Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonks
    26. Veljača 2020. 19:07

LUX

Ja sam 30.08! Isto u pocetku bila na ljetnim ali nema smisla jer su one predaleko :)) jedino ih tamo pitam nesto posto ih je vise i vec su to prosle haha

Ajme mene obično nitko ne bi tamo baš doživio pa sam odustala 😂😂 ali super mi je citat ih, gledam što nas čeka 😂😂

Skakavac, haha da, prve u redu, bit će veselo. Što se spola tiče, baš mi je uzbudljivo ne znati, razmišljala sam o tome, ali prva mi je trudnoća i tako sam nestrpljiva oko svega tako da bih ipak htjela znati kad se pojavi na monitoru 🙈 svaka čast što možeš izdržati! 

Tonks
    26. Veljača 2020. 19:10

E cure, čitala sam okolo nešto, mislim da je bilo priče o tome ali nisam shvatila - kako vi gledate tjedne?

Ja sam po ultrazvuku 12 + 5, a po kalendaru 13 + 5, i nemam pojma sta da govorim ljudima kad me pitaju koji sam tjedana, ni kako da sebi gledam u aplikaciji. 

Tonks
    26. Veljača 2020. 19:11

Mana_Mare

Kako po datumima stojimo ja mislim da sam ja prva na redu 🙈😂
    Bit ce zanimljivo vidit koja ce zapravo bit prva 😜😜

Ajme da hahah! E a to će tako brzo sve doć jao... 🙈

Skakavac
    26. Veljača 2020. 19:16

Tonks  i sama nekad pomislim da necemo izdrzat, cak se i ginek iznenadila kad sam joj rekla da ne zelimo znat. Kaze da jako rijetko to danas susreće. Nekako se vodim onom kako Bog da bit ce, ne mogu ni zamisliti tu sricu da rodin a jos ne znan sta je. Sve se nadam da cu na forumu nac istomišljenicu 😌🤭
    Mana_mare  kako god bilo, nek je zivo i zdravo svako dite, drugo je nebitno. I neka ste sritne sve sa saznanjima o spolu. Ovo sta sada zivimo je nesto prelipo.. Racunan da cu nekad kroz sredinu, krenit kupovat unisex tj neutralnu robicu 😌 samo neka pregledi teku kako triba. 

26. Veljača 2020. 19:33

Skakavac pocela sam jucer piti mg, valjda mu treba da 'ulovi'. ja bome jedva cekam saznati spol da mogu poceti sa kupovanjem sveeeega! 🤗

jasamja
    26. Veljača 2020. 19:35

NinaJ

Jedva cekam da prodje jos malo vremena i da pocnemo pricati koja kolica i koju opremu cemo kupiti, jeedva cekam 😊😊😊😊

I ja isto 😁😁😁

Skakavac

Fenjer poučena iskustvima iz ljetnih beba, pokusaj s magnezij citratom. Kako za glavobolju, probavu, tako i za stvari koje te muče. Da, ovde je nekako cudno bit clan, prve smo na redu za porod, ako Bog da ☺️🤗 da, dugo je čekat skoro mj dana od pregleda do pregleda, ali nekako san uspila ne mislit o tome. Tamo san citala kako neke zene koriste dopplere za otkucaj srca.. Odma san znala da to ne zelin. Mislin da se krene u dubioze, zene se pripadnu jer srce ne cuju i sl. Mislin da smo u dobrom periodu. Ako tilo ne salje nikakve lose signale, poput krvarenja, mislim da moramo samo pozitivno razmisljat i tako ce doc tjedni u kojima ce se beba javljat kad ju bude volja😅 e da, jel ima ko poput mene, da nece pitati za spol? ☺️😇

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

26. Veljača 2020. 19:36

Mana_Mare

Kako po datumima stojimo ja mislim da sam ja prva na redu 🙈😂
    Bit ce zanimljivo vidit koja ce zapravo bit prva 😜😜

hahahahahahha trebala bi nam lista kao sto imaju na ljetnim bebama, ja mislim da sam ja druga 🧐 

Ketty1309
    26. Veljača 2020. 19:58

Boba

Ove god.ću biti 36
    Razlika između prvog i drugog djeteta je točno 3 god.a između drugog i ove bebice će biti 5,5god.
    A kod vaših?

Ja ću ove godine 37, znači tu smo si negdje i to mi je baš drago 😊
    Prvi sin ima 18, druga kćer 16, treća kćer 12, četvrti sin 6. Znači razlike su 18 mjeseci, 4 godine i 6 godina a sad bude 7 godina 😁

Princess Mimi
    26. Veljača 2020. 19:59

Evo nas sa pregleda. Beba je super, misli da je dečko ali nije sto posto, pa ćemo potvrditi sljedeći put🤗
    Ono što je najvažnije je da srceko kuća, beba raste i lijepo se razvija. Sad je 6.4 cm 😊

Ketty1309
    26. Veljača 2020. 20:04

Princess Mimi

Evo nas sa pregleda. Beba je super, misli da je dečko ali nije sto posto, pa ćemo potvrditi sljedeći put🤗
    Ono što je najvažnije je da srceko kuća, beba raste i lijepo se razvija. Sad je 6.4 cm 😊

Drago mi je zbog tebe! Sad fino uživaj u ovom prelijepom razdoblju života! 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.