Mimi zao mi je, nadam se najboljem…
Talija čestitam!
Kad su ti pocele mucnine? Meni je povremeno mrvicu mucno, ali tipa 5 puta do sad na desetak minuta.
Meni su krenule mucnine u 6 tjednu i trajale otprilike do devetog 😅
Talija čestitam!
Kad su ti pocele mucnine? Meni je povremeno mrvicu mucno, ali tipa 5 puta do sad na desetak minuta.
Meni su krenule mucnine u 6 tjednu i trajale otprilike do devetog 😅
Aha, znaci jos stignu...
Talija čestitam!
Počele su mi s 5+4 i do 8+3 bile konstantne i stvarno cjelodnevne/intenzivne. Možda je bilo 2/3 dana kad nije bilo. Sad se dva dana dobro osjećam, ali ne tješim se da je tome kraj iako bi voljela....
Bila sam na uzv u petak. Tad je bilo 9+0. 2.26. Srce +. Pokreti +. Nadam se da ce sve dalje biti u redu.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Mimi 🙏🙏nadamo se cudi s tobom 💕 drzi se
LUX i cure koje su vise od 10 tt,jel vam na tim pregledima bio vaginalni ili obicni uzv? Ne sjecam se iz prave trudnoce ali mislim da je tek od 12 tt obicni,ili se varam?
Evo ja danas bila na pregledu privatno, srceko kuca, nismo culi ali se jasno vidjelo..6+5, plod je 8mm i sve je u redu. Moj gin socijalni mi nece otvorit bolovanje jer kao ima preveliku stopu bolovanja vec dosad 🙄
Reko mi je da ako imam vezu da vodim trudnocu u bolnici pa da mi oni napisu bilokakve komplikacije onda moze otvorit. Radim u kaficu, vec sam pisala o tom. Raspitala sam se sa prijateljima, pa cu pricekat par dana ako imam neku vezu, inace neznam sta mi je radit...jer da se nedaj boze sta desi bit ce ce da se nisam pazila a nemrem se pazit dok radim. 9h sam na nogama, nesmijem sjest i nemam nikakvu pauzu...
Meni je gin rekla da je od 14.tjedna sigurno obicni, a prije toga moze i ne treba biti, sve ovisi kako se beba smjestila i koliko se dobro vidi abdominalnim.
Curke koje imate mucnine i povracate - kako s poslom sada? Jeste otvarale bolovanje, radite od doma ili nekako izdravate sve skupa?
Meni je gin rekla da je od 14.tjedna sigurno obicni, a prije toga moze i ne treba biti, sve ovisi kako se beba smjestila i koliko se dobro vidi abdominalnim.
Curke koje imate mucnine i povracate - kako s poslom sada? Jeste otvarale bolovanje, radite od doma ili nekako izdravate sve skupa?
Ja sam inzistirala na bolovanju, pa sam na kraju i dobila zabranu rada... Pre dugo sam ovo cekala da bih riskirala..
Ćao😊....da se i ja pridruzim,ovom forumu....8 sam tj...Beba stiže krajem 9 mjeseca🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji