Dobrodosle cure 🤗
Za odnose meni je prvi put rekla da ne smijem zbog smedarenja, ali iskreno nemam ni volje neke jos..
Ja ovaj put nisam imala nikakvo smeđarenje i baš mi je nekako sad ovo dugo... al okej.. možda ću još malo pričekati...
Vjerojatno bi ti mogla kad je sve ok, ali bolje da pitas nju. Zapisi si, ja isto skoro sve zaboravim pitati kada sam tamo 🙈Kada imas opet pregled?
Pozdrav cure :) Evo da se i ja priključim na ovu temu. Mi smo dana 9+5 i imamo termin 11.09. Tehnički nije jesenska beba, ali datum je blizak jeseni pa eto.
Lala dobrodosla.. mi smo par dana razlike... jesi imala ti odnose ili pitala doktora sto o tome?
Lala dobrodosla.. mi smo par dana razlike… jesi imala ti odnose ili pitala doktora sto o tome?
Hvala Talija. Nisam imala odnose od 12 mjeseca. Ja sam trudnica iz mpo postupka, odnosno iz FET-a, i barem do kraja prvog tromjesečja smo distanci mm i ja što se tiče odnosa. Imam pregled u utorak i opet ću je pitat da znam točno kad ćemo se moć opet upustiti u odnose, ali s obzirom da situaciju rađe ću počekat nego da naštetim bebici.
Ja nemam ovako zelju za odnosom ali zato u snovima... 🙈🙈
Lala dobrodosla 🍀
Ja imam zelju itekakvu, ali necu jos dok to ne bude ajmo reci to
Dobrodošle nove trudnice :)
Cure, kak ste vi s odnosima? Na prvom pregledu sam pitala doktora i rekao je da je bolje da se još malo suzdržimo s obzirom da je to još rano i mojeg prethodnog spontanog… sad dva tjedna kasnije, zaboravila sam ponovno pitati…. sad mi je to već malo dugo bez neke prevelike intime s mužemMislim, pričekat ćemo još ako treba, samo da bude sve dobro s bebom… ali čisto me zanima kako ste ostale u ovoj fazi…
Ako je sve u redu s trudnocom, nema razloga da nemate odnose.
Mi smo imali, ali smo bas pazili jer je kod mene to sad sve nekako usko pa me boli ako mm ne pazi 😅
Drugaciji osjecaj definitivno (osjetljivije je sve) ali zato su puno jaci orgazmi 😄 (citala sam da je to zbog prokrvljenosti itd)
Uglavnom nismo redoviti kao prije 😂 ali nema niti stresa😊
Sortiraj odgovore
Najstariji