Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ledolina
    26. Veljača 2020. 10:04

Ja isto još o imenima ne razmišljam, kad saznam spol onda ćemo o tome... Koliko vas ima kojima je ovo druga trudnoća, zanima me koliko vam se simptomi razlikuju od jedne do druge... Ja recimo povraćam, a u prvoj ni dana... I ovaj put mi se sve nekako  ranije  pojavilo, od bolnih grudi, mučnine...

danchy1990
    26. Veljača 2020. 10:16

Ledolina

Ja isto još o imenima ne razmišljam, kad saznam spol onda ćemo o tome… Koliko vas ima kojima je ovo druga trudnoća, zanima me koliko vam se simptomi razlikuju od jedne do druge… Ja recimo povraćam, a u prvoj ni dana… I ovaj put mi se sve nekako ranije pojavilo, od bolnih grudi, mučnine…

U prvoj sam bila super fit cijelu trudnocu. A ovu se jedva krećem. Jučer prespavala cijelo popodne i noć. Baš sam jako umorna i teško mi se pokrenuti da ista napravim. I mučnine su u ovoj,al izgleda da napokon prolaze 🤷‍♀️

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Rosha
    26. Veljača 2020. 10:29

Ja isto moram reći da mi je prva trudnoća bila milina, bez mucnina i nekih prohtjeva tipa hrane...Skroz do kraja sam bila fit. I da napomenem - bio je dečko. 💙

Ova druga tr je poprilično teža em zbog (ponekad groooznih) mučnina em zbog tog nekog osjećaja iscrpljenosti koji me prati valjda svaki dan.
     E i da, vidim da mi je koža lica nekak lošija, suha, pojavljuju se pristići (na leđima pogotovo)... A hrana, e to je priča za sebe - znači ima dana kad mi se i voda gadi. 😅 nikad nisam bila ovak primorano izbirljiva jer su mi mucnine fakat okrutne 😂

Ledolina
    26. Veljača 2020. 10:36

Blago tebi ako prolaze, meni su počele tek... Sve si mislim da mi ujutro vožnja autom uzrokuje to povraćanje,a odem samo do vrtića i nazad, znači 10min vožnje... 

Ledolina
    26. Veljača 2020. 10:41

Rosha

Ja isto moram reći da mi je prva trudnoća bila milina, bez mucnina i nekih prohtjeva tipa hrane…Skroz do kraja sam bila fit. I da napomenem - bio je dečko. 💙

Ova druga tr je poprilično teža em zbog (ponekad groooznih) mučnina em zbog tog nekog osjećaja iscrpljenosti koji me prati valjda svaki dan.
    E i da, vidim da mi je koža lica nekak lošija, suha, pojavljuju se pristići (na leđima pogotovo)… A hrana, e to je priča za sebe - znači ima dana kad mi se i voda gadi. 😅 nikad nisam bila ovak primorano izbirljiva jer su mi mucnine fakat okrutne 😂

Meni je koža užasno masna tak da sjajim, al doslovno 😂 što se tiče hrane ne jede mi se ništa.. Eventualno poslijepodne osjetim tu i tamo neku glad al opet ne znam šta bi jela niti mogu puno pojest... Na mirise raznorazne poludit, dok sin ne dođe iz vrtića, ja samo zračim i otvaram, a kad kuham da ne pričam, samo da nema luka u mojoj blizini 😂

• ela32
    26. Veljača 2020. 10:51

Evo mene sa pregleda, sve je savrseno! Srce kuca, beba mase rukicama i nogama, bas je jako aktivna! Jedino sto sam otvorena vec 1 prst pa moram vise mirovati i odmarati. Iako kaze dokt.da je to skoro pa normalno s obzirom da je 4.trudnoca. 
    I jos jednom da napomenem svim novim trudnicama koje nemaju simptome, nemojte se brinuti. Ja od pocetka nemam nikakvih simptoma, ni mucnine, ni bolove u grudima niti mi se gadi hrana (iako bi nekad htijela da mi se nesto zgadi jer sam stalno pregladna, zato sam se vec i udebljala 3kile).
    I tako mi je bilo i u dosadasnjim trudnocama. Sad se osjecam kao da i nisam trudna, jedino sto mi je stomak poceo rasti pa mi je to podsjetnik da malo usporim tempo i pripazim na sebe i bebu!

Marta14
    26. Veljača 2020. 11:03

Mare sta bi bila luda 😄I ja cu za cca 2 tjedna, ako uspijem izdrzati toliko, jer sve je preslatko😍

Napokon 2804
    26. Veljača 2020. 11:29

tamica0002

Pozdrav cure, evo mene nove da se prikljucim.
    Uglavnom trudna sam po testovima i bila sam kod ginekolga po aplikaciji sam trudna 5+3, ali on jos nije nista jasno vidio i rekao je da je vjerojatno jos sve dosta rano i da je mozda bila kasnije ovulacija (sto i ja mislim da je). Tako da me poslao na vadenje bete koja je bila pozitivna i jucer me zvao i rekao da je pozitivna ali da je sve to jos jako malo i da dodem u petak kod njega za daljnje dogovore.
    Mislim nije mi rekao nista opasno, ali vidim da kod vas cura se sve dosta rano vidjelo, pa ono malo me strah sto ako nije nesto okej. Prva mi je trudnoca imam 25 godina i bas to jako zelim, pa sam sva u nekoj panici, ako tko ima slicna iskustva molim neka podjeli samnom. 🙏😘

U Aprilu 24 godine, nakon godinu i pol pokušavanja ostala trudna, operirala Endometriozu prošle godine, pila sve i svasta, more suza isplakala i doslovno kad sam prestala mislit o svemu i piti cudesa od tableta i čajeva desilo se... Na zadnjem pregledu srceko kucalo, sad cekam ponedjeljak da idem na pregled. Naravno da sam luda vec, ne mogu docekat, za svaku sitnicu reagiram. Na početku trudnoće zavrisla u bolnici zbog jakih bolova u stomaku, sumnjali ili na vanmaternicnu ili slijepo crijevo, isto je bila kasba ovulacija pa se nista nije vidjelo, vadili betu dan za danom i uspoređivali i rasla je, to me smirivalo.. Sad eto, cekamo taj pragled da vidim malo zlato. Mucnine su me relativno popustile, sad mi je muka ako osjetim glad i naravno mirisi, a bilo je gadno, sta god pojedem, popijem, moralo je van... Sise me nekad bole, nekad ne, uglavnom su napuhane, i grceve imam dole. Trenutno imam jako malo iscjedka, na pocetku ga je bilo stvarno puno. Imama u međuvremenu nekakvu bakteriju, rijesila vaginaletama... 

Napokon 2804
    26. Veljača 2020. 11:31

Što se imena tiče, ako bude musko ja navijam za Fabian, a muz navija za Patrik ili Florian, a ako je curica onda ce najvjerojatnije biti Hanna. 
    Iako su mi za curicu prelijepa imena Mirta, Tia, Tara, Lana, Lara, Amina, Elena, Elina, Elly.... 

Ketty1309
    26. Veljača 2020. 12:18

Ledolina

Ja isto još o imenima ne razmišljam, kad saznam spol onda ćemo o tome… Koliko vas ima kojima je ovo druga trudnoća, zanima me koliko vam se simptomi razlikuju od jedne do druge… Ja recimo povraćam, a u prvoj ni dana… I ovaj put mi se sve nekako ranije pojavilo, od bolnih grudi, mučnine…

Meni je ovo 6. trudnoća ali prva u kojoj osjećam mučnine.  Svaka je različita za sebe. Npr. prva mu je završila prijevremeno, druga par dana pred termin, treća spontani u 14. tjednu, četvrta taman sa 37 a peta opet prijevremeni i to još ranije nego prva. Tako da nema pravila... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.