Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    13. Veljača 2020. 12:47

2under2

Dobro jutro cure!
    Evo mi ušli u 6. tjedan! Zasad se dobro osjećam, bez mučnina. Jedino idem navečer spavati s malcem u 19:30, 20 😂😂
    Sutra pregled u bolnici, da mi mogu dati Heparin ☺️
    Kako ste danas?
    😘😘

Koja je dijagnoza da primas heparin?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• čoksa
    13. Veljača 2020. 12:56

Sara2020

Pozdrav žene, ispričavam se što upadam k'o padobranac. Izgleda da bih i ja trebala dobit jesensku bebu, ako sve bude u redu. Naime, zadnja menstruacija mi je bila 17.12.,sa tim da se moja ovulacija događa na 20. dan ciklusa koji traje 30 dana. Jučer sam bila na pregledu po prvi put (moram reć da je ovo i prva trudnoća) te po računici sam trebala biti u 8 tt. No, veličina ploda ne odgovara tjednu. Srce se ne vidi, samim tim ni čuje. Ona kaže da njoj izgleda "sve u redu" sa plodom, jedino ne odgovara tt-u, te mi je rekla da dođem već sljedeći tjedan i da će već onda znati o čem se radi, da je najvjerojatnije ovulacija kasnila još više nego što sam ja mislila, što bi značilo da sam na neka dva tjedna "zaostatka". Da li je ijedna imala ovakav slučaj? Hvala! 🙏🏻

Kod mene je takva situacija, i prvoj trudnoći se vodila kao 2 tj manja. Sada u ovoj, ZM bila 5.12. na prvom pregledu sam bila 24.01 i tada se vidila ŽM i GV, a za otkucaje nije bila sigurna jer je plod baš mali (1.8 mm), naručila me za tj dana i tada se čulo srčeko 😊 ❤, i po UZV sam bila 6 + 4. Na pregledu sam u utorak i jedva cekam 😁😁. To što je trudnoća manja nego sto mi mislimo nije uopće bitno, bitno je da bebica napreduje, tako mi je doktorica rekla 😁.

lala2412
    13. Veljača 2020. 13:12

Cure, da li se vama događa da vas jedan dan bole grudi, drugi dan ne? 
    Malo sam zabrinuta i u panici, jer jučer na večer ili danas me uopće ne bole, niti ih osjećam da su teške. Panika me uhvatila. Imam i druge simptome, povremeno su tu, povremeno ih nema, ali ovo sa grudima me baš zabrinjava. 

13. Veljača 2020. 13:13

Hannica0

2under2

Dobro jutro cure!
    Evo mi ušli u 6. tjedan! Zasad se dobro osjećam, bez mučnina. Jedino idem navečer spavati s malcem u 19:30, 20 😂😂
    Kako ste danas?
    😘😘

3 spontana prije ove zadnje, iznesene trudnoće, u kojoj sam ga isto primala.
    Trombofilija i antifosfolipidni sindrom su dijagnoze. 

Napokon 2804
    13. Veljača 2020. 13:13

Trenutno jedem ono sto mi pase... Meni je strasno muka i ne mogu iz kreveta ustat kao da cu se prehladiti i boli me lijevi jajnik

nada23
    13. Veljača 2020. 13:14

NinaJ

Curke sa cime se zdravo hranite? Jeste promijenile prehranu ili ste ostale na istom kao do sada, meni jos nista posebno ne odbija jedino mi smeta miris ljudi jer radim na salteru, bas mi se zeludac okrece. I samo bi neke sendvice tamanila, ne znam sa cime da se krenem hranit. Sad planiram kad prestanem raditi okrenut se zdravijoj prehrani

Ja se inače prilično  zdravo hranim ( sve vrste ribe, puno povrća,mahunarki, variva i sl.) ali otkako su počele mučnine, sve sto je zdravo mi se zgadilo! Nadam se da tebi neće biti tako. 🍀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

mara1992
    13. Veljača 2020. 13:18

Hej curke, čestitam novim curkama, ja se nisam dugo javljala mene ubijaju cjelodnevne mučnine praćene umorom, još mi je mali operiran prije tjedan dana pa glava na sto mjesta.  Meni je termin 05.09 iako nije baš jesenska beba vidim ima dosta trudnica s datumima blizu.

url=https://lilypie.com]

13. Veljača 2020. 13:20

čoksa

Sara2020

Pozdrav žene, ispričavam se što upadam k'o padobranac. Izgleda da bih i ja trebala dobit jesensku bebu, ako sve bude u redu. Naime, zadnja menstruacija mi je bila 17.12.,sa tim da se moja ovulacija događa na 20. dan ciklusa koji traje 30 dana. Jučer sam bila na pregledu po prvi put (moram reć da je ovo i prva trudnoća) te po računici sam trebala biti u 8 tt. No, veličina ploda ne odgovara tjednu. Srce se ne vidi, samim tim ni čuje. Ona kaže da njoj izgleda "sve u redu" sa plodom, jedino ne odgovara tt-u, te mi je rekla da dođem već sljedeći tjedan i da će već onda znati o čem se radi, da je najvjerojatnije ovulacija kasnila još više nego što sam ja mislila, što bi značilo da sam na neka dva tjedna "zaostatka". Da li je ijedna imala ovakav slučaj? Hvala! 🙏🏻

Kod mene je takva situacija, i prvoj trudnoći se vodila kao 2 tj manja. Sada u ovoj, ZM bila 5.12. na prvom pregledu sam bila 24.01 i tada se vidila ŽM i GV, a za otkucaje nije bila sigurna jer je plod baš mali (1.8 mm), naručila me za tj dana i tada se čulo srčeko 😊 ❤, i po UZV sam bila 6 + 4. Na pregledu sam u utorak i jedva cekam 😁😁. To što je trudnoća manja nego sto mi mislimo nije uopće bitno, bitno je da bebica napreduje, tako mi je doktorica rekla 😁.

Hvala! Oduvijek sam bila paničar, nadam se da će mi bit kao u tvom slučaju! Htjela je ona mene naručit za dva tjedna, al' kad je vidila da sam na rubu suza rekla je da dođem idući tjedan jer i onda može već znat 🙂

• čoksa
    13. Veljača 2020. 13:52

Sara2020

čoksa

Sara2020

Hvala! Oduvijek sam bila paničar, nadam se da će mi bit kao u tvom slučaju! Htjela je ona mene naručit za dva tjedna, al' kad je vidila da sam na rubu suza rekla je da dođem idući tjedan jer i onda može već znat 🙂

Nema na čemu 😊. Bit će to ok, samo se moramo naoružat strpljenjem. I ja sam stalno u strahu, jer od simptoma nemam nista posebno. Malo su mi sise osjetljive, i povremeno me u popodnevnim satima uhvati neka mučnina koja prođe kad nesto pojedem. 

Hannica0 👧
    13. Veljača 2020. 14:15

2under2

Hannica0

2under2

Dobro jutro cure!
    Kako ste danas?
    😘😘

3 spontana prije ove zadnje, iznesene trudnoće, u kojoj sam ga isto primala.
    Trombofilija i antifosfolipidni sindrom su dijagnoze.

Ja imam pai 4g 4g i rekli mi samo andol. Sve me strah da i ja trebam nesto vise

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.