Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    12. Veljača 2020. 08:25

Dobrodosle cure 🤗
    Za odnose meni je prvi put rekla da ne smijem zbog smedarenja, ali iskreno nemam ni volje neke jos.. 

Talija
    12. Veljača 2020. 08:30

Ja ovaj put nisam imala nikakvo smeđarenje i baš mi je nekako sad ovo dugo... al okej.. možda ću još malo pričekati...

Marta14
    12. Veljača 2020. 08:33

Vjerojatno bi ti mogla kad je sve ok, ali bolje da pitas nju. Zapisi si, ja isto skoro sve zaboravim pitati kada sam tamo 🙈Kada imas opet pregled?

Talija
    12. Veljača 2020. 08:37

Tek 5.3. 😕

lala2412
    12. Veljača 2020. 08:40

Pozdrav cure :) Evo da se i ja priključim na ovu temu. Mi smo dana 9+5 i imamo termin 11.09. Tehnički nije jesenska beba, ali datum je blizak jeseni pa eto. 

Talija
    12. Veljača 2020. 08:50

Lala dobrodosla.. mi smo par dana razlike... jesi imala ti odnose ili pitala doktora sto o tome?

lala2412
    12. Veljača 2020. 08:52

Talija

Lala dobrodosla.. mi smo par dana razlike… jesi imala ti odnose ili pitala doktora sto o tome?

Hvala Talija. Nisam imala odnose od 12 mjeseca. Ja sam trudnica iz mpo postupka, odnosno iz FET-a, i barem do kraja prvog tromjesečja smo distanci mm i ja što se tiče odnosa. Imam pregled u utorak i opet ću je pitat da znam točno kad ćemo se moć opet upustiti u odnose, ali s obzirom da situaciju rađe ću počekat nego da naštetim bebici. 

Marta14
    12. Veljača 2020. 09:15

Ja nemam ovako zelju za odnosom ali zato u snovima... 🙈🙈
    Lala dobrodosla 🍀

Napokon 2804
    12. Veljača 2020. 09:44

Ja imam zelju itekakvu, ali necu jos dok to ne bude ajmo reci to

Princess Mimi
    12. Veljača 2020. 09:51

Talija

Dobrodošle nove trudnice :)
    Cure, kak ste vi s odnosima? Na prvom pregledu sam pitala doktora i rekao je da je bolje da se još malo suzdržimo s obzirom da je to još rano i mojeg prethodnog spontanog… sad dva tjedna kasnije, zaboravila sam ponovno pitati…. sad mi je to već malo dugo bez neke prevelike intime s mužemMislim, pričekat ćemo još ako treba, samo da bude sve dobro s bebom… ali čisto me zanima kako ste ostale u ovoj fazi…

Ako je sve u redu s trudnocom, nema razloga da nemate odnose.
    Mi smo imali, ali smo bas pazili jer je kod mene to sad sve nekako usko pa me boli ako mm ne pazi 😅
    Drugaciji osjecaj definitivno (osjetljivije je sve) ali zato su puno jaci orgazmi 😄 (citala sam da je to zbog prokrvljenosti itd) 
    Uglavnom nismo redoviti kao prije 😂 ali nema niti stresa😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.