Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    26. Veljača 2020. 07:54

Dobro jutro cure.. citam vas stalno, rijetko se javljam! Danas idem na svoj drugi pregled i nadam se da ce sve biti ok! Bas je dugo to cekanje mjesec dana od pregleda do pregleda. 
    Jeste li vec smislile ime za vase curice ili deckice?

Princess Mimi
    26. Veljača 2020. 08:12

ela32

Dobro jutro cure.. citam vas stalno, rijetko se javljam! Danas idem na svoj drugi pregled i nadam se da ce sve biti ok! Bas je dugo to cekanje mjesec dana od pregleda do pregleda.
    Jeste li vec smislile ime za vase curice ili deckice?

Sretno danas, bit će sve super 😄🤗
    Mi znamo da će dečko biti Leo a curica Alina. 
    A vi?

Marta14
    26. Veljača 2020. 08:23

jasamja

Navodno postoji neko pravilo ako se pomjesa sa urinom i postane plava da si trudan 😂 ja sam isprobala sa jednom koja ima zelenog u sebi i nista od toga. Jesi voljna isprobat pa stavit slikicu u grupu lh trakice? 😁😁

🙈🙈Ajd probat cu ahaha

Marta14
    26. Veljača 2020. 08:37

Cure sretno danas na pregledima ❤️🍀
    .
    Pitanje, imam sutra ujutro pregled a veceras bi trebala vaginaletu staviti, da li da preskocim ili.. Meni to sve izlazi drugi dan.. 

• ela32
    26. Veljača 2020. 09:06

Sro se tice vaginalete, ja sam isto trebala staviti ali nisam jer isto mi sve izlazi dosta dugo.
    A sto se tice imena curica ce biti Lena a deckic Pavle

danchy1990
    26. Veljača 2020. 09:22

Sa prvim smo se duuugo mislili koje ime,pa se zasad ni ne zamaram s tim 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Talija
    26. Veljača 2020. 09:23

Ne razmisljam jos o imenima... cak nemam ni neki uski popis od kojeg bi odabrali konacno 😕🙈 mozda kad saznam spol krenem razmisljat o tome..

Marta14
    26. Veljača 2020. 09:27

Ja ne zelim niti razmisljsti o imenima jer vec vidim da ce biti svasta kad dode vrijeme za to...

Jasamja sve je ostalo isto 😂

tamica0002
    26. Veljača 2020. 09:39

Pozdrav cure, evo mene nove da se prikljucim.
    Uglavnom trudna sam po testovima i bila sam kod ginekolga po aplikaciji sam trudna 5+3, ali on jos nije nista jasno vidio i rekao je da je vjerojatno jos sve dosta rano i da je mozda bila kasnije ovulacija (sto i ja mislim da je). Tako da me poslao na vadenje bete koja je bila pozitivna i jucer me zvao i rekao da je pozitivna ali da je sve to jos jako malo i da dodem u petak kod njega za daljnje dogovore. 
    Mislim nije mi rekao nista opasno, ali vidim da kod vas cura se sve dosta rano vidjelo, pa ono malo me strah sto ako nije nesto okej. Prva mi je trudnoca imam 25 godina i bas to jako zelim, pa sam sva u nekoj panici, ako tko ima slicna iskustva molim neka podjeli samnom. 🙏😘

• LUX
    26. Veljača 2020. 09:55

Ajme meni je na popisu i Lena i Alina 🤣
    Ugl, ja cu skupi par imena i odlucit kad ju vidim 🙊

[link=https://lilypie.com][/link]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.