Iako sam rekla da neću, bila sam vaditi betu.. 253 je vrijednost… Ne znam dal je 14/15/16 dpo jer ne znam u kojem točno momentu je doslo do O :) mislim da je to ok?
https://ibb.co/174Pywz
Marta, isla sam Dr. Perne u Labos. Kosta 36€, kažeš samo trudnicki hormon i u istom danu je gotovo:) jesi ti isla?
Hvala Nemo😊 vidla sma neke tabele u kojima su vrijednosti neke lude brojke 50-150, 150-300 itd, alo tvoja slikica me razveselila jer izgleda super😊👌👌
Ja sam kod ove moje lude vadila i cekam do pon, i to da nazovem telefonski da mi kaze kakva je danas bila beta. Znaci nema namjeru opet vadit i vidit dal pada il raste. Pa cu ici u lab, bas sam trazila cijenu na netu i nisam mogla naci, hvala ti!
Cure, pitanje, sad kad sam se obrisala nakon što sam išla piškiti (po stoti put danas), na papiru iscjedak nije bio proziran kao inače nego laaagano bež, znači ne smeđi, nego skroz svijetlo. Prepala sam se iskreno 🤔🙄
Jel to normalno?
P.s. niš me ne boli, ne osjećam se loše, samo to sad lagano na papiru 🙈
Kolko ti je sad Mimi? Treba uvijek mislit pozitivno i tesko je generalizirat jer je svaka trudnoca stvarno zasebna priča. Samo pozitivne misli i znam da je tesko, ali nemoj citat po netu što je kojoj rozi/smeđi bris predstavljal.. 🙏🏻
Cure, pitanje, sad kad sam se obrisala nakon što sam išla piškiti (po stoti put danas), na papiru iscjedak nije bio proziran kao inače nego laaagano bež, znači ne smeđi, nego skroz svijetlo. Prepala sam se iskreno 🤔🙄
Jel to normalno?
P.s. niš me ne boli, ne osjećam se loše, samo to sad lagano na papiru 🙈
Mislim da je žuti iscjedak normalan u trudnoći, dosta zena ima,ili bijeli ili žuti, tako sam čitala
Marta odi rađe, ja isto idem👍
Mimi, stvarno može biti od prije xy vremena. Smeđe, je "staro". Nemoj se brinuti. Ti si prije par dana bila na rpegledu i sve je ok, vjerujem i dalje☺️☺️
Kolko ti je sad Mimi? Treba uvijek mislit pozitivno i tesko je generalizirat jer je svaka trudnoca stvarno zasebna priča. Samo pozitivne misli i znam da je tesko, ali nemoj citat po netu što je kojoj rozi/smeđi bris predstavljal.. 🙏🏻
U 6. Sam tjednu, beta je bila dobra... Hvala vam na podršci, i ja se nadam da je to sve ok🤞🤞
Bit ce sve okej. Ja sam narucena na prvi pregled 28.1, to ce biti 6+5. Taman mi je tako zadnji put krenuo spontani😕.. priznam da se ovaj put malo pribojavam svega, ali vjerujem ovaj put u pozitivni ishod. Moraju jednom doci i bolji dani 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji