Ja radim od doma, ali minimalno... Sva sreća pa trenutno nemam puno posla. Inače, ne znam kako bih od mučnina, slabosti i manjka koncentracije..
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ćao😊….da se i ja pridruzim,ovom forumu….8 sam tj…Beba stiže krajem 9 mjeseca🤗
Dobrodošla 😍😁 meni je po zadnjoj mengi termin 29.9 a po ginicu 4.10
Tea2807 ja bih na tvom mjestu pomijenila ginekologa odmah! Sorry al kakve su to gluposti da si je on ‘ispunio kvotu’ za bolovanja 😡 kako ga nije sram jos ti za vezu govori.
I mislim da bih mu kulturno rekla kaj ga ide!
Tonks ja radim od doma pa si mogu prilagoditi vrijeme, hvala Bogu. Trenutno stanje bi mi, da negdje radim, zahtjevalo bolovanje.
Tea2807ja bih na tvom mjestu pomijenila ginekologa odmah! Sorry al kakve su to gluposti da si je on ‘ispunio kvotu’ za bolovanja 😡 kako ga nije sram jos ti za vezu govori.
Tonks ja radim od doma pa si mogu prilagoditi vrijeme, hvala Bogu. Trenutno stanje bi mi, da negdje radim, zahtjevalo bolovanje.
Jos me pitao i di radim. I jel imam simptome, a muka mi je po cjele dane i min 1 na dan povracam..gledala sam po internetu, neznam tko prima nove pacijente, i pisu ljudi da se dugo ceka na pregled ako se tek prime nove pacijentice
Evo brzi pozdrav. U virozi smo. Grčevi, povraćanje, diarea.😭😭😭 Kontaktirala sam svojeg doktora opće medicine i ginekologa.... Mirovati, juhica, čajek, štapići, dvopek, voda, banane...
Ako se nastavi javiti se na infuziju, ako nema krvarenja nema straha za bebu... Mi još radimo. U pon konačno opet pregled. Nadam se bolovanju i da bude sve ok... Ima koga ko je prošao u ovoj fazi virozu....
Mimi 🙏🙏nadamo se cudi s tobom 💕 drzi se
LUX i cure koje su vise od 10 tt,jel vam na tim pregledima bio vaginalni ili obicni uzv? Ne sjecam se iz prave trudnoce ali mislim da je tek od 12 tt obicni,ili se varam?
Meni je prosli tjedan bio običan uzv, preko trbuha i lijepo se sve vidjelo🤗
Tea2807ja bih na tvom mjestu pomijenila ginekologa odmah! Sorry al kakve su to gluposti da si je on ‘ispunio kvotu’ za bolovanja 😡 kako ga nije sram jos ti za vezu govori.
Jos me pitao i di radim. I jel imam simptome, a muka mi je po cjele dane i min 1 na dan povracam..gledala sam po internetu, neznam tko prima nove pacijente, i pisu ljudi da se dugo ceka na pregled ako se tek prime nove pacijentice
Gledaj, za svaki problem postoji rjesenje. Raspitaj se, zovi i trazi (i reci svoj razlog, koji nije bas bezveze). Imas pravo na promijenu ginekologa jednom unutar jedne godine.
Trudna si i sigurno ti nije u interesu ugrozavati svoje zdravlje ni zdravlje bebice koju nosis.P
Evo ja danas bila na pregledu privatno, srceko kuca, nismo culi ali se jasno vidjelo..6+5, plod je 8mm i sve je u redu. Moj gin socijalni mi nece otvorit bolovanje jer kao ima preveliku stopu bolovanja vec dosad 🙄
Reko mi je da ako imam vezu da vodim trudnocu u bolnici pa da mi oni napisu bilokakve komplikacije onda moze otvorit. Radim u kaficu, vec sam pisala o tom. Raspitala sam se sa prijateljima, pa cu pricekat par dana ako imam neku vezu, inace neznam sta mi je radit…jer da se nedaj boze sta desi bit ce ce da se nisam pazila a nemrem se pazit dok radim. 9h sam na nogama, nesmijem sjest i nemam nikakvu pauzu…
Uzas, ovo nema nikakvog smisla. Ne mogu vjerovati da ti je to rekao 🙄
Ako mozes, otidi privatno na pregled, neka ti napise da trazi bolovanje zbog komplikacija i onda bi ti trebao napisati i tvoj socijalni. Njima je bitno da to mogu nekako opravdati tako da bi taj papir od privatnika trebao biti sasvim dovoljan da se ta budala od ginekologa ogradi i napise ti bolovanje.
Evo brzi pozdrav. U virozi smo. Grčevi, povraćanje, diarea.😭😭😭 Kontaktirala sam svojeg doktora opće medicine i ginekologa…. Mirovati, juhica, čajek, štapići, dvopek, voda, banane…
Ako se nastavi javiti se na infuziju, ako nema krvarenja nema straha za bebu… Mi još radimo. U pon konačno opet pregled. Nadam se bolovanju i da bude sve ok… Ima koga ko je prošao u ovoj fazi virozu….
Ja sam na samom početku, povraćala, proljev, zavrsila na hitnoj radi straznih bolova u stomaku, primila jednu infuziju, i 2 dana dijetalno i coca cola i hvala bogu sve proslo i sad je sve oke
Mimi 🙏🙏nadamo se cudi s tobom 💕 drzi se
LUX i cure koje su vise od 10 tt,jel vam na tim pregledima bio vaginalni ili obicni uzv? Ne sjecam se iz prave trudnoce ali mislim da je tek od 12 tt obicni,ili se varam?
Znaci jucer bila, 11 +2 i vaginalni je bio i napravio mi je komplet briseva. Sad se molim da je sve ok, posto sam vec popila kutiju penicilina zbog ekstremne upale uha. Napravila sam i nifty
[link=https://lilypie.com][/link]
Sortiraj odgovore
Najstariji