Ja skroz zaboravila pitati doktora u vezi odnosa,ali svakako ćemo se strpiti još do 12.tj. Ionako mi nije do ničega trenutno, ali ipak sam imala vruće snove sinoć. 😂
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
celaena a da, tako i kod mene. 14i tjedan, a mucnine i glavobolje ne popustaju... Tako da kako mi se posrici da se osjecan bar malo lakse..
justagirl trebala bi se vidjeti barem gestacijska :) jesi vadila betu? ako se jos nista ne bude vidjelo, idi vaditi betu dva puta do iduceg pregleda. bit ce sve ok ❤️
Ketty ja bih rekla jedino ako si spremna da i drugi saznaju, to ovisi o tebi. I u prvoj i u drugoj trudnoci sam odmah svima rekla :D nacekali smo se oba bebaca i zeljela sam biti pozitivna od pocetka i srecom je sve bilo dobro. Vjerujem da bi netko tko je vec imao neuspjesnu trudnocu ipak odgodio do 13tt, a i drugi kojima je tako draze, to bas ovisi o tebi :)
S jedne strane bih se voljela pohvaliti svima i podijeliti s cijelim svijetom ali pošto imam iza sebe i izgubljenu trudnoću i prijevremene porode opet me strah. Ne znam, još ću razmisliti ali i taj 13 tt nije osiguranje, nažalost imam iskustvo spontanog u 14 tt 😓
Skakavac joj znam kak ti je s glavoboljama, krivim ovo ludo vrijeme vani. Jos imam i niski tlak pa je kombinacija ubitacna. Bas mi je zao sto te jos mucnine muce :( ja nisam imala klasicne mucnine, ali sam imala povracanja svakih par dana i to je konacno proslo prije 2 tjedna. Opcenito mi je imunitet nula u ovoj trudnoci, strasno nesto.
Celaena vadila sam betu pon bila je 186 i onda u srijedu i bila je 491...to znaci da se sigurno dupla i da je sve ok?
justagirl2210, to je super - svaka dva dana beta treba biti otprilike duplo veća! :)
Curke što se odnosa tiče, meni je sve ok s trudnoćom bilo do sada, i gin mi je sama rekla da slobodno možemo kako smo i do sada.
Veći problem do ovog tjedna su mi bile mučnine i što sam malo sklonija upalama mjehura (tipa kad se držim one da pijem dvije čaše vode prije i nakon odnosa, budem ok!).
Ketty strasno mi je zao :( znam da nije 13tt nikakvo osiguranje, ali velika vecina pobacaja se desi ipak do tada. Drzim ti fige da bude sve dobro s ovom bebicom. ❤️
Svaka cast na odricanju od kave :D ja sam samo smanjila na jednu dnevnu, ne moooogu bez nje :)
justagirl to su super bete! samo smireno na pregled i ako bude prerano, brzo ces imati iduci. Nema pravila :) beta je inace odlican pokazatelj.
Ketty strasno mi je zao :( znam da nije 13tt nikakvo osiguranje, ali velika vecina pobacaja se desi ipak do tada. Drzim ti fige da bude sve dobro s ovom bebicom. ❤️
Svaka cast na odricanju od kave :D ja sam samo smanjila na jednu dnevnu, ne moooogu bez nje :)
Hvala ti. Držimo fige da bude sve dobro sa svim našim bebicama i da sve skupa najesen uživamo u slatkim brigama oko naših malih smotuljaka.
Ja i nisam neki kafedžija tak da mi to i nije neki problem. Nije da će ta jedna kava nešto značiti, bez brige. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji