Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Siječanj 2020. 20:12

Ja nemam nista simptoma, samo grudi i ponekad stomak,jajnici malo,i super se osijecam,imam dosta energije,čudno, svi pricaju o nekome umoru,meni nista,cak mi se i apetit smanjio jel to normalno???

Marta14
    10. Siječanj 2020. 20:39

I ja uopce nemam zelje za jelom. Tjeram se da jedem..

Mimi biti  ce ok 🤗

MAmica21
    10. Siječanj 2020. 22:14

Zijevam ko luda, čim dodem s posla ravno na kauč i spavanac, naduta do kraja, već mi neugodno 🤣 muž se samo smije!
    Iscjedak dosta. 
    Danas sam bila skroz živčana, bez razloga, pa još i zgaravica😅 sve po malo. Bolovi i bockanja malo desno/lijevo, nekad me ulovi malkice jači grč pa popusti nakon 2sek. 

Princess Mimi
    10. Siječanj 2020. 23:26

MAmica21

Zijevam ko luda, čim dodem s posla ravno na kauč i spavanac, naduta do kraja, već mi neugodno 🤣 muž se samo smije!
    Iscjedak dosta.
    Danas sam bila skroz živčana, bez razloga, pa još i zgaravica😅 sve po malo. Bolovi i bockanja malo desno/lijevo, nekad me ulovi malkice jači grč pa popusti nakon 2sek.

Potpisujem sve😂😂😂

klupko_srece
    11. Siječanj 2020. 07:20

Curke na poslu znaju da ste trudnice ☺️

Princess Mimi
    11. Siječanj 2020. 07:45

Malazg

Curke na poslu znaju da ste trudnice ☺️

Kod mene ne znaju još.

Lion♡baby
    11. Siječanj 2020. 10:05

Pozdrav svima. 
    Zadnju M sam imala 17.12. Ciklusi su mi 30 dana. Radila sam prvi test 7 dana od O, blijeda roza crta skroz. Na 8 dan od O 1.test blijeda, 2.test mrvicu tamnija. Mislim, znam da sam trudna, testovi su rano napravljeni, ali ja i nisam netko tko ima strpljenja. Vadit cu betu u pon da potvrdim. Nadam se ugodnom tipkanju u ovom lijepom putovanju. Termin bi mi po zadnjoj M trebao biti 21.09. 😊

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Marta14
    11. Siječanj 2020. 10:22

Cestitam Lion 😊 Neka bude skolska! 

MAmica21
    11. Siječanj 2020. 10:38

Dobrodošla😊 

Princess Mimi
    11. Siječanj 2020. 11:11

Dobrodošla Lion 🤗

Ja sam bila ujutro na hitnoj, smeđi iscjedak se nastavio, pregledali su me ginekološki i ultrazvučno. Plod se još ne vidi ali dr kaže da je još pre rano. Danas sam 5+6 (po njihovoj računici).
    Dobila sam duphastone i trebala bi mirovati dok ne prođe.
    Čekam 22.1. do tad bi se morao vidjeti plod 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.