Dobro vecer.. ja sam nova ovdje..
Imamo +,5tj..termin 9.10. Prvi pregled imamo drugu srijedu.. imace ovo mi je 3.trudnoca..nadam se ugodnom druzenju s vama
Imamo +,5tj..termin 9.10. Prvi pregled imamo drugu srijedu.. imace ovo mi je 3.trudnoca..nadam se ugodnom druzenju s vama
Dobro došla, ja i ti se pratimo, meni termin 10.10. 😊 I zelim ti da sve prodje skolski 😊
Hvala cure na odgovorima,vidjet cemo sta ce bit,ocito ovisi od ginekologa i kvalitete uzv-a vjerojatno.
Dobro dosla
Bok buduce mame! Vec neko vrijeme citam valjda sve forume ovog svijeta (jer sam na komplikacijama od pocetka trudnoce- samo zato jer radim u bolnici) i cijelo vrijeme si mislim da sam u ljetnom terminu, a veceras naletim na jesenske bebe i zapravo vidim da ovdje ima puno vise blizih termina tako da sam vam se odlucila javiti!
Trudna sam 12+2, termin mi je 23.8.
Zanima me ima li koja buduca mama sa problemima sa licem? Da me malo utjesi..
I prije trudnoce sam imala problema sa licem koje nisu rijesili ni antibaby pilule, a sad kao da je podivljalo jos vise. Em je sve puno oziljaka od prije, em novih bolnih potkoznih pristeva.. Uzas, ni T od trudnickog sjaja
Bok buduce mame! Vec neko vrijeme citam valjda sve forume ovog svijeta(jer sam na komplikacijama od pocetka trudnoce- samo zato jer radim u bolnici) i cijelo vrijeme si mislim da sam u ljetnom terminu, a veceras naletim na jesenske bebe i zapravo vidim da ovdje ima puno vise blizih termina tako da sam vam se odlucila javiti!
I prije trudnoce sam imala problema sa licem koje nisu rijesili ni antibaby pilule, a sad kao da je podivljalo jos vise. Em je sve puno oziljaka od prije, em novih bolnih potkoznih pristeva.. Uzas, ni T od trudnickog sjaja
Meni je lice hvala bogu relativno čisto, ali zato leda. Sve. Potkozni pristevi, ogromni, boli, katastrofa
Dobro došla, ja i ti se pratimo, meni termin 10.10. 😊 I zelim ti da sve prodje skolski 😊
Hvala na dobrodoslici..hvala i tebi nina..budemo se druzile...
Bok buduce mame! Vec neko vrijeme citam valjda sve forume ovog svijeta(jer sam na komplikacijama od pocetka trudnoce- samo zato jer radim u bolnici) i cijelo vrijeme si mislim da sam u ljetnom terminu, a veceras naletim na jesenske bebe i zapravo vidim da ovdje ima puno vise blizih termina tako da sam vam se odlucila javiti!
Dobrodošla 🤗 i zlateko isto😄
Ja sam imala problematičnu kozu, ali sad u trudnoći mi se cini da je bolje. Primjetila sam da mi se pogoršava ako jedem puno secera i/ili mliječne proizvode (nefermentirane), pa to izbjegavam.
Dobrodošle nove trudnice :)
Cure, kak ste vi s odnosima? Na prvom pregledu sam pitala doktora i rekao je da je bolje da se još malo suzdržimo s obzirom da je to još rano i mojeg prethodnog spontanog... sad dva tjedna kasnije, zaboravila sam ponovno pitati.... sad mi je to već malo dugo bez neke prevelike intime s mužem Mislim, pričekat ćemo još ako treba, samo da bude sve dobro s bebom... ali čisto me zanima kako ste ostale u ovoj fazi...
Sortiraj odgovore
Najstariji