Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    12. Veljača 2020. 17:19

Vratila sam se upravo s pregleda u poliklinici za bolesti stitnjace. Narucila sam se jer mi je TSH 3.9 sto je u trudnoći povišeno.
    Doktor mi je rekao da je cudo sto nisam imala spontani i da je mogućnost da ce mi se dijete roditi mentalno zaostalo, bez obzira sto odmah krecemo s terapijom 😧
    Ono sto me zanima i sto vas molim je da podijelite ako imate bilo kakva iskustva s time jer sam izvan sebe 😟

Marta14
    12. Veljača 2020. 17:57

MiMi zao mi je zbog gubitka, nadam se da ces se brzo oporaviti i da ce drugi put biti sve u redu❤️
    Mimi druga, ne znam nista u vezi toga, da odes po neko drugo misljenje? Mozda postoji mogucnost ali ne mora to nista znacit.. ❤️

Dobrodosle nove cure, sad mi vec tesko pratit koliko nas ima 🥳

• Tea2807
    12. Veljača 2020. 18:35

Princess Mimi

Vratila sam se upravo s pregleda u poliklinici za bolesti stitnjace. Narucila sam se jer mi je TSH 3.9 sto je u trudnoći povišeno.
    Doktor mi je rekao da je cudo sto nisam imala spontani i da je mogućnost da ce mi se dijete roditi mentalno zaostalo, bez obzira sto odmah krecemo s terapijom 😧
    Ono sto me zanima i sto vas molim je da podijelite ako imate bilo kakva iskustva s time jer sam izvan sebe 😟

Ajme kak ti to mogu rec?
    Imam hipotireozu+hashimoto vec par godina, i rekli su mi da je za mene idealan tsh 2,5 a u trudnoci mora bit izmedu 1,5-2...odi po drugo misljenje, meni su rekli da nema straha jer jako 9uno trudnica u zadnje vrijeme ima problema sa stitnjacom. Samo su cesce kontrole itd, zelim puno srece i probajte se sto manje nervirat 

Rosha
    12. Veljača 2020. 18:40

Princess Mimi

Kakvi doktori majko mila.. 🤦🏽‍♀️ 
    Dakle imam Hashimota tj. Hipotireozu (manjak hormona stitnjace) vec vise od 10 godina. Meni je u prvoj trudnoci  TSH bio visi od 6 u pocetku i samo su mi povisili terapiju i pratili me cijelu trudnocu (-vadenje hormona svakih 4 tjedna i reguliranje doze Eutiroxa koju odreduje endokrinolog). 
    Draga, TVOJA JE STITANJACA sa 3.9 U GRANICAMA NORMALE, to zapamti i ne brini! Referente vrijednosti za TSH je od (cca.) 0,5-4,5.
    U trudnoci je idealno da je TSH oko 2, i zato ces mozda dobiti neku mini terapiju a mozda i neces. Beba ti definitivno nije ugrozena i mozes biti mirna. 😊
    Predlazem ti da odes ponoviti nalaz i po drugo misljenje.

• malisa
    12. Veljača 2020. 19:12

Ninche9

Bokic svima, ja sam nova trudnica, termin je 18.9., druga beba. U prvoj trudnoci sam ovdje upoznala super cure, druzimo se otad i postale su moje najbolje prijateljice pa se veselim i vama ovdje
    Imam mucnine, al najgore je nadam se proslo kad nisam mogla iz kreveta i kad sam izgubila na tezini. Mene isto muci ko i dosta cura ovdje, nemam volje za odnosima al muz svaku vecer proba, valjda mi s vremena na vrijeme odradit bracne duznosti, meni je ginicka u 1.T rekla da nema prepreke

Ne mogu vjerovat da smo se ovdje srele, ja sam Skocki5 prije bila ali se nisam mogla vise ulogat sa tim nickom....ne znam da li me se sjecas,pisale smo na trudnice i mame u Njemackoj,a ljetne bebe sam samo citala....ti si prvu bebu dobila 6.6.ili tako nesto..????joooj bas sam sretna kao da sam neku staru poznanicu srela...
    Idem sad dalje citat gdje sam dosla...ako sam pogrijesila ,oprosti

• malisa
    12. Veljača 2020. 19:19

Mimi kako mk je zao zbog gubitka,cuvaj se,glavu gore i naprijed. Doc ce i tvoja srecica

2020
    12. Veljača 2020. 19:19

Princess Mimi

😧 Kako brutalno.. Kako to mogu reći jednoj trudnici ako nisu 1000% sigurni??! 😤 Nemoj se puno stresirat da ne pogoršaš situaciju... cure govore iz iskustva da je u granicama normale.. Pa ja ne mogu vjerovat 😒

• malisa
    12. Veljača 2020. 19:20

2020

Princess Mimi

😧 Kako brutalno.. Kako to mogu reći jednoj trudnici ako nisu 1000% sigurni??! 😤 Nemoj se puno stresirat da ne pogoršaš situaciju… cure govore iz iskustva da je u granicama normale.. Pa ja ne mogu vjerovat 😒

Slazem se,zaista nemaju obzira,uzas!!! Ja bih vjerobala curama koje su to vec prosle

Princess Mimi
    12. Veljača 2020. 19:28

Hvala vam puno na podršci, stvarno me potreslo to. Nevjerojatno da doktor izgovori takve stvari, bez imalo razmišljanja i empatije.
    Sad mi je lakše❤️❤️

Marta14
    12. Veljača 2020. 19:42

Uzas, idi kod drugog.. Sve ce biti u redu ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.