Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    12. Veljača 2020. 11:32

Sunce super🤗Kolika ti je ono beta bila i koji tjedan trudnoce? 

• sunce1
    12. Veljača 2020. 11:51

Marta14

Sunce super🤗Kolika ti je ono beta bila i koji tjedan trudnoce?

4+6, beta 7246

• mamino zlateko
    12. Veljača 2020. 12:04

Mi smo saznali spol negdje u 14tt..imamo doma dvije cure..jednu od 9g i jednu od 6g
    Bilo bi lijepo dobit i pisulinca jednog,al sta bude bude,neka samo bude sve u redu..

12. Veljača 2020. 12:21

Marta14

Pa ja sam bas citala maloprije od 12 da mogu vidjeti ako je dobro okrenuta beba. I naravno ovisi kakav je uzv

Da, moja gin je vidjela spol na 11+6, ali mi nije htjela reci  Mislim, onda mi nije ni trebala reci da je vidjela spol, al ajd.. Tak da se moze vec rano vidjeti na UZV  a sad koliko to tocno bude ne znam

Marta14
    12. Veljača 2020. 12:34

Haha fenjer, pa poludila bih da mi to napravi 😅

Princess Mimi
    12. Veljača 2020. 13:00

Fenjer, ima neki razlog sto ti nije htjela reci ili?😂

2020
    12. Veljača 2020. 13:04

Malo kasnim ali evo da odgovorim--strogo zabranjeni su mi odnosi od prvog dana i naravno da zbog toga još veću želju imam, često ih sanjam... Poludit ću budem li morala cijelu trudnoću strogo mirovat 🤪🤪 Trenutno sve i da smijem- ne mogu, jer mi je muž na brodu, tako da sam u jednu ruku i navikla biti bez.. Koma... Welcome nove trudnice 🍀🍀😊

12. Veljača 2020. 13:09

Marta14

Haha fenjer, pa poludila bih da mi to napravi 😅

Princess Mimi

Fenjer, ima neki razlog sto ti nije htjela reci ili?😂

Da, i ja sam ludila. A rekla je da ne zeli nista govorit nego pricekat drugi put da bude 100% sigurna.. Kao i sebi je sa 12tj krivo vidjela pa da ne bi bilo  
    Ali ja si mislim da je decko, oni se navodno pokazu pokazu ranije 

2020
    12. Veljača 2020. 13:10

I ja jedva čekam doznati spol(ove) 😁 ali mm želi da njemu bude iznenađenje.. Mislim da nema šanse da uspijem do kraja da mi ne izleti, a i drugi ljudi će me ispitivat pa ću im sigurno reći... kupovat stvari unaprijed.. Sorry mužu ali mislim da je to nemoguća misija 😅

Rosha
    12. Veljača 2020. 13:10

Ne da nemam volje za seksom, nego nemam snage za nis. 😅  i toliko o odnosima.
    A za spol djeteta - ja bi curicu, ako mogu birati! 😁
    Imam nekak osjecaj da ce i biti curka (ili mozda samo jako zelim). 
    Ali ako usporedim prvu trudnocu sa ovom: u prvoj sam bila skorz ok, nije mi bilo muka, radila sam normalno, mogla sam sve i isla sam svukuda. I jelo mi se sve slano imala sam trbuh ko loptu, prema naprijed.
    I bio je dečko!
    Saaaad, sve obrnuto; od pocetka trudnoce mucnina koja se jos pojacala ulaskom u 6tt, umor, pristici po licu, sva sam za nista...jede mi se sve i nista. Ali vidim da se javlja zelja i za slatkim sto kod mene nikad nije slucaj.. Vidjet cemo 😊 🤷🏽‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.