Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala2412
    13. Veljača 2020. 08:43

Ketty1309

Pozdrav svima.
    Jutros sam ponovila test i to digitalni i potvrdila plusić pa mislim da sad ovdje pripadam.
    Inače imam dva sina i dvije kćeri i jedan spontani iza sebe pa nam je ovo peta beba. Najstariji sin ima 18 godina a najmlađi 6 i imam osjećaj da sam skoro sve zaboravila u vezi trudnoće i baš me jutros uhvatio neki strah od svega.
    Kako ste vi ostale? Ja već nekoliko dana osjećam mučninu po cijeli dan i boli me glava. U nijednoj trudnoći dosad nisam imala problema s tim. Kakvi su vaši simptomi?

Pozdrav Ketty1309,

čestitke na plusiću i dobrodošla. 
    Ja sam danas 9+6 i imam povremene mučnine koje se javljaju popodne/predvečer, ali bez povraćanja. Bole me grudi, iako mi se u zadnje vrijeme događa da me jedan dan bole, jedan dan ne, pa paničarim jer svašta pročitam u bespućima interneta. Trbuh me zna boljet kao neki menstrualni bolovi i imam povremenu glavobolju. I spava mi se stalno :) 
    Ja više paničarim to što meni simptomi dolaze i odlaze, i svašta si mislim. U utorak imam opet pregled i mislim da ću izgorjeti do onda :/

• malisa
    13. Veljača 2020. 09:12

Cure vama mucnine prolaze sa 9 tt.meni nastaju,zadnja 2 dana popodne negdje od 15h ne mogu nista primirisat,ne  povracam,ali onaj stalni osjecaj muke i srce kao da ce iskocita do podne ne mogu prestat jestludo neko stanje kod mene trenutno

Rosha
    13. Veljača 2020. 09:27

A kaj vam se najvise jede? Imate neku naj hranu ili onu koju ne mozete vidjeti?
    Meni se nis ne jede. I kad sam gladna, i kad razmisljam kaj bi jela - to mi se u isto vrijeme i jede i gadi.
    Boze sacuvaj 😂
    A inace, u plusu sam 1kg 😄

danchy1990
    13. Veljača 2020. 09:27

Princess Mimi

Bebac24

Princess Mimi

Vratila sam se upravo s pregleda u poliklinici za bolesti stitnjace. Narucila sam se jer mi je TSH 3.9 sto je u trudnoći povišeno.
    Doktor mi je rekao da je cudo sto nisam imala spontani i da je mogućnost da ce mi se dijete roditi mentalno zaostalo, bez obzira sto odmah krecemo s terapijom 😧
    Ono sto me zanima i sto vas molim je da podijelite ako imate bilo kakva iskustva s time jer sam izvan sebe 😟

Ma joooj kakav je to dr?! Ne stresiraj se . Pa vecina nas je imala povisen i sa terapijom se to dovede u red. Ne utjece bas stitnjaca tako nego moze doci do spontanog. Samo polako i pocni sa terapijom. A ovaj dr bi mogao promjeniti profesiju

Inace to je dr. Katalinić iz poliklinike Leptir.
    Mislila sam ne spominjati imena, ali nakon ovakve panike koju mi je priuštio, bez ikakvog pokrića, zaslužuje da vise ni jedna trudnica ne ode kod njega i ne proživljava ovo sto sam ja jucer morala.

Nemam pravu rijec za doktora. Već godinama pijem terapiju za stitnjacu,i u prvoj trudnoći je bila u svakakvim vrijednostima od jako povišeno do jako nisko. Pa mi nikad nitko nije rekao tako užasne riječi kao tvoj doktor. Svi su mi samo nastojali pomoći. Malisan je turbo zdrav dječak od 2 godine. Tako da se ne zamaraj s tim što ti je rekao već promijeni doktora i često kontroliraj TSH . Sve će biti uredu

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Bebac24
    13. Veljača 2020. 09:28

