Pozz ,imam pitanje..nakon bete 443,pa za dva dana 1119.6 ( nakon potpomognute 2 blastice) zakazan mi je uzv u utorak…danas sam 6+2,malo me stomak.bolicka,nemam mucnine…nista eto..
Alii boli me.u plecakma jucer i danas…da to nije mozda nesto loše..a i boiim se uzv da doktor kaze srce ne kuca…aa tako sam prestavljena:( jel koga tako bolilp.a da je sve ok :(
I mene svako malo nesto boli. Duuugo cekana trudnoca, tako da sam i ja stalno u strahu. Malo leda bole, pa sise, pa probadanja u stomaku, pa pecka u stomaku, pa menstrualni bolovi, glavobolja, iscjedak…mucnine nista. To je valjda sve normalno, trudne smo :) ja sam 6+5.
Sve smo u istom strahu nama kojima je prva trudnoća. Ja isto samo osluskujem simptome i odmah cim ih nema strah. A kad su tu isto strah. Nadam se da sa vremenom to prolazi. Moram priznati da sam se dosta smirila kakva sam bila prvih 5-6 dana nakon saznanja, ali svejedno stalno je nekakva zabrinutost ovdje 😐😐😐
Pozz ,imam pitanje..nakon bete 443,pa za dva dana 1119.6 ( nakon potpomognute 2 blastice) zakazan mi je uzv u utorak…danas sam 6+2,malo me stomak.bolicka,nemam mucnine…nista eto..
Alii boli me.u plecakma jucer i danas…da to nije mozda nesto loše..a i boiim se uzv da doktor kaze srce ne kuca…aa tako sam prestavljena:( jel koga tako bolilp.a da je sve ok :(
I mene svako malo nesto boli. Duuugo cekana trudnoca, tako da sam i ja stalno u strahu. Malo leda bole, pa sise, pa probadanja u stomaku, pa pecka u stomaku, pa menstrualni bolovi, glavobolja, iscjedak…mucnine nista. To je valjda sve normalno, trudne smo :) ja sam 6+5.
Sve smo u istom strahu nama kojima je prva trudnoća. Ja isto samo osluskujem simptome i odmah cim ih nema strah. A kad su tu isto strah. Nadam se da sa vremenom to prolazi. Moram priznati da sam se dosta smirila kakva sam bila prvih 5-6 dana nakon saznanja, ali svejedno stalno je nekakva zabrinutost ovdje 😐😐😐
Da,mi smo trudneee ;) aliii do prvog uzv komaaaa,bas me strah,.ali jel tako ako se beta normalno dupla.da.nebi trebalo problema;) ili se tjesim ☻
Ali.uzas mee kod plevke ukljesti..aaaa bas boliii
Ja umirem u mučninama već drugi tjedan... stvarno ne mogu viseee 🤢 jedva čekam da prođu/smanje intenzitet i da počnem uživat u trudnoći..🙁
Ja umirem u mučninama već drugi tjedan… stvarno ne mogu viseee 🤢 jedva čekam da prođu/smanje intenzitet i da počnem uživat u trudnoći..🙁
Ja nemam.nista..samo bol.u plecakam..jesam.li.normalna..
Inace sam.bas gadljiva
.sad.nista ;/ jest me.strah
Cure koje ste vise trudne jeste se narucile na one preglede oko 12 tjedna? Nifty i to? Ja idem na kombinirani kad budem 10+1.Valjda nije rano..
A vama novima cestitam 😊😊🍀Normalno je i da boli sve i da ne boli nista.
Ja nemam nista osim cesceg mokrenja i grudi su mi malo osjetljive ali nista strasno.
Talija 🤞🤞da brze prode!!
I ja trpim mucnine vec ne znam koji dan u komadu...😑
Od jutra do sutra traju, kad su jake dolaze ‘u naletima’ i fakat nisam za nis.
Ne povraca mi se ali me ovo stanje toooliko iscrpljuje. Nigdje ne mogu ici, nista ne mogu raditi... tjesim se da ce proc. Jer hoce.
Cure koje ste vise trudne jeste se narucile na one preglede oko 12 tjedna? Nifty i to? Ja idem na kombinirani kad budem 10+1.Valjda nije rano..
Ja nemam nista osim cesceg mokrenja i grudi su mi malo osjetljive ali nista strasno.
Talija 🤞🤞da brze prode!!
Mene moj gin nije jos narucio za kombinirani. Imamo dogovoren pregled 26.2. valjda ne bude tad kasno?
Talija 🤞🤞da brze prode!!
Nifty... Razmisljam o tim prenatalnim testovima vec daaanima i zelim ici s 10tt ali me strah nekako kako cu reagirat ako nalaz ne bude ok 😏 uhh
Nemam ni ja nikakve simptome osim mokrenja ali koliko tekućine pijem nije ništa čudno :) mučnine još nemam.. Curama koje imaju stvarno nije lako.. Ali proć ce, izdržimo još malo 😊😊
Drago mi je zbog novih članica, čestitke i sretno! Družit ćemo se još dugo 😛
Žene, ima li koja intenzivne snove od kad je trudna? Ja se inače ničega ne sjećam, a sada mogu opisati svaki detalj dugog sna. I okrećem se dosta po noći i budim i svaki puta nastavim san. Mogu reći da mi se sviđa ☺️ 💤💤
Ja se osjećam odvratno cudno. Pritisak mi je dole i tu i tamo me probode, ali bas nekako odvratno. Ne znam kak bi vam opisala
Sortiraj odgovore
Najstariji