Sve to kopirajte dolje. I jedan i drugi.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Evooo, hvala! 😘
Talija jesi ti vadila betu? Mi smo negdje slične po danima. Meni varira, pošto ne znam koji je dan točno bila O😌
Ja kada sam vadila betu 15dpo je bila 400 a 17 dpo je 850 mislim. Sada me plase ovi simptomi. Poludjeti cu
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja kada sam vadila betu 15dpo je bila 400 a 17 dpo je 850 mislim. Sada me plase ovi simptomi. Poludjeti cu
Izvadi sada pa vidi kolika je ako te strah. Mislim da ti "nestanak" određenih simptoma ništa ne znači. Pogotovo u ranoj trudnoći gdje se sve mijenja iz dana u dan. Dokle god nemaš jake bolove, krvarenja itd....ako se desi, pravac hitna pa će ti dati terapiju.
Meni je frendica, koja je bila na ET bas jučer pričala da se nikako ne opterećujem simptomima. Ona do 7. Tjedna nije imala nikakve, onda mučnine 2tjedna i sad opet nista☺️ Hannica, sve je uredu😊👍
Zacas se mi opteretimo, ali to je normalno. U 1T sam imala simptome bolne grudi i spavanje. U 2 nisam imala tako izrazenu bol, niti mi se toliko spavalo. Znaci jacina 5 u prvoj i 2 u drugoj. Sad me bole , al ne da me identicno bole non stop. Ako se beta pravilno dupla trebalo bi biti sve u redu. 🍀😊
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Sortiraj odgovore
Najstariji