Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    26. Veljača 2020. 17:13

Ketty1309

ela32, Boba koliko imate godina? Koliko vam je razlika među djecom?
    Ja sutra idem ponovno na pregled i nadam se da će se ovaj put nešto više vidjeti 😏

Ja sam 32god. Djeca su 10, 8 i 3.5. Sretno na pregledu sutra, sigurno ce sve biti super!! 😙😙

Boba
    26. Veljača 2020. 17:18

Ketty1309

ela32, Boba koliko imate godina? Koliko vam je razlika među djecom?
    Ja sutra idem ponovno na pregled i nadam se da će se ovaj put nešto više vidjeti 😏

Ove god.ću biti 36
    Razlika između prvog i drugog djeteta je točno 3 god.a između drugog i ove bebice će biti 5,5god.
    A kod vaših? 

Da

Boba
    26. Veljača 2020. 17:21

Znači prvi je sad navršio 8, drugi će sada 5 i priželjkujemo curicu pošto imam 2 sina 😁

Da

• LUX
    26. Veljača 2020. 17:25

Ja sam 30.08! Isto u pocetku bila na ljetnim ali nema smisla jer su one predaleko :)) jedino ih tamo pitam nesto posto ih je vise i vec su to prosle haha

[link=https://lilypie.com][/link]

26. Veljača 2020. 17:49

Cure, jel vam utrnu ruke i noge? Tocnije sake? Znaci to me sad zadnjih par dana bas zivcira, ako legnem na bok ova ruka ispod kao da nije moja, ako lezim ravno utrnu noge.. Bas je postalo iritantno 🤕

• NinaJ
    26. Veljača 2020. 18:30

Jedva cekam da prodje jos malo vremena i da pocnemo pricati koja kolica i koju opremu cemo kupiti, jeedva cekam 😊😊😊😊

Skakavac
    26. Veljača 2020. 18:31

Fenjer poučena iskustvima iz ljetnih beba, pokusaj s magnezij citratom. Kako za glavobolju, probavu, tako i za stvari koje te muče. Da, ovde je nekako cudno bit clan, prve smo na redu za porod, ako Bog da ☺️🤗 da, dugo je čekat skoro mj dana od pregleda do pregleda, ali nekako san uspila ne mislit o tome. Tamo san citala kako neke zene koriste dopplere za otkucaj srca.. Odma san znala da to ne zelin. Mislin da se krene u dubioze, zene se pripadnu jer srce ne cuju i sl. Mislin da smo u dobrom periodu. Ako tilo ne salje nikakve lose signale, poput krvarenja, mislim da moramo samo pozitivno razmisljat i tako ce doc tjedni u kojima ce se beba javljat kad ju bude volja😅 e da, jel ima ko poput mene, da nece pitati za spol? ☺️😇

Skakavac
    26. Veljača 2020. 18:31

I da, sta se trnjenja ruku i nogu tice, najbolje tek dolazi... Opet sve iskustva drugih zena. Proc ce to sve

Skakavac
    26. Veljača 2020. 18:33

Ode post, bez da san napisala sta san Tila.. U 20im tjednima, zene muku muce s tim. Prosetaj, mijenjaj polozaj, pokusaj s jastucima di ti odg i pij magnezij. Bit ce ok ☺️

Tonks
    26. Veljača 2020. 19:05

Sara2020

Pozz žene, evo da i ja javim da je sa našom bebicon sve u redu. Napokon smo vidili srce,udara jako😊 3 mm "velik" plod 😍 po izračunu 7. tjedan, termin 21.10., iako je po mojoj menstruaciji trebao biti 22.09. Ipak je ovulacija kasnila i eto. Velik kamen sa srca je pao.

Kako je divno pročitat ovakve poruke s pregleda, jupi, sad opušteno dalje! 😊😊🥂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.