Evo me cure s pregleda, sve je ok😍srćeko kuca💖
Po zm mi je 6+5 a po uzv 6+2,plod je 48mm.
Kontrola za 2 tjedna! Baš sam happy
Ajde super, sada mozes biti mirna! 😊
A kak to za 2 tjedna opet imas pregled? Mene tek za mj dana narucila… 😒
Neznam, valjda zbog pobačaja koje sam imala prije 🤷🏻♀️
Da i mene tako svaka 2 tj narucuje i prati
I ja sam imala spontani prije niti 3mj i jos mi pise gore ‘visokorizicna trudnoca’. Fakat imate normalne ginekologe.
Drage moje vudim da ste tu aktivne …evo ovako imala san kiretrazu i sad nakon 7 mijeseci krenila na bebu i sad menstruaciju zadnju sam imala 16og do 21og i prije 4 dana mi malo krvi bilo najprije smede pa roskasto pa mrvu krvi nijr ko menstruacija nije toliko puno … leda me ubijaju spava mi se podrignjiva,umorna ko pas … jucer mi je to krvarenje stalo i danas opet malo malo nista strasno sta bi to moglo biti …jel kojoj bilo tako inace moram dobiti menstruaciju tek 9og …znam da nije tema za ode al eto nadam se da ce mi koja pomoci ❤🙏
Drage moje vudim da ste tu aktivne …evo ovako imala san kiretrazu i sad nakon 7 mijeseci krenila na bebu i sad menstruaciju zadnju sam imala 16og do 21og i prije 4 dana mi malo krvi bilo najprije smede pa roskasto pa mrvu krvi nijr ko menstruacija nije toliko puno … leda me ubijaju spava mi se podrignjiva,umorna ko pas … jucer mi je to krvarenje stalo i danas opet malo malo nista strasno sta bi to moglo biti …jel kojoj bilo tako inace moram dobiti menstruaciju tek 9og …znam da nije tema za ode al eto nadam se da ce mi koja pomoci ❤🙏
Ja sam trudna 9t. A simptom blage mucnine dobila tek prije tj dana. A grudi na dodir bile bolne od cca 6tjedna,i to je to. Nista nisam imala bas dugo dugo.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Mimi, izdrži do ponedjeljka. Bit će sve dobro. ❤️
Boba, bravo za srčeko! 😍 sada uživaj u sreći. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Dobro jutro!
Evo da vam se i ja pridružim 🙂 U srijedu vidjeli plus, u četvrtak beta pozitivna, sad u ponedjeljak idem vidjeti dali se dupla 🙂
Ovo mi je 5. trudnoća 😲, a imam sina od godinu i 4 mjeseca, prije njega 3 spontana 😩 Ova trudnoća potpuno prirodna 🙂
Uz njega stvarno ne stignem misliti na drugu trudnoću, i kao relativno friška mama, mogu vam samo reći da se opustite, jedete i pijete što želite, stvarno ništa od toga ne utječe na bebu 🤗🤗
Danas 4+4 :)
Meni je danas 30 dc i 16 dpo.... uf kako vrijeme sporo ide. Prvi pregled tek u ozujku.
Da Lalla, to u pocetku nikako da prode. I ja sam saznala jako rano, prije izostanka, i bas se vuklo vrijeme.. 🙈
2under2, cestitam 😊🍀
I ja imam dijete i da, nije isto kao kad si prvi put trudna 🙈Ne stignem googlat o svemu i razmisljati, sto je i bolje😊
Da Lalla, to u pocetku nikako da prode. I ja sam saznala jako rano, prije izostanka, i bas se vuklo vrijeme.. 🙈
Da, tak i ja. Iako meni su kratki ciklusi (24-26) dana pa mi je ustvari brzo i zakasnila.
Imam i ja sina od 2 godine i 8 mjeseci. Biti ce meni i muzu ipak malo lakse nego kad je skroz mala razlika. On je vec tako samostalan i velik decko. Evo jucer sam ga pitala dal bi htio brata ili seku. Rekao je da bi htio sekicu . Pa sam ga ja pitala: "a bracu ne bi htio?" Onda je rekao da bi htio i bracu i sekicu.
Caoo, evo da i ovde pitam, ugl decko i ja imamo odnose bez zastite vec 3 mjesecaa, i volili bi stvarno da imamo bebu al sad da je bas pravimo, i nismo, nego kad se desi desi heheh 😊evo prije 2 3 dana su mi bas poceli menstrualni bolovi kao da cu svaki cas procurit i bas su ono podmukli neki i malo mi dodje muka u zeludcu od njih, i ledja me bole u donjem dijelu, sise malo sa strane kad ih taknem. Ciklusi su mi stvarno uredni, u dan dva uvijek dobijem, i evo danas je trebala doc menst i nista, a uvijek dobijen i dan dva prije pa tako da me i to zacudilo da je ni danas nema, samo malo jaci bijeli iscjedak🤷♀️ Stvarno nemam pojma o trudnoci osim da bi trebalo bit par simptoma al ja evo nemam nijedan osim tih bolova kao kad cu dobit i bolova u ledjima, pa bi volila da mi jedna od vas kaze jel postoji mogucnost da sam trudna ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji