Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    09. Siječanj 2020. 19:59

Ja izbacila kavu. I gazirano. 🤷‍♀️🤷‍♀️ nista ostalo. Rekao mi dr da ne sokiram bas organizam naglo s nekim drasticnim promjenama.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

09. Siječanj 2020. 20:03

pepi19

Ni ja inace bas ne jedem nezdravo,ali više sam mislila ako znate što je dobro izbjegavati. Znam da ribu, morske plodove, feta sir, suhomesnato…

Nisam znala da nije dobro ribu jesti,suhomesnato i sir nije dobro jer se moze sa nekom bakterijom zaraziti

• pepi19
    09. Siječanj 2020. 20:09

Riba s puno žive nije dobra. Mislim da oslić,bakalar,srdele nisu štetne. Ali kod njih treba paziti na termicku obradu. Jer isto postoji mogucnost razvoja nekih bakterija. 🤔
    Iako kažu da se zapravo sve smije u normalnim količinama. 😁

MAmica21
    09. Siječanj 2020. 20:09

Sve normalno kao i do sad. Jedino u cem nekad gustam je cokolada za kuhanje, ali i to nije nezdravo u mojom količinama. Inace si tu i tamo priuštim nesto gazirano, i ne jedem meko kuhana jaja i slično... Jedino sto mene zanima, a odgovor cu dobiti tek na pregledu je sport. Jako sam inače aktivna, otkako sam ugledala plus ne dizem vise puls na treningu i ne trcim. Kak vi?
    Probala sam se lagano na steperu kretati, ali nis od toga, cim osjetim malu bol za vrijeme sporta, odmah odustanem. Ne želim ni čime naškoditi. 

09. Siječanj 2020. 20:14

E samo da podjelim informaciju,meni su rekli da nije dobro držati prekrizene noge ,pa se suzdrzajem skroz,tek sam sada skuzila da ja uglavno kada sjednem,prekrizim noge 😅,i bas mi je tesko to kontrolirat

Marta14
    09. Siječanj 2020. 20:20

Ja i inace pokusavam paziti sta jedem ali sad cu se dodatno potruditi, inace ne pusim, ne pijem Alkohol, sokove...
    Suhomesnato, tunu i ostalo sta se ne preporuca cu isto izbaciti. Sto zbog djeteta, sto zbog mene jer u prosloj trudnoci sam dobila 24 kilice🐖🐷

Marta14
    09. Siječanj 2020. 20:23

Mamica, to ces najbolje saznati kod gin. Ako je sve u redu zasto ne.. Ja ne vjezbam opcenito 😅

Princess Mimi
    10. Siječanj 2020. 00:00

Ja pazim jer sam inace bucka, pa mi ne treba puno viska u trudnoći 😅
    Trudim se sto zdravije jesti, povrće, voce, pijem samo vodu i caj. I naravno guglam sto se preporučuje a sto ne😄
    A sto se prekriženih nogu tice, to ne znam zasto se ne smije? Ja u vecini slucajeva nesvjesno prekrizim noge dok sjedim 🙈

Marta14
    10. Siječanj 2020. 08:19

Meni danas kad sam ustala smede na papiru, idem kod gin.. 😭

• pepi19
    10. Siječanj 2020. 09:08

Marta14

Meni danas kad sam ustala smede na papiru, idem kod gin.. 😭

😥 Držim fige da bude sve ok. 🤞 Javi sta su ti rekli. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.