Princess Mimi

Bebac24

Princess Mimi

Vratila sam se upravo s pregleda u poliklinici za bolesti stitnjace. Narucila sam se jer mi je TSH 3.9 sto je u trudnoći povišeno.
    Doktor mi je rekao da je cudo sto nisam imala spontani i da je mogućnost da ce mi se dijete roditi mentalno zaostalo, bez obzira sto odmah krecemo s terapijom 😧
    Ono sto me zanima i sto vas molim je da podijelite ako imate bilo kakva iskustva s time jer sam izvan sebe 😟

Ma joooj kakav je to dr?! Ne stresiraj se . Pa vecina nas je imala povisen i sa terapijom se to dovede u red. Ne utjece bas stitnjaca tako nego moze doci do spontanog. Samo polako i pocni sa terapijom. A ovaj dr bi mogao promjeniti profesiju

Inace to je dr. Katalinić iz poliklinike Leptir.
    Mislila sam ne spominjati imena, ali nakon ovakve panike koju mi je priuštio, bez ikakvog pokrića, zaslužuje da vise ni jedna trudnica ne ode kod njega i ne proživljava ovo sto sam ja jucer morala.

Ma tko kod da je nema etike nikakve. 
    Takve gluposti bubnut i ostat ziv. I znas sta. Da se nesto nedaj boze desi on bi reko e pa reko sam vam. A u biti desi se od pretjeranog stresa kojeg ti je priustio. 
    Zato se smiri. TSH za trudnocu ti je malkoc povisen ali nista strasno sta se sa eutyroxom nemoze srediti 😉ja sam za ovu drugu trudnocu krenula sa 5i nesto.evo sad 5 mj trudna napokon pao na 2.25 😉 
    Ici ces svaki mj vaditi krv i po tome ce se mjenjati terapija ako bude potrebno. 
    Sretno❤️

danchy1990
    13. Veljača 2020. 09:30

Rosha

Meni se nis ne jede. I kad sam gladna, i kad razmisljam kaj bi jela - to mi se u isto vrijeme i jede i gadi.
    Boze sacuvaj 😂

1 kg sam dobila odmah zbog trbuha i cica 🤣. Sad se držim. A ovo za istovremenu glad i gađenje-ista sam.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

nada23
    13. Veljača 2020. 09:31

Rosha

Boze sacuvaj 😂

Sve identično i kod mene! 🙈

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

lala2412
    13. Veljača 2020. 09:35

Rosha

Boze sacuvaj 😂

Ja ne mogu ni pomislit na čevapčiće, pljeskavice, hamburgere i slično. Odmah me muka uhvati. Najsretnija sam kad jedem paštu. I to me pita samo s maslacem  a ostalo sve pomalo. Ja sam +3 kile, ali to pripisujem i božićnom prejedanju dok nisam znala da sam u drugom stanju 

2020
    13. Veljača 2020. 10:24

Joooj znam da glupo zvuči ali ja bih htjela da mi se nešto zgadi a ne ovako, samo bih jela nešto, a pogotovo slatkiše, što mi je oduvijek bila slaba točka 🙈🙈 ali morat ću se pripaziti, jer uz mirovanje i stalno mumanje loše mi se piše 🤣 već vidim kako mi se celulit poduplao preko noći, to me zastrašuje 😭

• malisa
    13. Veljača 2020. 10:29

lala2412

Rosha

Boze sacuvaj 😂

Ja ne mogu ni pomislit na čevapčiće, pljeskavice, hamburgere i slično. Odmah me muka uhvati. Najsretnija sam kad jedem paštu. I to me pita samo s maslacema ostalo sve pomalo. Ja sam +3 kile, ali to pripisujem i božićnom prejedanju dok nisam znala da sam u drugom stanju

I ja bih postu najdraze ali nije ni za njom neka poseban zemlja,ali popodne kad mi se nista ne jede tl bi kao najprije uzela...a ujutro mogu onih gluposti mazalica i sira,krafnu sa marmeladom itd

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.