A kaj vam se najvise jede? Imate neku naj hranu ili onu koju ne mozete vidjeti?
Meni se nis ne jede. I kad sam gladna, i kad razmisljam kaj bi jela - to mi se u isto vrijeme i jede i gadi.
Boze sacuvaj 😂
A inace, u plusu sam 1kg 😄
Ja bih mogla nonstop jesti špagete sa paradajz umakom, a ovo sve ostalo mi smrdi kad se priprema, ali mogu jesti
Joooj znam da glupo zvuči ali ja bih htjela da mi se nešto zgadi a ne ovako, samo bih jela nešto, a pogotovo slatkiše, što mi je oduvijek bila slaba točka 🙈🙈 ali morat ću se pripaziti, jer uz mirovanje i stalno mumanje loše mi se piše 🤣 već vidim kako mi se celulit poduplao preko noći, to me zastrašuje 😭
Ja sam prije obozavala slatko,a sad samo mi daj slano. Ne grickalice ni to mi se ne jede već konkretno jelo ali da je slano. I to samo do cca 15h. Dalje ništa
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Meni je muž jučer donio sirnicu i pitu krumpirušu i to mi je tako lijepo sjelo i nije stvorilo muku. Ostalo sve mi se manje-više gadi i ne mogu kuhati.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Dobro jutro cure!
Evo mi ušli u 6. tjedan! Zasad se dobro osjećam, bez mučnina. Jedino idem navečer spavati s malcem u 19:30, 20 😂😂
Sutra pregled u bolnici, da mi mogu dati Heparin ☺️
Kako ste danas?
😘😘
Pozdrav žene, ispričavam se što upadam k'o padobranac. Izgleda da bih i ja trebala dobit jesensku bebu, ako sve bude u redu. Naime, zadnja menstruacija mi je bila 17.12.,sa tim da se moja ovulacija događa na 20. dan ciklusa koji traje 30 dana. Jučer sam bila na pregledu po prvi put (moram reć da je ovo i prva trudnoća) te po računici sam trebala biti u 8 tt. No, veličina ploda ne odgovara tjednu. Srce se ne vidi, samim tim ni čuje. Ona kaže da njoj izgleda "sve u redu" sa plodom, jedino ne odgovara tt-u, te mi je rekla da dođem već sljedeći tjedan i da će već onda znati o čem se radi, da je najvjerojatnije ovulacija kasnila još više nego što sam ja mislila, što bi značilo da sam na neka dva tjedna "zaostatka". Da li je ijedna imala ovakav slučaj? Hvala! 🙏🏻
Pozdrav žene, ispričavam se što upadam k'o padobranac. Izgleda da bih i ja trebala dobit jesensku bebu, ako sve bude u redu. Naime, zadnja menstruacija mi je bila 17.12.,sa tim da se moja ovulacija događa na 20. dan ciklusa koji traje 30 dana. Jučer sam bila na pregledu po prvi put (moram reć da je ovo i prva trudnoća) te po računici sam trebala biti u 8 tt. No, veličina ploda ne odgovara tjednu. Srce se ne vidi, samim tim ni čuje. Ona kaže da njoj izgleda "sve u redu" sa plodom, jedino ne odgovara tt-u, te mi je rekla da dođem već sljedeći tjedan i da će već onda znati o čem se radi, da je najvjerojatnije ovulacija kasnila još više nego što sam ja mislila, što bi značilo da sam na neka dva tjedna "zaostatka". Da li je ijedna imala ovakav slučaj? Hvala! 🙏🏻
Kod mene je 5 dana zaostatka... Nekih desetak dana nakon kasnjenja menga se vidjela gv, i tek sad u ponedjeljak sam vidjela srceko... Zadnja menga je bila 24.12
A kaj vam se najvise jede? Imate neku naj hranu ili onu koju ne mozete vidjeti?
Meni se nis ne jede. I kad sam gladna, i kad razmisljam kaj bi jela - to mi se u isto vrijeme i jede i gadi.
Boze sacuvaj 😂
A inace, u plusu sam 1kg 😄
Ja bih mogla nonstop jesti špagete sa paradajz umakom, a ovo sve ostalo mi smrdi kad se priprema, ali mogu jesti
Ja radim u ducanu i na odjelu pekare nema sanse da budem,sve mi je grozno,sve mi ima cudan miris..neznam ni vec sta da jedem za gablec...jedino mi voce pase,grozdje i naranđe..
Trenutno nemam apetita za ništa. Nemam iskustva s mučninama pa tek tražim način kako da se lakše nosim s njima. Inače sam tip za grickalice i čašu vina al sad to ne dolazi u obzir. Danas mi mlađa kćer ima 12. rođendan pa moram nešto spremiti a bojim se da će mi se želudac buniti al za svoju princezu mama će izdržati sve...
Stavila sam potpis i čini mi se da sam najsvježija trudnica ovdje al ima vas i koje ste par dana razlike pa ću imsti s kim djeliti iskustva jer ne namjeravam nikome u okolini još ništa govoriti ako se mm ne pohvali jer on teško drži jezik za zubima 🤔
Dobro jutro cure!
Evo mi ušli u 6. tjedan! Zasad se dobro osjećam, bez mučnina. Jedino idem navečer spavati s malcem u 19:30, 20 😂😂
Sutra pregled u bolnici, da mi mogu dati Heparin ☺️
Kako ste danas?
😘😘
Sretno sutra. Ja sam isto jucer isla spavat s malim oko 8. Bas me hvata umor na vecer, a i kroz dan bih odspavala da mogu. Meni su pocele neke cudne mucnine. Kao kad naglo padne secer ako dugo nisi jeo pa sav drhtis i onda kad nesto pojeden ili popijem mi se podriguje od tog i kao da mi je visoko u zelucu. Najslicnije mi je mucnini u prvoj trudnoci samo u trecem tromjesecju i ipak blaze. U prvoj trudnoci na pocetku nisam imala mucnine.
Curke sa cime se zdravo hranite? Jeste promijenile prehranu ili ste ostale na istom kao do sada, meni jos nista posebno ne odbija jedino mi smeta miris ljudi jer radim na salteru, bas mi se zeludac okrece. I samo bi neke sendvice tamanila, ne znam sa cime da se krenem hranit. Sad planiram kad prestanem raditi okrenut se zdravijoj prehrani
Sortiraj odgovore
Najstariji