18:20

Bosco

Bok!
    Ja se vratila s pregleda. Ne vidi se plod, ali je gestrijatrijska vrecica tu, potvrdena trudnoca i kaze da nije vanmatericna trudnoca, sto je najbitnije, iduci tjedan u utorak sljedeci pregled. 😊

Čestitam 🥳

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 18:53

Marta14

Sunce a kakva ti je stolica? Ma to ti je sve od antibiotika jer oni poremete sve..
    .

Da izvinite, zelenkasta, ponekad proljev, ponekad ok.

happy_m
    02. Ožujak 2020. 19:39

Kakve ste s glavoboljama? Mene boli skoro svaki dan i to predvecer uvijek pocne. 😥
    Doktorica mi je rekla da smijem pit lekadol i da je bolje da popijem nego da me boli, ali meni je nekako zao svaki put popit tabletu.

Napokon 2804
    02. Ožujak 2020. 20:11

Nina32

Bok, nova sam na forumu i ovo mi je prva, neplanirana, trudnoca. Trenutno samo prema izracunu u 8 tt. Bila sam prije 2 tjedna na uzv prvom i gin je vidjela samo GV ali bez ploda. Narucila me ponovno ovaj tjedan kad je rekla da bi se trebao vidjeti plod i otkucaji srca. Citajuci sve moguce clanke i sl. proizlazi da u 6tj vec treba biti formiran plod i kod nekih trudnica se vide vec tada otkucaji srca. E sad da li je normalno da je meni u 6tj bila vidljiva samo GV bez ploda? E da, nemam apsolutno nikakve druge simptome trudnoce osim izostanka menstruacije i osjetljivih grudi tu i tamo, a test na trudnocu mi je bio pozitivan tek 13ti dan od izostanka (raniji su pokazivali -). Hvala na odgovorima.

Meni se u 7. Tjednu vidjelo srceko kako kuca, prije toga nista, samo gv, i sad u 10 tjednu (plod je manji za tjedan dana) se lijepo vidi sve... Bila je kasna ovulacija... Samo opusteno, sve ce biti uredu 

02. Ožujak 2020. 20:30

Nina32

Bok, nova sam na forumu i ovo mi je prva, neplanirana, trudnoca. Trenutno samo prema izracunu u 8 tt. Bila sam prije 2 tjedna na uzv prvom i gin je vidjela samo GV ali bez ploda. Narucila me ponovno ovaj tjedan kad je rekla da bi se trebao vidjeti plod i otkucaji srca. Citajuci sve moguce clanke i sl. proizlazi da u 6tj vec treba biti formiran plod i kod nekih trudnica se vide vec tada otkucaji srca. E sad da li je normalno da je meni u 6tj bila vidljiva samo GV bez ploda? E da, nemam apsolutno nikakve druge simptome trudnoce osim izostanka menstruacije i osjetljivih grudi tu i tamo, a test na trudnocu mi je bio pozitivan tek 13ti dan od izostanka (raniji su pokazivali -). Hvala na odgovorima.

Kasna ovulacija. Meni se isto desilo. Implantacija se desila dva dana pred ciklus tako da je sve pomjereno 5-7 dana. Bitno je da je vidljiva gv u materici. Računaj da si možda bila peta nedjelja na dan prvog uzv. Ne moraš imati simptome. Jesi li radila betu? 

• LUX
    02. Ožujak 2020. 21:06

Cure, ima tko iskustva sa Nuna brandonm? S njihovim kolicima? Oce bit to na onom sajmu u Westgateu? 

[link=https://lilypie.com][/link]

• Nina32
    02. Ožujak 2020. 21:08

Lorimery

Nina32

Kasna ovulacija. Meni se isto desilo. Implantacija se desila dva dana pred ciklus tako da je sve pomjereno 5-7 dana. Bitno je da je vidljiva gv u materici. Računaj da si možda bila peta nedjelja na dan prvog uzv. Ne moraš imati simptome. Jesi li radila betu?

Nisam jos vadila betu. Cekam cetvrtak uzv pa cu znati vise.

Skakavac
    02. Ožujak 2020. 21:12

happy_m

Kakve ste s glavoboljama? Mene boli skoro svaki dan i to predvecer uvijek pocne. 😥
    Doktorica mi je rekla da smijem pit lekadol i da je bolje da popijem nego da me boli, ali meni je nekako zao svaki put popit tabletu.

Mene glava boli posljednjih desetak, cak i 15ak dana.. Isto ko i ti, uvelike se suzdržavam od tableta, Mozda sam tri popila dosada. Koristim sumece, kaze ginek da brze djeluju 🤔 i da, meni su isto intenzivnije predvečer.. Koma. 

jasamja
    02. Ožujak 2020. 21:19

LUX

Cure, ima tko iskustva sa Nuna brandonm? S njihovim kolicima? Oce bit to na onom sajmu u Westgateu?

Nemam,ali ih gledam i preeeedivna su mi 😍 ima ih u bubamari za pogledat. A jeftinija su u sloveniji. Ima cak i opcija 4u1 znaci jaje i isofix i to se stvarno isplati. Muz ce mi se onesvjestit kad mu ih pokazem 😂 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

peggy95
    02. Ožujak 2020. 21:21

Nina32

Meni je danas po zadnjoj mengi 7+4 i bila sam danas na pregledu i vidila se samo gestacijska vrecica.. sutra idem u bolnicu vaditi betu i tamo valjda na uzv.. a najgore mi sto je moj gin na godisnjem i mjenjala ga je iz bolnice jedna doktorica, a moj gin je stvarno odlican i detaljan. Nadam se da ce sve biti u redu i da ce se bebica pojaviti 🙏 i da, ovulacija mi je bila 26. Ili 27.1 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.