Hvala, i vama također čestitke.
Mimi vibram da je sve okej, sigurno i je, tako da samo hrabro i pozitivno. Meni je ovo treca trudnoca, nisam imala iskustva sa tim, ali sam vec prosla jedno putovanje s curama na forumu, i bilo je takvih slucajeva i sve je bilo u redu. Nekad jednostavno tijelo drugacije reagira. 🍀
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Dobrodošla Lion🤗
Ja sam bila ujutro na hitnoj, smeđi iscjedak se nastavio, pregledali su me ginekološki i ultrazvučno. Plod se još ne vidi ali dr kaže da je još pre rano. Danas sam 5+6 (po njihovoj računici).
Dobila sam duphastone i trebala bi mirovati dok ne prođe.
Čekam 22.1. do tad bi se morao vidjeti plod 🤞
Ma bit ce sve u redu,puno žena dobije taj smeđi iscjedak, to se malo progesteron poremeti,al dobila si tablete,pa ce biti sve super😊
Puni nam se temica! Dobrodosla Lion !
Mimi, kada ti je bila zadnja M? Ja imam prvi pregled u utorak, tada bi po aplikaciji bila 8+5, a sad kako oni racunaju neznam, al nadam se da ce se barem nesto vidjeti! Vec smo jaaaako nestrpljivi 🤞😁😁
Uuu 8+5, lijepo zvuci. To bi se vec trebalo vidjet. Držim fige 🙏🏻🤞🏻 Javi kad dođeš s pregleda!! ☺️
Mimi samo pozitiva! Miruj do pregleda🍀
Baš sam primijetila da nemrem uvući trbuh normalno, ne trudim se da uvucem, ali valjda uz svu tu nadudost i širenje maternici sam i dobila malon zadebljanje u donjem dijelu trbuha😅 🤰🏻
Puni nam se temica! Dobrodosla Lion !
Mimi, kada ti je bila zadnja M? Ja imam prvi pregled u utorak, tada bi po aplikaciji bila 8+5, a sad kako oni racunaju neznam, al nadam se da ce se barem nesto vidjeti! Vec smo jaaaako nestrpljivi 🤞😁😁
1.12 je bila zadnja M. Da, 8+5 se mora već vidjeti 😊 Ne znam, ja sam mislila da sam 6. po app, ali izgleda da je 5+6😅
Mimi mi smo u istoj situaciji, miruj sto vise mozes.. 🤞🤞
Samo da se docepam tog uzva da se vidi bebica ❤️ i da znam da je sve u redu🤞
Jesi ti doma na mirovanju?
Ja sam doma inace ali ne mogu bas mirovati kao u prvoj trudnoci, sama sam sa malim skoro cijeli dan.. Nema mirovanja al cuvam se, ne mogu bolje
Mozes mi reci od prilike koliko je bilo tog smedeg?
Kakve su vam grudi? Bolne skroz ili na tenane? meni sinoc bile napuhane bolne. Daanas nista al nista :/
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Kakve su vam grudi? Bolne skroz ili na tenane? meni sinoc bile napuhane bolne. Daanas nista al nista :/
Meni kroz dan razlicito i kako koji dan. Ujutro budu manje,a kako ide prema veceri sve bolnije. I bradavice si ne smijem ni dirnuti,jer peku i bole.
Sortiraj odgovore
Najstariji