Ja izbacila kavu. I gazirano. 🤷♀️🤷♀️ nista ostalo. Rekao mi dr da ne sokiram bas organizam naglo s nekim drasticnim promjenama.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ni ja inace bas ne jedem nezdravo,ali više sam mislila ako znate što je dobro izbjegavati. Znam da ribu, morske plodove, feta sir, suhomesnato…
Nisam znala da nije dobro ribu jesti,suhomesnato i sir nije dobro jer se moze sa nekom bakterijom zaraziti
Riba s puno žive nije dobra. Mislim da oslić,bakalar,srdele nisu štetne. Ali kod njih treba paziti na termicku obradu. Jer isto postoji mogucnost razvoja nekih bakterija. 🤔
Iako kažu da se zapravo sve smije u normalnim količinama. 😁
Sve normalno kao i do sad. Jedino u cem nekad gustam je cokolada za kuhanje, ali i to nije nezdravo u mojom količinama. Inace si tu i tamo priuštim nesto gazirano, i ne jedem meko kuhana jaja i slično... Jedino sto mene zanima, a odgovor cu dobiti tek na pregledu je sport. Jako sam inače aktivna, otkako sam ugledala plus ne dizem vise puls na treningu i ne trcim. Kak vi?
Probala sam se lagano na steperu kretati, ali nis od toga, cim osjetim malu bol za vrijeme sporta, odmah odustanem. Ne želim ni čime naškoditi.
E samo da podjelim informaciju,meni su rekli da nije dobro držati prekrizene noge ,pa se suzdrzajem skroz,tek sam sada skuzila da ja uglavno kada sjednem,prekrizim noge 😅,i bas mi je tesko to kontrolirat
Ja i inace pokusavam paziti sta jedem ali sad cu se dodatno potruditi, inace ne pusim, ne pijem Alkohol, sokove...
Suhomesnato, tunu i ostalo sta se ne preporuca cu isto izbaciti. Sto zbog djeteta, sto zbog mene jer u prosloj trudnoci sam dobila 24 kilice🐖🐷
Mamica, to ces najbolje saznati kod gin. Ako je sve u redu zasto ne.. Ja ne vjezbam opcenito 😅
Ja pazim jer sam inace bucka, pa mi ne treba puno viska u trudnoći 😅
Trudim se sto zdravije jesti, povrće, voce, pijem samo vodu i caj. I naravno guglam sto se preporučuje a sto ne😄
A sto se prekriženih nogu tice, to ne znam zasto se ne smije? Ja u vecini slucajeva nesvjesno prekrizim noge dok sjedim 🙈
Meni danas kad sam ustala smede na papiru, idem kod gin.. 😭
😥 Držim fige da bude sve ok. 🤞 Javi sta su ti rekli. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji