Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    10. Veljača 2020. 00:04

Marta14

Cure koje ste vise trudne jeste se narucile na one preglede oko 12 tjedna? Nifty i to? Ja idem na kombinirani kad budem 10+1.Valjda nije rano..

A vama novima cestitam 😊😊🍀Normalno je i da boli sve i da ne boli nista.
    Ja nemam nista osim cesceg mokrenja i grudi su mi malo osjetljive ali nista strasno.
    Talija 🤞🤞da brze prode!!

Ja idem na sljedeci pregled 24.02. I onda cu vidjeti kaj ce gin predloziti od testova i dal ce uopce predloziti ili cu sama morati pitati.  Iako sam vec poslala upit tu kod nas u jednu polikliniku za Nifty pa evo cekam odg sutra da dogovorimo termin i sve ostalo 🙂🙂

Lalla
    10. Veljača 2020. 07:53

Nisam dugo trudna, ali mi se smanjio apetit. I prije trudnoce sam se pocela hraniti zdravije no sad me bas opere sitost nakon odredjene kolicine hrane i cini se da jedem manje nego inace jer sam smrsavila 2 kg. Imam viska, tako da je to super.

Boba
    10. Veljača 2020. 08:00

Pomoć, trudnoća i rota virus? Iskustva!
    Jučer cijeli dan proveli na pedijatriji s mlađim na infuziji☹️ i evo ja se danas doslovno usrala u gaće(oprostite na izrazu), popila prolife kapsulu. Nadam se da smijem! Što i kako dalje? 

Da

Marta14
    10. Veljača 2020. 08:01

Princess Mimi

Marta14

Cure koje ste vise trudne jeste se narucile na one preglede oko 12 tjedna? Nifty i to? Ja idem na kombinirani kad budem 10+1.Valjda nije rano..

A vama novima cestitam 😊😊🍀Normalno je i da boli sve i da ne boli nista.
    Ja nemam nista osim cesceg mokrenja i grudi su mi malo osjetljive ali nista strasno.
    Talija 🤞🤞da brze prode!!

Mene moj gin nije jos narucio za kombinirani. Imamo dogovoren pregled 26.2. valjda ne bude tad kasno?

Pa nije kasno, ide od 12 do 14 tjedna mislim,vjerojatno ne bas u dan, moze i vise .. Nifty moze prije i kasnije..

Marta14
    10. Veljača 2020. 08:03

Uf Boba, jos i to! Bolje da pitas doktora sta mozes od lijekova.. Samo pij puno vode! Nadam se da ce proci brzo! 

• LUX
    10. Veljača 2020. 11:14

Vidjela sam jutros bebicu kak doslovno plese u trbuhu i od uzbudenja sam pola tog zaboravila pitat, izmedu ostalog i za farbanje! Uglavom, pricekat cu 13 tj i pofarbat kosu sa Respect bojom i gotovo, realno neće mi to stajat na glavi 3 dana :)
    Ugl, izmjerio mi je gin Nn 1,3 je i vidi se nosna kost :)) nosnu nije uopce mjerio jer se vidi iz avion. 
    Sad cu se par sati veselit onda opet u iscekivanje 🤣🤣

[link=https://lilypie.com][/link]

Lalla
    10. Veljača 2020. 11:51

Čestitam Lux,bas divne vijesti! 

Napokon 2804
    10. Veljača 2020. 13:09

Mene onako dosta jako boli doljni dio leđa, lijevi jajnik i kad se is pružim onda imam osjecaj da me sve komplet boli i uz to mi je nonstop zima, pokrivam se ss 2 jorgana, dok je muzu vruce... Ne znam sta da radim 

Lalla
    10. Veljača 2020. 13:16

Napokon 2804

Mene onako dosta jako boli doljni dio leđa, lijevi jajnik i kad se is pružim onda imam osjecaj da me sve komplet boli i uz to mi je nonstop zima, pokrivam se ss 2 jorgana, dok je muzu vruce… Ne znam sta da radim

Meni je tako bilo sto se tice zimice u prvoj trudnoci. Tresla sam se ispod poplona i dve deke i jos me muz zagrlio. Ispostavilo se da imam jako visok tsh pa sam dobila terapiju u s vremenom se smirilo. No nisam sigurna da li je bas to radi toga.

nada23
    10. Veljača 2020. 13:27

Meni su i dalje mučnine, slabost... Ne mogu funkcionirati . Pitam se da li je to sve normalno?? Temp je oko 37 i isto mi je stalno hladno.... Naručena sam na prvi pregled 21.2 pa ne znam bi li ipak trebala ranije poći?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.