Beta mi je oko 11000, u subotu je bila oko 3000, to bi trebalo biti super🤗
Suuuper🤗
Ja sam za pracenje m imala aplikaciju moj kalendar, a jucer sam skinula i tu moja trudnoca, al eto neznam ni sama zasto se zamarat time. Vise me brine sinocnji san, da je bilo samo takve akcije hahahhaha, a ja otkad sam vidila plus rekla sam muzu stoj na miru do prvog pregleda pa cemo vidit 😂😂😂😂😂😂
Ja sam isto stavila znak Stop do prvog pregleda🤣
Čestitam za Betu!!
Marta jesi slučajno pitala gin dal preporuča vadit?
Prosli put kad sam isla vadit betu dobila sam na putu do kuce, ne da mi se opet 😅
Beta mi je oko 11000, u subotu je bila oko 3000, to bi trebalo biti super🤗
To je onda školski. 👏😁
Ja pazim. Ne samo radi trudnoće nego već duže vrijeme radi policističnih jajnika. Mi smo prehranu okrenuli preko noći na dan kada sam imala kiretažu
Ja inace pazim,volim" zdraviju"hranu,ne pijem gazirano,ne pusim,dosta voca jedem,u zadnje vrijeme pelud uzimam,vidim da je dobar i za razvoj bebe,pijem dosta cajeva,sada samo kamilicu..mislim da imam srece jer uživam u takvoj hrani,ne privlaci me nista" ne zdravo"..sada samo pazim da nesto nije preporučljivo, evo maloprije sam pojela dva kakia(japanske jabuke) pa sam odma isla guglat jel dobro u trudnoci..kazu da je preporučljivo jer je odlican kao antioksidan i pun vitamina.
Ni ja inace bas ne jedem nezdravo,ali više sam mislila ako znate što je dobro izbjegavati. Znam da ribu, morske plodove, feta sir, suhomesnato...
Sortiraj odgovore
Najstariji