Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pepi19
    11. Siječanj 2020. 19:21

Hannica0

Slika u linkuhttps://ibb.co/wY5VxSX

Hvala! 😁

• pepi19
    11. Siječanj 2020. 19:23

Malazg

Ja to ne znam 🤣

Odeš na svoj profil i tamo u potpis samo kopiras taj link. 😉

klupko_srece
    11. Siječanj 2020. 19:30

Hvala. Meni piše i drugi nadimak sad ☺️

• Pašticada
    11. Siječanj 2020. 19:34

Evo da probamo...

• pepi19
    11. Siječanj 2020. 19:35

E to,ali morate drugi ling. Stisnete forums i onda pseudohtml. 

• Pašticada
    11. Siječanj 2020. 19:40

Eto, uspjelo... 😍 stavila sam pocetak ciklusa tjedan dana kasnije jer je O bila kasnije pa da me ne buni 😀

11. Siječanj 2020. 19:50

Evo i ja isprobavam,ne vidim jel mi uspjelo,u potpis kopiram,a kopiram tako da držim dok mi se ne otvori opcija kopiraj

11. Siječanj 2020. 19:51

Nemo

Evo i ja isprobavam,ne vidim jel mi uspjelo,u potpis kopiram,a kopiram tako da držim dok mi se ne otvori opcija kopiraj

Sta sam ja to kopirala 😅

11. Siječanj 2020. 20:29

Nemo

Nemo

Sta sam ja to kopirala 😅

Evo,uspila 😊....ugl danas sam dva puta osjetila bas oštre grceve ,traje kratko al jace nego menstrualni moji,jer ja nemam bas puno bolne menstruacije..jutros su mi smetali mirisi,samo ne znam jesam li to umislila😅..citala sam da 25 dana nakon ovulacije počne  kucati srce,i da onda počnu mučnine, ja sam svoju ovulaciju uhvatila ih trakicama, bila je 20 ili 21 12.

Marta14
    11. Siječanj 2020. 20:31

Princess Mimi

Marta14

Ja sam doma inace ali ne mogu bas mirovati kao u prvoj trudnoci, sama sam sa malim skoro cijeli dan.. Nema mirovanja al cuvam se, ne mogu bolje

Mozes mi reci od prilike koliko je bilo tog smedeg?

Da, ja ću morati na posao sljedeći tjedan. Radim u uredu pa će valjda to biti ok, jedino što dugo sjedim, ne znam koliko se preporuca…

Kod mene ti je bilo jako oskudno, samo kad se obrišem, ali rekla mi je doktorica u bolnici da je smeđi iscjedak normalan dokle god nema svježe krvi 🤔

Ja sam danas doma radila par sati, sjedila samo jer sam izgubila pojam o vremenu i bas mi je lose palo.. Boli trbuh, leda.. 
    Treba pauzice radit i malo prosetat.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.