Uf, kako sporo vrijeme ide. Jos mi je tri tjedna do prvog pregleda. Imam osjecaj da vrijeme stoji.
Da se i ja ubacim na temu seksa... Uopće me ne privlači trenutno. Prvo radi mučnina i slabosti. Drugo, svakako se ne bih usudila prije prvog pregleda dok nisam 100% sigurna da je sve ok. Inače, kažu da je u drugom tromjesečju seks najbolji... 😍
Lalla, i meni vrijeme nikako proći do prvog pregleda 21.2. 🙈 Ali doći će, doći i taj dan.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Uf, kako sporo vrijeme ide. Jos mi je tri tjedna do prvog pregleda. Imam osjecaj da vrijeme stoji.
Uhh svaka čast, ja sam bila na 1.pregledu sa 4+4 i već se vidjelo bez problema.
Uhh svaka čast, ja sam bila na 1.pregledu sa 4+4 i već se vidjelo bez problema.
Hm, sto se sve vidjelo? Razmisljam otici ranije privatno, ali s druge strane se bojim da previse uzv ne nasteti plodu samo zbog moje nestrpljivosti
Da se i ja ubacim na temu seksa… Uopće me ne privlači trenutno. Prvo radi mučnina i slabosti. Drugo, svakako se ne bih usudila prije prvog pregleda dok nisam 100% sigurna da je sve ok. Inače, kažu da je u drugom tromjesečju seks najbolji… 😍
Lalla, i meni vrijeme nikako proći do prvog pregleda 21.2. 🙈 Ali doći će, doći i taj dan.
I tebe je tvoj narucio tek u osmom tjednu?
Cure nemojte ici prije 8. tjedna jer se nece vidjeti plod niti cete cuti srceko. Ranije se najcesce vid samo gestacijska i zumanjcana vrecica, sto vam u tom trenutku ne znaci puno.
Pokusajte se strpiti jos malo, bit ce vam drago da jeste 🤗
Da se i ja ubacim na temu seksa… Uopće me ne privlači trenutno. Prvo radi mučnina i slabosti. Drugo, svakako se ne bih usudila prije prvog pregleda dok nisam 100% sigurna da je sve ok. Inače, kažu da je u drugom tromjesečju seks najbolji… 😍
I tebe je tvoj narucio tek u osmom tjednu?
Sama sam tako odlučila i naručila se. Išla bih ranije samo u slučaju bolova ili krvarenja. Treba strpljenja i doći će taj dan. 🤗
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure nemojte ici prije 8. tjedna jer se nece vidjeti plod niti cete cuti srceko. Ranije se najcesce vid samo gestacijska i zumanjcana vrecica, sto vam u tom trenutku ne znaci puno.
Slažem se. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ok, biti cu strpljiva. Bas citam da previse uzv uznemiruje plod i mogu mu povecati temperaturu... radije cu mozda si platiti onaj 4 D u kasnijoj trudnoci ako bude sve ok naravno.
Mislim da su meni mozda pocele mucnine. Jucer mi se nekako podrigivalo od krafne i lose mi je sjela. Danas od laganog poriluk variva.
meni se vidjelo srce kak kuca sa 5+3.
Nije svima isto..
U prosloj trudnoci u 6tom tjednu
Sortiraj odgovore
Najstariji