Ja to ne znam 🤣
Odeš na svoj profil i tamo u potpis samo kopiras taj link. 😉
Eto, uspjelo... 😍 stavila sam pocetak ciklusa tjedan dana kasnije jer je O bila kasnije pa da me ne buni 😀
Evo i ja isprobavam,ne vidim jel mi uspjelo,u potpis kopiram,a kopiram tako da držim dok mi se ne otvori opcija kopiraj
Evo i ja isprobavam,ne vidim jel mi uspjelo,u potpis kopiram,a kopiram tako da držim dok mi se ne otvori opcija kopiraj
Sta sam ja to kopirala 😅
Sta sam ja to kopirala 😅
Evo,uspila 😊....ugl danas sam dva puta osjetila bas oštre grceve ,traje kratko al jace nego menstrualni moji,jer ja nemam bas puno bolne menstruacije..jutros su mi smetali mirisi,samo ne znam jesam li to umislila😅..citala sam da 25 dana nakon ovulacije počne kucati srce,i da onda počnu mučnine, ja sam svoju ovulaciju uhvatila ih trakicama, bila je 20 ili 21 12.
Ja sam doma inace ali ne mogu bas mirovati kao u prvoj trudnoci, sama sam sa malim skoro cijeli dan.. Nema mirovanja al cuvam se, ne mogu bolje
Mozes mi reci od prilike koliko je bilo tog smedeg?
Da, ja ću morati na posao sljedeći tjedan. Radim u uredu pa će valjda to biti ok, jedino što dugo sjedim, ne znam koliko se preporuca…
Kod mene ti je bilo jako oskudno, samo kad se obrišem, ali rekla mi je doktorica u bolnici da je smeđi iscjedak normalan dokle god nema svježe krvi 🤔
Ja sam danas doma radila par sati, sjedila samo jer sam izgubila pojam o vremenu i bas mi je lose palo.. Boli trbuh, leda..
Treba pauzice radit i malo prosetat..
Sortiraj odgovore
Najstariji