Bok cure evo nisam pisala par dana, ali citam..
Imala sam i ja jucer pregled i sve je u redu! ❤️ kuca, sve je uredne velicine i kako treba. Iduci pregled 9.3, do tad moram obaviti sve one standardne pretrage.
Smedeg vise nema, osjecam se dobro, od simptoma imam samo bolne sise.
Drago mi je da je i drugima pregled proso u redu 😄
Mimi bit ce sve ok, sretno u pon i javi kak je proslo.
Annya najbolje da napravis test, ako ti je danas trebala doc onda ce se na testu vidjet jesi li trudna.
Imala sam i ja jucer pregled i sve je u redu! ❤️ kuca, sve je uredne velicine i kako treba. Iduci pregled 9.3, do tad moram obaviti sve one standardne pretrage.
Annya najbolje da napravis test, ako ti je danas trebala doc onda ce se na testu vidjet jesi li trudna.
Hvala draga na odgovoru, a tako cu i napraviti nego eto samo me cudi, ako sam i trudna, kako nemam nikakvih simptoma, samo me eto malo grudi bole sa strane, bas sam uzasno gladna svako malo, donji dio ledja i stomak kao da cu svaki cas dobiti, pa me malo strah al nadam se da ce sve biti ok
Drage moje utješite me, pliisss
Jučer imala prvi pregled i sve ok bilo srce kuca, rađen papa test.
Danas ujutro kod obavljanja male nužde na papiru blago smeđe(kao karamela) sad više ne
Imam mjesta panici ili je to posljedica papa testa i pregleda? Bolova zasada nema
Da
2under2, cestitam 😊🍀
I ja imam dijete i da, nije isto kao kad si prvi put trudna 🙈Ne stignem googlat o svemu i razmisljati, sto je i bolje😊
Koliko ima tvoje dijete?
Pitanje za sve cure koje vec imaju dijete/djecu... da li ste i kada rekle svojim klincima da ce dobiti bracu/seku...?
Mom malom smo ‘natuknuli’ da mama u pupi MOŽDA nosi bebu (zato kaj stalno skace i jase po meni pa da kao pazi sada) i ja bi mu najradije rekla odmah i znam da bi bio jako sretan -ALI! zbog nedavnog spontanog me strah!
Ne daj Boze da se nekaj desi kako bih mu objasnila...
Zasad smo odlucili da cemo pricekati ali svejedno bih voljela cuti vasa misljena 😊
Hvala draga na odgovoru, a tako cu i napraviti nego eto samo me cudi, ako sam i trudna, kako nemam nikakvih simptoma, samo me eto malo grudi bole sa strane, bas sam uzasno gladna svako malo, donji dio ledja i stomak kao da cu svaki cas dobiti, pa me malo strah al nadam se da ce sve biti ok
Ja ti i sad nemam bas neke simptome, a nisam ih ni imala kada sam napravila test. Samo lagani bolovi kao da cu svaki cas dobit m. Tako da, po tvom opisu moguce je da si trudna. Sretno
Drage moje utješite me, pliisss
Jučer imala prvi pregled i sve ok bilo srce kuca, rađen papa test.
Danas ujutro kod obavljanja male nužde na papiru blago smeđe(kao karamela) sad više ne
Imam mjesta panici ili je to posljedica papa testa i pregleda? Bolova zasada nema
Rosha, moj je jos mali pa cu mu reci tek kasnije. Imam neki dobar osjecaj da ce ovaj put sve biti dobro, ali... Nisam sigurna kad ce biti pravi trenutak da mu kazem, mozda kad se vec pocne vidjeti trbuh pa ce si on moci vizualizirati da unutra raste beba.
Annyanapravi test! Ja sam vecer prije kupila test idem pud doma a osjecaj kao da cu sad dobit, i tako danima, na kraju ujutro ugledala plus. Ja nisam imala nikakvih simptoma odma, sve je bilo kao i pred svaku M.
Bobamislim da nema mjesta panici, mozda moze biti od pregleda, nisam strucnjak al po prici prijateljica koje su radale i vise puta nemora biti nesto lose, sve dok nije svjeza krv nije za paniku. Ja sam prije dva tjedna isto nakon brisanja imala slicno i to samo jedanput, i na kraju nije bilo nista, obavila pregled sve je bilo dobro! I to mi se vise nije ponavljalo. Iako, moram priznat stalno nosim dnevni ulozak od straha nebi nesto bilo, ali na srecu uvijek je cisto!
Nisam sigurna koliko ti je pametno nosit te dnevne uloske u trudnoci. Mozda da pitas ginekologa.
http://ordinacija.vecernji.hr/zdravlje/zdravlje-zene/nosenje-dnevnih-ulozaka-moze-dovesti-do-infekcija/
Annyanapravi test! Ja sam vecer prije kupila test idem pud doma a osjecaj kao da cu sad dobit, i tako danima, na kraju ujutro ugledala plus. Ja nisam imala nikakvih simptoma odma, sve je bilo kao i pred svaku M.
Bobamislim da nema mjesta panici, mozda moze biti od pregleda, nisam strucnjak al po prici prijateljica koje su radale i vise puta nemora biti nesto lose, sve dok nije svjeza krv nije za paniku. Ja sam prije dva tjedna isto nakon brisanja imala slicno i to samo jedanput, i na kraju nije bilo nista, obavila pregled sve je bilo dobro! I to mi se vise nije ponavljalo. Iako, moram priznat stalno nosim dnevni ulozak od straha nebi nesto bilo, ali na srecu uvijek je cisto!
Nisam sigurna koliko ti je pametno nosit te dnevne uloske u trudnoci. Mozda da pitas ginekologa.
http://ordinacija.vecernji.hr/zdravlje/zdravlje-zene/nosenje-dnevnih-ulozaka-moze-dovesti-do-infekcija/
Da citala sam i ja to da se mogu dobit infekcije, al ponekad npr. kad se dignem nakom duzeg sjedenja ili lezanja bas osjetim dole mokro, al svakako sam planirala pitati ginekologa na sljedecem pregledu je li to stvarno toliko stetno. Jer opet svasta sam prije citala da se stvore infekcije, pa da treba nosit zbog pojacanog iscjetka u trudnoci bla bla bla. Al odavno ne citam vise nista, provjerit cu sa ginekologom.
Ja cu si kupiti one od ciste vate, lola ili tako nesto. Pa cu to imati za potrebu. Takve i slicne sam jedino mogla i nakon poroda imati jer bi me ovi libresse i slicno uzasno pekli.
2under2, cestitam 😊🍀
I ja imam dijete i da, nije isto kao kad si prvi put trudna 🙈Ne stignem googlat o svemu i razmisljati, sto je i bolje😊
Koliko ima tvoje dijete?
On je vec velik, 6 godina. Taman da pomogne oko bebe😊
Sortiraj odgovore
Najstariji