Evo mene sa pregleda, sve je savrseno! Srce kuca, beba mase rukicama i nogama, bas je jako aktivna! Jedino sto sam otvorena vec 1 prst pa moram vise mirovati i odmarati. Iako kaze dokt.da je to skoro pa normalno s obzirom da je 4.trudnoca.
I jos jednom da napomenem svim novim trudnicama koje nemaju simptome, nemojte se brinuti. Ja od pocetka nemam nikakvih simptoma, ni mucnine, ni bolove u grudima niti mi se gadi hrana (iako bi nekad htijela da mi se nesto zgadi jer sam stalno pregladna, zato sam se vec i udebljala 3kile).
I tako mi je bilo i u dosadasnjim trudnocama. Sad se osjecam kao da i nisam trudna, jedino sto mi je stomak poceo rasti pa mi je to podsjetnik da malo usporim tempo i pripazim na sebe i bebu!
Ajde da ima još nekog sa više trudnoća iza sebe 😊. Jesu bile uspješne?
Cure koje ste povraćale, da li ste imale sukrvicu pri iskašljavanju?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo mene sa pregleda, sve je savrseno! Srce kuca, beba mase rukicama i nogama, bas je jako aktivna! Jedino sto sam otvorena vec 1 prst pa moram vise mirovati i odmarati. Iako kaze dokt.da je to skoro pa normalno s obzirom da je 4.trudnoca.
I jos jednom da napomenem svim novim trudnicama koje nemaju simptome, nemojte se brinuti. Ja od pocetka nemam nikakvih simptoma, ni mucnine, ni bolove u grudima niti mi se gadi hrana (iako bi nekad htijela da mi se nesto zgadi jer sam stalno pregladna, zato sam se vec i udebljala 3kile).
I tako mi je bilo i u dosadasnjim trudnocama. Sad se osjecam kao da i nisam trudna, jedino sto mi je stomak poceo rasti pa mi je to podsjetnik da malo usporim tempo i pripazim na sebe i bebu!
Ajde da ima još nekog sa više trudnoća iza sebe 😊. Jesu bile uspješne?
Hvala Bogu sve su bile uspjesne!! Imam 3 deckica, sad se nadamo curici, iako najvaznije je samo da je zdravo 😀
Cure jedno pitanje...jel vam se smanjio iscjedak s obzirom na sami pocetak trudnoce? ☺️...ja ga jos uvijek imam ali puno manje.
Meni 3.uspješna trudnoća(između spontani i vanmaterničnu)), iscjedak još uvijek imam nekad jači nekad slabiji.
Na zadnjem pregledu dok.rekao da je sve ok a kad sam doma čitala nalaz piše :cerviks čl.uloživ. Kaj to znači?
Da
Meni je 2 uspješna trudnoća. Danas idem na pregled jedva čekam . Boba mislim da ti to znači da je sve u redu.
url=https://lilypie.com]
Meni 3.uspješna trudnoća(između spontani i vanmaterničnu)), iscjedak još uvijek imam nekad jači nekad slabiji.
Na zadnjem pregledu dok.rekao da je sve ok a kad sam doma čitala nalaz piše :cerviks čl.uloživ. Kaj to znači?
Kod mene pise cerviks odrzan, usce ulozivo za 1 prst. Pa mi je rekla da moram vise mirovati i ne dizati nista tesko. Ne znam dal je to i kod tebe slucaj..
Nisi luda 🤣 ili sam i ja luda 🤣
I ja sam već kupila uni pidzamicu 😍
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Neće mi odgovoriti na jedan od postova 🤣pa sad imate nepovezan post 🤣 ne zamjerite 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji