Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamino zlateko
    11. Veljača 2020. 18:06

Dobro vecer.. ja sam nova ovdje..

Imamo +,5tj..termin 9.10. Prvi pregled imamo drugu srijedu.. imace ovo mi je 3.trudnoca..nadam se ugodnom druzenju s vama 

• NinaJ
    11. Veljača 2020. 18:43

mamino zlateko

Imamo +,5tj..termin 9.10. Prvi pregled imamo drugu srijedu.. imace ovo mi je 3.trudnoca..nadam se ugodnom druzenju s vama

Dobro došla, ja i ti se pratimo, meni termin 10.10. 😊 I zelim ti da sve prodje skolski 😊

• malisa
    11. Veljača 2020. 19:18

Hvala cure na odgovorima,vidjet cemo sta ce bit,ocito ovisi od ginekologa i kvalitete uzv-a vjerojatno.

mamino zlateko

Dobro dosla

11. Veljača 2020. 19:39

Bok buduce mame! Vec neko vrijeme citam valjda sve forume ovog svijeta  (jer sam na komplikacijama od pocetka trudnoce- samo zato jer radim u bolnici) i cijelo vrijeme si mislim da sam u ljetnom terminu, a veceras naletim na jesenske bebe i zapravo vidim da ovdje ima puno vise blizih termina tako da sam vam se odlucila javiti! 
    Trudna sam 12+2, termin mi je 23.8. 
    Zanima me ima li koja buduca mama sa problemima sa licem? Da me malo utjesi..
    I prije trudnoce sam imala problema sa licem koje nisu rijesili ni antibaby pilule, a sad kao da je podivljalo jos vise. Em je sve puno oziljaka od prije, em novih bolnih potkoznih pristeva.. Uzas, ni T od trudnickog sjaja  

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 19:41

fenjer

Bok buduce mame! Vec neko vrijeme citam valjda sve forume ovog svijeta (jer sam na komplikacijama od pocetka trudnoce- samo zato jer radim u bolnici) i cijelo vrijeme si mislim da sam u ljetnom terminu, a veceras naletim na jesenske bebe i zapravo vidim da ovdje ima puno vise blizih termina tako da sam vam se odlucila javiti!
    I prije trudnoce sam imala problema sa licem koje nisu rijesili ni antibaby pilule, a sad kao da je podivljalo jos vise. Em je sve puno oziljaka od prije, em novih bolnih potkoznih pristeva.. Uzas, ni T od trudnickog sjaja

Meni je lice hvala bogu relativno čisto, ali zato leda. Sve. Potkozni pristevi, ogromni, boli, katastrofa 

• mamino zlateko
    11. Veljača 2020. 19:41

NinaJ

mamino zlateko

Dobro došla, ja i ti se pratimo, meni termin 10.10. 😊 I zelim ti da sve prodje skolski 😊

Hvala na dobrodoslici..hvala i tebi nina..budemo se druzile...

2020
    11. Veljača 2020. 21:45

Dobrodošleeeee fenjer i mamino zlateko 🎊😊

11. Veljača 2020. 21:59

2020

Dobrodošleeeeefenjer i mamino zlateko 🎊😊

hvalaaaaaa 

Princess Mimi
    12. Veljača 2020. 03:18

fenjer

Bok buduce mame! Vec neko vrijeme citam valjda sve forume ovog svijeta (jer sam na komplikacijama od pocetka trudnoce- samo zato jer radim u bolnici) i cijelo vrijeme si mislim da sam u ljetnom terminu, a veceras naletim na jesenske bebe i zapravo vidim da ovdje ima puno vise blizih termina tako da sam vam se odlucila javiti!

Dobrodošla 🤗 i zlateko isto😄

Ja sam imala problematičnu kozu, ali sad u trudnoći mi se cini da je bolje. Primjetila sam da mi se pogoršava ako jedem puno secera i/ili mliječne proizvode (nefermentirane), pa to izbjegavam.

Talija
    12. Veljača 2020. 08:19

Dobrodošle nove trudnice :)
    Cure, kak ste vi s odnosima? Na prvom pregledu sam pitala doktora i rekao je da je bolje da se još malo suzdržimo s obzirom da je to još rano i mojeg prethodnog spontanog... sad dva tjedna kasnije, zaboravila sam ponovno pitati.... sad mi je to već malo dugo bez neke prevelike intime s mužem  Mislim, pričekat ćemo još ako treba, samo da bude sve dobro s bebom... ali čisto me zanima kako ste ostale u ovoj fazi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.