Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    11. Veljača 2020. 08:49

Lalla

Mimi zao mi je, nadam se najboljem…
    Talija čestitam!
    Kad su ti pocele mucnine? Meni je povremeno mrvicu mucno, ali tipa 5 puta do sad na desetak minuta.

Meni su krenule mucnine u 6 tjednu i trajale otprilike do devetog 😅

Lalla
    11. Veljača 2020. 09:10

Princess Mimi

Lalla

Talija čestitam!
    Kad su ti pocele mucnine? Meni je povremeno mrvicu mucno, ali tipa 5 puta do sad na desetak minuta.

Meni su krenule mucnine u 6 tjednu i trajale otprilike do devetog 😅

Aha, znaci jos stignu...

Talija
    11. Veljača 2020. 09:17

Lalla

Talija čestitam!

Počele su mi s 5+4 i do 8+3 bile konstantne i stvarno cjelodnevne/intenzivne. Možda je bilo 2/3 dana kad nije bilo. Sad se dva dana dobro osjećam, ali ne tješim se da je tome kraj iako bi voljela....

Hannica0 👧
    11. Veljača 2020. 09:50

Bila sam na uzv u petak. Tad je bilo 9+0. 2.26. Srce +.      Pokreti +. Nadam se da ce sve dalje biti u redu.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• malisa
    11. Veljača 2020. 11:13

Mimi 🙏🙏nadamo se cudi s tobom 💕 drzi se
    LUX i cure koje su vise od 10 tt,jel vam na tim pregledima bio vaginalni ili obicni uzv? Ne sjecam se iz prave trudnoce ali mislim da je tek od 12 tt obicni,ili se varam?

• malisa
    11. Veljača 2020. 11:14

Moj söjedeci pregled je sa 10+6,pa em zanima sta me ceka

• Tea2807
    11. Veljača 2020. 13:00

Evo ja danas bila na pregledu privatno, srceko kuca, nismo culi ali se jasno vidjelo..6+5, plod je 8mm i sve je u redu. Moj gin socijalni mi nece otvorit bolovanje jer kao ima preveliku stopu bolovanja vec dosad 🙄
    Reko mi je da ako imam vezu da vodim trudnocu u bolnici pa da mi oni napisu bilokakve komplikacije onda moze otvorit. Radim u kaficu, vec sam pisala o tom. Raspitala sam se sa prijateljima, pa cu pricekat par dana ako imam neku vezu, inace neznam sta mi je radit...jer da se nedaj boze sta desi bit ce ce da se nisam pazila a nemrem se pazit dok radim. 9h sam na nogama, nesmijem sjest i nemam nikakvu pauzu...

Tonks
    11. Veljača 2020. 13:01

Meni je gin rekla da je od 14.tjedna sigurno obicni, a prije toga moze i ne treba biti, sve ovisi kako se beba smjestila i koliko se dobro vidi abdominalnim.

Curke koje imate mucnine i povracate - kako s poslom sada? Jeste otvarale bolovanje, radite od doma ili nekako izdravate sve skupa? 

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 13:30

Tonks

Meni je gin rekla da je od 14.tjedna sigurno obicni, a prije toga moze i ne treba biti, sve ovisi kako se beba smjestila i koliko se dobro vidi abdominalnim.

Curke koje imate mucnine i povracate - kako s poslom sada? Jeste otvarale bolovanje, radite od doma ili nekako izdravate sve skupa?

Ja sam inzistirala na bolovanju, pa sam na kraju i dobila zabranu rada... Pre dugo sam ovo cekala da bih riskirala.. 

• Nicole
    11. Veljača 2020. 13:38

Ćao😊....da se i ja pridruzim,ovom forumu....8 sam tj...Beba stiže krajem 9 mjeseca🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.