Znaci danas imamo sve isti meni, ja sam upravo skuhala kompot! 😂😂
Luxja mislim da cu se ja sljedeci tjedan nakon tri mjeseca farbat. Malo sam guglala farbe bez amonijaka i otkrila da u dm ima neka Respect , pa cu vidjeti.
Iako sljedeci tjedan imam pregled kod ginekologa pa cu ga isto pitati sta on misli, al ja sam sama sebi vec uzas😂😂
Mana Mare ako sam dobro skuzila, problem oko farbanja je samo ako se ide od tjemena? Ja imam balajage i to krece od sredine kose pa sad ne znam koliko je to stetno 🤔
Mislim da je sa bojanjem kose najveci problem - bojanje tjemena jer sva kemija ulazi u krvotok.
Ak ne farbate tjeme - treba samo osigrati prozracnost prostorije zbog kemijskih para i udisanja istih
Pozz ,imam pitanje..nakon bete 443,pa za dva dana 1119.6 ( nakon potpomognute 2 blastice) zakazan mi je uzv u utorak...danas sam 6+2,malo me stomak.bolicka,nemam mucnine...nista eto..
Alii boli me.u plecakma jucer i danas...da to nije mozda nesto loše..a i boiim se uzv da doktor kaze srce ne kuca...aa tako sam prestavljena:( jel koga tako bolilp.a da je sve ok :(
Respect boje za kosu osmišljene su kako bi tijekom procesa bojanja njegovale i štitile kosu od isušivanja te joj osigurale lijepu, prirodnu nijansu i sjaj. U proizvodnji Respect boja za kosu koriste se sastojci prirodnog (biljnog) podrijetla, a izbjegavaju se svi oni koji mogu naštetiti vlasištu i kosi, te ugroziti prirodnu ravnotežu organizma – amonijak, resorcin, parafenilendiamin, parabeni, nikal i SLS. Prirodni sastojci, poput ekstrakta nevena, pšeničnih klica i koprive omogućuju intenzivnu njeguju, a ujedno su izuzetno nježni prema vlasištu.
Ovo sam nasla ma internetu o toj respect farbi koja ima u dm.
U koju boju se farbas? Frendica je alergična na boje za kosu, a farba se u crno kanom. Pa ako si tamna, mozes probati s time
Pozz ,imam pitanje..nakon bete 443,pa za dva dana 1119.6 ( nakon potpomognute 2 blastice) zakazan mi je uzv u utorak…danas sam 6+2,malo me stomak.bolicka,nemam mucnine…nista eto..
Alii boli me.u plecakma jucer i danas…da to nije mozda nesto loše..a i boiim se uzv da doktor kaze srce ne kuca…aa tako sam prestavljena:( jel koga tako bolilp.a da je sve ok :(
Normalno je da te boli, usudila bi se reci sve😂
Ako beta pravilno raste, mislim da nema razloga za brigu. Uzv ti je uskoro, tako da se probaj opustiti i bit Ce sve u redu🤞🤗
Meni je gin rekao da se mogu farbat najnormalnije iako ni sama nisam sigurna kaj cu napraviti sad kad dode vrijeme za farbanje.
Ja sam se bila ofarbala taman negdje tjedan dana prije nego sam radila test za trudnoću pa sam jos ok, al uskoro cu se morat ofarbat jer em imam izrast em sijede.. Ajde ako jos netko pita ginekologa neka javi sto je rekao..
Pozz ,imam pitanje..nakon bete 443,pa za dva dana 1119.6 ( nakon potpomognute 2 blastice) zakazan mi je uzv u utorak…danas sam 6+2,malo me stomak.bolicka,nemam mucnine…nista eto..
Alii boli me.u plecakma jucer i danas…da to nije mozda nesto loše..a i boiim se uzv da doktor kaze srce ne kuca…aa tako sam prestavljena:( jel koga tako bolilp.a da je sve ok :(
Ja sam 6+5, sise me nekas bole, a nekas samo na dodir. Imam grceve tu i tamo, a leda, znaci da ne spominjem koliko bole... Doljni dio leda, plecke, sve... Na pregledu sam bila kad aam bila 5+4 i nije bilo srcane aktivnosti, tad je beta bila 5055. Sljedeći pregled mi je 17.2. I naravno da me hvata panika, ali trudim se skulirati i smireno dočekati pregled... Bila sam kod ginekologa u četvrtak radi doznaka za bolovanje (radim fizički tezak posao) pa sam rekla kako se osjećam, rekao je sve je to normalno, širiš se, sve se pomice, nema razloga za brigu. I rekla sam da me dole svrbi tu i tamo, i na brzinu uzeo samo bris i pogledao i kao imam neku bakteriju, dao vaginalete i to je to.
Ja sam 6+5, sise me nekas bole, a nekas samo na dodir. Imam grceve tu i tamo, a leda, znaci da ne spominjem koliko bole… Doljni dio leda, plecke, sve… Na pregledu sam bila kad aam bila 5+4 i nije bilo srcane aktivnosti, tad je beta bila 5055. Sljedeći pregled mi je 17.2. I naravno da me hvata panika, ali trudim se skulirati i smireno dočekati pregled… Bila sam kod ginekologa u četvrtak radi doznaka za bolovanje (radim fizički tezak posao) pa sam rekla kako se osjećam, rekao je sve je to normalno, širiš se, sve se pomice, nema razloga za brigu. I rekla sam da me dole svrbi tu i tamo, i na brzinu uzeo samo bris i pogledao i kao imam neku bakteriju, dao vaginalete i to je to.
Hvala ti punoo na utjesi,bas sam ae prepala za ledja,za plecke..kontam to bi moglo biti nesto lose,prva mi.je trudnoca i jedva docekana..o sad na sve mislim..tj prije 4 mj sam.imala. biokemijsku ,beta nije ni bila nesto,da nisma.radila test nebi ni znala da se kao nesto i primilo..i odmah napon zoga je uslijedila bol i ledjima,inja zato imam.fobiju..
Ali..sad mi je lakse kad i bas boli,j mad kazete da js to normalno ;)
Ja sam 6+5, sise me nekas bole, a nekas samo na dodir. Imam grceve tu i tamo, a leda, znaci da ne spominjem koliko bole… Doljni dio leda, plecke, sve… Na pregledu sam bila kad aam bila 5+4 i nije bilo srcane aktivnosti, tad je beta bila 5055. Sljedeći pregled mi je 17.2. I naravno da me hvata panika, ali trudim se skulirati i smireno dočekati pregled… Bila sam kod ginekologa u četvrtak radi doznaka za bolovanje (radim fizički tezak posao) pa sam rekla kako se osjećam, rekao je sve je to normalno, širiš se, sve se pomice, nema razloga za brigu. I rekla sam da me dole svrbi tu i tamo, i na brzinu uzeo samo bris i pogledao i kao imam neku bakteriju, dao vaginalete i to je to.
Hvala ti punoo na utjesi,bas sam ae prepala za ledja,za plecke..kontam to bi moglo biti nesto lose,prva mi.je trudnoca i jedva docekana..o sad na sve mislim..tj prije 4 mj sam.imala. biokemijsku ,beta nije ni bila nesto,da nisma.radila test nebi ni znala da se kao nesto i primilo..i odmah napon zoga je uslijedila bol i ledjima,inja zato imam.fobiju..
Ali..sad mi je lakse kad i bas boli,j mad kazete da js to normalno ;)
I meni je prva trudnoća, nakon godinu i pol pokušavanja, tako da vjeruj mi, znam kako se osjećaš, i nisi luda, i ja nonstop zivkam sve kolegice koje su rodile, pa mamu, cim mi nešto bude neobičnije... Tako da na nama je da se opustimo i vjerujemo u najbolje
I mene svako malo nesto boli. Duuugo cekana trudnoca, tako da sam i ja stalno u strahu. Malo leda bole, pa sise, pa probadanja u stomaku, pa pecka u stomaku, pa menstrualni bolovi, glavobolja, iscjedak...mucnine nista. To je valjda sve normalno, trudne smo :) ja sam 6+5.
Sortiraj odgovore
Najstariji