Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lion♡baby
    11. Siječanj 2020. 11:20

Hvala, i vama također čestitke. 
    Mimi vibram da je sve okej, sigurno i je, tako da samo hrabro i pozitivno. Meni je ovo treca trudnoca, nisam imala iskustva sa tim, ali sam vec prosla jedno putovanje s curama na forumu, i bilo je takvih slucajeva i sve je bilo u redu. Nekad jednostavno tijelo drugacije reagira. 🍀

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

11. Siječanj 2020. 12:03

Princess Mimi

Dobrodošla Lion🤗

Ja sam bila ujutro na hitnoj, smeđi iscjedak se nastavio, pregledali su me ginekološki i ultrazvučno. Plod se još ne vidi ali dr kaže da je još pre rano. Danas sam 5+6 (po njihovoj računici).
    Dobila sam duphastone i trebala bi mirovati dok ne prođe.
    Čekam 22.1. do tad bi se morao vidjeti plod 🤞

Ma bit ce sve u redu,puno žena dobije taj smeđi iscjedak, to se malo progesteron poremeti,al dobila si tablete,pa ce biti sve super😊

Talija
    11. Siječanj 2020. 12:06

Mana_Mare

Puni nam se temica! Dobrodosla Lion !
    Mimi, kada ti je bila zadnja M? Ja imam prvi pregled u utorak, tada bi po aplikaciji bila 8+5, a sad kako oni racunaju neznam, al nadam se da ce se barem nesto vidjeti! Vec smo jaaaako nestrpljivi 🤞😁😁

Uuu 8+5, lijepo zvuci. To bi se vec trebalo vidjet. Držim fige 🙏🏻🤞🏻 Javi kad dođeš s pregleda!! ☺️

Marta14
    11. Siječanj 2020. 12:55

Mimi mi smo u istoj situaciji, miruj sto vise mozes.. 🤞🤞

MAmica21
    11. Siječanj 2020. 13:00

Mimi samo pozitiva! Miruj do pregleda🍀

Baš sam primijetila da nemrem uvući trbuh normalno, ne trudim se da uvucem, ali valjda uz svu tu nadudost i širenje maternici sam i dobila malon zadebljanje u donjem dijelu trbuha😅 🤰🏻

Princess Mimi
    11. Siječanj 2020. 13:23

Mana_Mare

Puni nam se temica! Dobrodosla Lion !
    Mimi, kada ti je bila zadnja M? Ja imam prvi pregled u utorak, tada bi po aplikaciji bila 8+5, a sad kako oni racunaju neznam, al nadam se da ce se barem nesto vidjeti! Vec smo jaaaako nestrpljivi 🤞😁😁

1.12 je bila zadnja M. Da, 8+5 se mora već vidjeti 😊 Ne znam, ja sam mislila da sam 6. po app, ali izgleda da je 5+6😅

Princess Mimi
    11. Siječanj 2020. 13:25

Marta14

Mimi mi smo u istoj situaciji, miruj sto vise mozes.. 🤞🤞

Samo da se docepam tog uzva da se vidi bebica ❤️ i da znam da je sve u redu🤞
    Jesi ti doma na mirovanju?

Marta14
    11. Siječanj 2020. 13:52

Ja sam doma inace ali ne mogu bas mirovati kao u prvoj trudnoci, sama sam sa malim skoro cijeli dan.. Nema mirovanja al cuvam se, ne mogu bolje

Mozes mi reci od prilike koliko je bilo tog smedeg? 

Hannica0 👧
    11. Siječanj 2020. 16:10

Kakve su vam grudi? Bolne skroz ili na tenane? meni sinoc bile  napuhane bolne. Daanas nista al nista :/

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• pepi19
    11. Siječanj 2020. 16:27

Hannica0

Kakve su vam grudi? Bolne skroz ili na tenane? meni sinoc bile napuhane bolne. Daanas nista al nista :/

Meni kroz dan razlicito i kako koji dan. Ujutro budu manje,a kako ide prema veceri sve bolnije. I bradavice si ne smijem ni dirnuti,jer peku i bole. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.