Ali cure moje jel vama jasno da mi s terminima pred kraj 8.mj budemo tu prve radale 😱🙈
Super da nas je vise! Znaci sve smo na jesenskim bebama na kraju 🤭
Skakavac ja se od pocetka trudnoce dobro osjecam, samo umor i ti "normalni" bolovi u trbuhu. Zapravo me najvise brinu ti pregledi svaka 4 tjedna jer si zabrijem u glavi svasta nesto i onda se samo zivciram bezveze, jedva cekam da pocnem osjetiti bebu, valjda cu tad biti mirnija!
Sto se kupovanja tice, jos uvijek se suzdrzavam, ali dobila sam neke sitnice od blizih prijateljica i samo slinim nad tim. Ne znam koliko dugo cu jos izdrzati da ne opeljesim sve ducane sa robicama 😍🤗
Skakavac dobrodosla 😊❤️ i ja sam 5.9. Sve je to tu negdje 😁 ja sam narucila neku igracku sa visecim zveckama preko neta jos prije 2 tjedna 😆 sprecava me da kupim jos vise toga to sto cemo renovirati stan kroz mjesec dana, a onda krece moje vrijeme 😆😁😂
ela32, Boba koliko imate godina? Koliko vam je razlika među djecom?
Ja sutra idem ponovno na pregled i nadam se da će se ovaj put nešto više vidjeti 😏
Ćao ženice evo danas vadila 2.betu, status je sljedeći:
24.02. (14 dpo) - beta 186
26.02. (16 dpo) - beta 491
💃💃💃💃💃💃💃
Mene sad zanima jel trebam opet vadit za 2 dana il da čekam sad 1.pregled? Help! Hvala 😊
Ja imam krevet i kolica od maloga, iako mi dode da uzmem novo 😅 ali skulirati cu se..
Ćao ženice evo danas vadila 2.betu, status je sljedeći:
24.02. (14 dpo) - beta 186
26.02. (16 dpo) - beta 491
💃💃💃💃💃💃💃
Mene sad zanima jel trebam opet vadit za 2 dana il da čekam sad 1.pregled? Help! Hvala 😊
Odlično. Čestitam, sad cekaj pregled
😁☺️
Pozz žene, evo da i ja javim da je sa našom bebicon sve u redu. Napokon smo vidili srce,udara jako😊 3 mm "velik" plod 😍 po izračunu 7. tjedan, termin 21.10., iako je po mojoj menstruaciji trebao biti 22.09. Ipak je ovulacija kasnila i eto. Velik kamen sa srca je pao.
Sortiraj odgovore
Najstariji