Ja iskeno nemam baš jako neke želje trenutno, ali vjerujem da mi to podsvjesno djeluje jer sam paničar i kod mene je uvijek "što bi bilo kad bi bilo". Tako da ja ću radije počekat da mi doktor da zeleno svjetlo, ali sad mi je žao mm jer jadan svakakve promjene sa mnom prolazi od kad smo dočekali plusić nakon toliko postupaka u mpo.
Imate cure kakvih simptoma i da li su vam stalno prisutni?
Meni ima sve ultra pojacani miris....i mucnine svaki dan bar do podneva..radim u ducanu,pa si mozete mislit kak mi je
..
Cim otvorim oci osjecaj mucnine, kad jedem, povratim, obicna voda mi ne pase, povraćam od nje, pijem mineralnu, grcevi, leda, umorim se jako brzo
Netko je spominjao pristice, meni je lice koma. . Srecom nisu oni fuj zasada, samo crvene tocke. Inace nemam nikad pristice..
Simptoma nemam bas, dode mi samo muka ako ne jedem ali manje nego prije..
Joj ja jedva cekam da saznam spol.. Bila sam flegma ali sam podivljala.. I samo gledam sta cu kupiti 🙈
Bok buduce mame! Vec neko vrijeme citam valjda sve forume ovog svijeta(jer sam na komplikacijama od pocetka trudnoce- samo zato jer radim u bolnici) i cijelo vrijeme si mislim da sam u ljetnom terminu, a veceras naletim na jesenske bebe i zapravo vidim da ovdje ima puno vise blizih termina tako da sam vam se odlucila javiti!
Trudna sam 12+2, termin mi je 23.8.
Zanima me ima li koja buduca mama sa problemima sa licem? Da me malo utjesi..
I prije trudnoce sam imala problema sa licem koje nisu rijesili ni antibaby pilule, a sad kao da je podivljalo jos vise. Em je sve puno oziljaka od prije, em novih bolnih potkoznih pristeva.. Uzas, ni T od trudnickog sjaja
Dobrodošla 🤗 i zlateko isto😄
Ja sam imala problematičnu kozu, ali sad u trudnoći mi se cini da je bolje. Primjetila sam da mi se pogoršava ako jedem puno secera i/ili mliječne proizvode (nefermentirane), pa to izbjegavam.
Ja sam se nadala da ce proci, zapravo jos uvijek se nadam stigne jos, imam jos pola godine ispred sebe hahaha
Bokic svima, ja sam nova trudnica, termin je 18.9., druga beba. U prvoj trudnoci sam ovdje upoznala super cure, druzimo se otad i postale su moje najbolje prijateljice pa se veselim i vama ovdje
Imam mucnine, al najgore je nadam se proslo kad nisam mogla iz kreveta i kad sam izgubila na tezini. Mene isto muci ko i dosta cura ovdje, nemam volje za odnosima al muz svaku vecer proba, valjda mi s vremena na vrijeme odradit bracne duznosti, meni je ginicka u 1.T rekla da nema prepreke
Mene od ranog prate sitni simptomi, pospanost (imam osjećaj da bih zaspala na nogama), bolne grudi, mučnine popodne (nekad imam nagon za povraćanje, ali hvala bogu nisam još), vrtoglavica i povremeno žgaravica. Znam imat grčeve u trbuhu i donjem dijelu leđa povremeno, iako mi svi simptomi povremeno traju, povremenu nestaju, pa nastane panika.
Inače pijem estrofem i crinone gel još od FET u 12 mjesecu, pa sve do 12 tt moram po uputi doktorice sa mpo i pijem magnezij i folacin.
Imala sam neko sitno smeđarenje od 8 tt do početka 10tt i to se povuklo. Čekam u utorak idući pregled kako napreduje nam bebica, ali ja sam uvijek u panici da nešto ne pođe po zlu. Mislim pozitivno, stvarno da, ali jednostavno nakon toliko godina i postupaka, svega me strah.
Cure, jutros sam bila privatno na pregledu. Nisam mogla cekat termin kod svog socijalnog ginekoga. Danas sam 7+1, beba je 11mm i cula sam otkucaje srca❤❤❤to me sve smirilo,ali u meni je i dalje strah zbog visoke bete na pocetku trudnoce. Doktor je rekao da se ne brinem, ali nije mi znao objasniti zasto tolika beta. Predlozio je harmony test u 10.tj.
Zna li netko mozda kad se moze vidjeti spol na uzv?
Ja 26. Imam sljedeći pregled i nekako se nadam da bi mogli saznati. Tad ce mi biti 13 tt
Pa ja sam bas citala maloprije od 12 da mogu vidjeti ako je dobro okrenuta beba. I naravno ovisi kakav je uzv
Sortiraj odgovore
Najstariji