Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Siječanj 2020. 16:44

Princess Mimi

Beta mi je oko 11000, u subotu je bila oko 3000, to bi trebalo biti super🤗

Suuuper🤗

Marta14
    09. Siječanj 2020. 17:34

Mimi super za betu ❤️

MAmica21
    09. Siječanj 2020. 17:59

Mana_Mare

Ja sam za pracenje m imala aplikaciju moj kalendar, a jucer sam skinula i tu moja trudnoca, al eto neznam ni sama zasto se zamarat time. Vise me brine sinocnji san, da je bilo samo takve akcije hahahhaha, a ja otkad sam vidila plus rekla sam muzu stoj na miru do prvog pregleda pa cemo vidit 😂😂😂😂😂😂

Ja sam isto stavila znak Stop do prvog pregleda🤣 

Čestitam za Betu!!

Marta jesi slučajno pitala gin dal preporuča vadit? 

Marta14
    09. Siječanj 2020. 18:14

Nisam nista, strpit cu se do pregleda, 17tog. 

Marta14
    09. Siječanj 2020. 18:15

Prosli put kad sam isla vadit betu dobila sam na putu do kuce, ne da mi se opet 😅

• pepi19
    09. Siječanj 2020. 18:34

Princess Mimi

Beta mi je oko 11000, u subotu je bila oko 3000, to bi trebalo biti super🤗

To je onda školski. 👏😁

• pepi19
    09. Siječanj 2020. 19:36

Cure, jel pazite što jedete/ne jedete? 

klupko_srece
    09. Siječanj 2020. 19:41

Ja pazim. Ne samo radi trudnoće nego već duže vrijeme radi policističnih jajnika. Mi smo prehranu okrenuli preko noći na dan kada sam imala kiretažu 

09. Siječanj 2020. 19:55

Ja inace pazim,volim" zdraviju"hranu,ne pijem gazirano,ne pusim,dosta voca jedem,u zadnje vrijeme pelud uzimam,vidim da je dobar i za razvoj bebe,pijem dosta cajeva,sada samo kamilicu..mislim da imam srece jer uživam u takvoj hrani,ne privlaci me nista" ne zdravo"..sada samo pazim da nesto nije preporučljivo, evo maloprije sam pojela dva kakia(japanske jabuke) pa sam odma isla guglat jel dobro u trudnoci..kazu da je preporučljivo jer je odlican kao antioksidan i pun vitamina. 

• pepi19
    09. Siječanj 2020. 19:58

Ni ja inace bas ne jedem nezdravo,ali više sam mislila ako znate što je dobro izbjegavati. Znam da ribu, morske plodove, feta sir, suhomesnato... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.