Ja nemam nista simptoma, samo grudi i ponekad stomak,jajnici malo,i super se osijecam,imam dosta energije,čudno, svi pricaju o nekome umoru,meni nista,cak mi se i apetit smanjio jel to normalno???
I ja uopce nemam zelje za jelom. Tjeram se da jedem..
Mimi biti ce ok 🤗
Zijevam ko luda, čim dodem s posla ravno na kauč i spavanac, naduta do kraja, već mi neugodno 🤣 muž se samo smije!
Iscjedak dosta.
Danas sam bila skroz živčana, bez razloga, pa još i zgaravica😅 sve po malo. Bolovi i bockanja malo desno/lijevo, nekad me ulovi malkice jači grč pa popusti nakon 2sek.
Zijevam ko luda, čim dodem s posla ravno na kauč i spavanac, naduta do kraja, već mi neugodno 🤣 muž se samo smije!
Iscjedak dosta.
Danas sam bila skroz živčana, bez razloga, pa još i zgaravica😅 sve po malo. Bolovi i bockanja malo desno/lijevo, nekad me ulovi malkice jači grč pa popusti nakon 2sek.
Potpisujem sve😂😂😂
Curke na poslu znaju da ste trudnice ☺️
Kod mene ne znaju još.
Pozdrav svima.
Zadnju M sam imala 17.12. Ciklusi su mi 30 dana. Radila sam prvi test 7 dana od O, blijeda roza crta skroz. Na 8 dan od O 1.test blijeda, 2.test mrvicu tamnija. Mislim, znam da sam trudna, testovi su rano napravljeni, ali ja i nisam netko tko ima strpljenja. Vadit cu betu u pon da potvrdim. Nadam se ugodnom tipkanju u ovom lijepom putovanju. Termin bi mi po zadnjoj M trebao biti 21.09. 😊
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Dobrodošla Lion 🤗
Ja sam bila ujutro na hitnoj, smeđi iscjedak se nastavio, pregledali su me ginekološki i ultrazvučno. Plod se još ne vidi ali dr kaže da je još pre rano. Danas sam 5+6 (po njihovoj računici).
Dobila sam duphastone i trebala bi mirovati dok ne prođe.
Čekam 22.1. do tad bi se morao vidjeti plod 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji