Mara sretno na pregledu!! Javi nam kako je proslo!
Ja jos nisam nista kupila al polako gledam ponude kolica i ostalih stvari koje ce mi trebati! Robicu pocinjem kupovati cim saznam spol! 😂😂
Hvala, javim se tek je u 17:00. Ja imam kolica od sina siva sam kupila Baby merc Q9 prezadovoljna sam sa njima. Imam i kišobran kolica Free on isto jako dobra.Robice sam dobila još kad sam rodila sina da ne moram kupovati za 3 djeteta, i za mušlo i žensko .
url=https://lilypie.com]
Dobar dan zene :). Vec priko misec ipo dana pratim ljetne bebe, koje ce zene ako Bog da, rodit sve dok ja budem na redu. Trenutno sam 13+6, na komplikacijama. Termin bi triba bit 27.8. Ima li ko blizu mene ili sam ipak za ljetne bebe :D
Dobar dan zene :). Vec priko misec ipo dana pratim ljetne bebe, koje ce zene ako Bog da, rodit sve dok ja budem na redu. Trenutno sam 13+6, na komplikacijama. Termin bi triba bit 27.8. Ima li ko blizu mene ili sam ipak za ljetne bebe :D
Meni je 05.09
url=https://lilypie.com]
Meni je 23.8. Isto citam ljetne bebe, ali svi su tamo jako daleko od mene pa citam i jesenske bebe 😂😂 rijetko kad pisem jer su svi terminima daleko od mene pa se nekako ne uklapam ni tu ni tamo hahahahaha
Dobrodosla!! Jesi iz Zga? Kako se osjecas? Gdje ces roditi? SVEEE mi reeci 😂😛🙋
Ja volim kratka imena, pa cemo vidjeti.
Ja se na srecu mucnina rijesila kad sam usla u 13 tjedan. Znam da je dosta cura ovdje na temi imalo problemi sa probavom, ja sam je uspjela rijesit svaki dan stavim zobene pahuljice u jogurtu i ide bez problema. Kuhala sam jedno vrijeme jabuke i suhe sljive, al ovo mi je nekako brze s jogurtom 😂😂😂😂
E i neke od vas nisu razmisljale ni o imenima, a ja sam narucila jucer neke stvari za sebe preko interneta, i onda vidjela pidamicu za bebe, i narucila. Sad vi meni recite jesam ja luda!?!?🙈🙈🙈🙈 Hahahah
Morat cu izbjegavat internet 🤷
Ja nisam jos bila po shoping centrima od kad sam ugledala plus,ali sam nekako sigurna da ako idemo za vikend ili u utorak nakon pregleda negdje da cu doc u napast i pokleknut 😂 ali bas me briga,nece mi biti zao 😍
Sto se imena tice,zensko nemam jer si zelim sina po imenu Jakov 😉😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Eto znaci nisam luda, jos nas ima ludih koje smo bar neku sitnicu kupile! 😂😂😂
Ja sam do sada po netu gledala kolica i krevetic, al to ce ipak malo pricekati, to mi je preeerano, al ovako neki komadic robice, e za to nikad nije prerano 😁😁😁
Meni je termin 20.8. al na ljetnim bebama su u dosta vecim tjednima od mene, pa sam se ja nasla na ovim jesenskim😃
Ma ja znam i vec koja kolica zelim,tj. dvoumim se izmedu njih 2. I koje jaje i koju hranilicu 😂😂 ja sam totalno spremna vec godinu dana,po tom pitanju 😉 a robice imam u izobilju od svih prijasnjih prijateljica koje jedva cekaju da napokon rodim bebu 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
mara1992 oo pa super :)))
fenjer hvala lipa ☺️ da da, zato mi je tvoj nick poznat, ljetne bebe :D ja sam iz Splita, rodit cu tu. Osjecan se koma ima misec ipo dana... Mucnine svakodnevne, a samo dva puta povratila cistu kiselinu. Prije deset dana eto ti i glavobolja. Tako da sam kupila magnezij citrat i nadam se da ce pomoc. Kad zagusti popijem eferalgan šumeći i nadam se cudu. Zatrudnila sam u svojoj najdrbljoj verziji, divota🤧 malo me smirimo sta od prvog do drugog pregleda nisan nista jg dobila.. Slijedeci mi je za 10 dana, moglo bi bit slicno jer malo toga mogu pojist.. Sve u svemu guramo. Puno je lakse sta nisan na poslu, ali zato umiren od dosade. Zbog opisanog stanja, nista mi se neda. Posjet svojima, smetnja, ducan i to je sve. Po kuci sta mogu i dobro. Kako je kod tebe? Mi smo u tjedan dana razliks💃 a da ljetne bebe, tene su vec na pola puta pa upadam s pitanjima koje su one davno posle.. Mada dobijem odg, sta je stvarno super. Ovde ste mi ipak blize nekako.🤗
Marta14 hvala lipa💓
Sortiraj odgovore
Najstariji