Meni bas napuhane, na dodir bolne. Koliko si ti Hanna? Trebale bi si u potpis staviti ono koliko nam se vodi tjedana trudnoce da se lakse pratimo. Trudim se polovit, ali tesko ide ☺️
Meni su bradavice ful osjetljive. Sve što pojedem me napuhne (u prehrani nisam mjenjala nista) 😏😏
Ja ne znam kak vama, al one koje su proživjele znaju kakav strah je ponekad radi predhodnog spontanog... Često neke kalkulacije i gluposti u glavi, ali možda je to tako svima 😒
Samo čekam ponedjeljak da izvadim i drugi put krv da vidim da lijelo raste i da se dupla. 😌
Ja sam doma inace ali ne mogu bas mirovati kao u prvoj trudnoci, sama sam sa malim skoro cijeli dan.. Nema mirovanja al cuvam se, ne mogu bolje
Mozes mi reci od prilike koliko je bilo tog smedeg?
Da, ja ću morati na posao sljedeći tjedan. Radim u uredu pa će valjda to biti ok, jedino što dugo sjedim, ne znam koliko se preporuca...
Kod mene ti je bilo jako oskudno, samo kad se obrišem, ali rekla mi je doktorica u bolnici da je smeđi iscjedak normalan dokle god nema svježe krvi 🤔
Pa ja sam imala spontani u 7tt prosle god,pa me sad strah svega. Ja sam danas po app i po tom zadnjem pregledu 5+3 valjda. a grudi sad nista nista nista. A sinoc boljele. I napuhane. Sad cemo vidjet navecer sto ce biti. Ugl sta reci.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meni bas napuhane, na dodir bolne. Koliko si ti Hanna? Trebale bi si u potpis staviti ono koliko nam se vodi tjedana trudnoce da se lakse pratimo. Trudim se polovit, ali tesko ide ☺️
To je super ideja, samo ne znam gdje se to namjesti? Praćenje trudnoće.
Hanica, moje su se povećale za broj i bradavice su mi izraženije i osjetljive. Koji dan boli manje a koji više, nemoj da te to zabrinjava 😊
Kliknete na moj baner i pratite sve redom.a zatim kopirajte link za forum i zaljepite u profil u potpis. :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Morate odabrati dobar link . sad cu vam uslikat koji
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Slika u linku https://ibb.co/wY5VxSX
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore