Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • celaena
    30. Siječanj 2020. 09:27

Slee

Bok, zene! Samo da se kratko javim. Jucer sam napokon operirana, trudnoca bila u jajovodu. Odstranjena oba jer su bila u katastrofa stanju i ne bi postojala sansa za normalnom trudnocom da su ih ostavili. Maternica i jajnici u izvrsnom stanju. Krecemo na mpo cim budemo mogli i kad se ja psihicki oporavim jer je ovo bilo prestrasno.

Meni treba sad odmor, bar na neko vrijeme, a kd krenem u mpo vode cu sigurno doci po pokoji savjet ako ga ima koja od vas

zao mi je. zelim ti brz oporavak i puno srece u mpo! 
    moja ova trudnoca je mpo, imala sam srece da smo uspjeli u prvom postupku :) 

• MiMi
    30. Siječanj 2020. 09:30

Talija slažem se s tobom. 
    Ali opet ide čitati i provjeriti. Nema što nisam pročitala o iscjetku. Sinoć sam si obećala da ću se smiriti i dok god nema krvi i bolova neću panačariti jer čitanjem samo mi je postalo još gore. 
    Samo da dođemo do 2 tromjesečja i onda kreću veselje teme. 

Talija
    30. Siječanj 2020. 09:37

Nekad je to stvarno jače od nas, razumijem to. I dalje mi nije jasno koliko su česti spontani pobačaji. Danas je pravo čudo kad žena zatrudni i iznosi trudnoću do kraja bez komplikacija. Prije je to bilo normalno. Pitajmo samo naše majke koliko su se sekirale i vodile brigu o tome. Ni upola ko današnje majke. Moja je nakon mojeg prvog spontanog plakala ko kišna godina misleći da više nikad neću imat djecu, nisu informirane,.. 
    Problem je što su nama dostupne sve informacije... i previše njih. Povodeći tim informacijama, dižemo paniku i sebe stresiramo stvarno nepotrebno. I dalje mi je fascinantno da stres toliko utječe na nas. 

nada23
    30. Siječanj 2020. 09:45

Slee, zao mi je. Strašno je ovo čuti, ali bitno da si ti pozitivna. ❤️ Nažalost, nemaju sve žene sreću da im bude uspješna trudnoća iz prve, ali vjerujem da se sve događa s razlogom koji je teško shvatiti na početku. Sigurna sam da će vam mpo donijeti sreću kada budete spremni. Oporavi se i sretno. ❤️🙏

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

30. Siječanj 2020. 09:47

Slee jako mi je žao, bas strasno

mara1992
    30. Siječanj 2020. 09:48

Slee RedRobin žao mi je . Novim curkama čestitke. Jučer sam bila pregleddu termin 05.09. beba 19 mmm 8+4 tjedana.  Mučnine su konstantne zadnja dva tjedna.

url=https://lilypie.com]

Princess Mimi
    30. Siječanj 2020. 09:49

Talija

Previse se opterecujete i istrazujte. Pogledajte samo ciganke oko sebe… niti zna kaj je beta, nit ide kod lijecnika svako malo, niti uzima duphaston, utrogestane i rodi tak lijepu i zdravu djecu. Same si stvaramo nepotrebni stres. Mozda cete me sad hejtat, nebitno… i ja sam inace veliki panicar, nesto me zaboli, provjerim na netu i odmah imam rak svega zivog. Odlucila sam fakat vise ne! Dosta je tog citanja po internetu i forumima. Svaka zena je zasebna, svaka trudnoca je zasebna. Uzivajte u trudnoci, budite oprezne koliko trebate biti, koliko vam doktor veli. Ak doktor vidi na uzv da je dobro, a i dalje imate iscjedak - cemu onda samoinicijativno iszrazivanje i stresiranje dodatno?

Apsolutno se slažem sa svime što si napisala....🙌
    Slee, zao mi je, nadam se da ces nam se uskoro vratiti sa lijepim vijestima ❤️

• MiMi
    30. Siječanj 2020. 09:51

Mene je moja mama rodila početkom 6 mjeseca. I s trbuhom do zuba se penjala na trešnju jer nikoga nije bilo doma a imala je ludu trudničku želju za trešnjama. Svekrva mi je rekla da je ona imala smeđi iscjedak i da je mislila da je menga tek na kod 3 mjeseca je shvatila da je trudna... Tako da mislim da smo mi danas malo previše opterećeni sa svime. A opet nije ni čudo kakvu hranu kupujemo i što jedemo. Sve puno pesticida i kemija. Zapravo sam sretna što mi je mama na selu pa od nje jako puno toga si uzmem. 

Fluffy
    30. Siječanj 2020. 09:55

Mimi, napisala sam vam prije koju stranicu svoje iskustvo. Krvarenjai to svjeza plus iza smedkasti iscjedak koji me mucio od 6 do 13 tjedna. Na prva 3 puta sam isla odma do dr, kasnije ni nebi nego bi cekala redovan pregled. Dok ti je sve ok ja uzv probaj se smiriti i sto manje razmisljati o tom. To ti mozda pukne neka kapilarica kako se beba namjesta. Ako bude sta obilno ili nekakvi jaci grcevi onda se hitno javi ili dr ili na hitnu. Al nadajmo se da nece. 

30. Siječanj 2020. 10:32

Mana_Mare

I ja sam ta koja je prosli vikend provela u suzama jer sam svasta procitala kad sam isla istrazivat po internetu zasto nemam bolove, zasto je ovo ovako a ne ovako…..
    Isla u ponedjeljak kod ginekologa sve je dobro! Rekao je da se ostavim citanja po internetu, ako je nesto da se javim njemu jer on je taj koji ce vidit postoji li problem ili ne.
    Zapravo stvarno same sebe poludimo tim citanjem, trazenjem simptoma i nesimptoma, nabijamo bezpotrebni stres umjesto da se opustimo. Pa se onda isto mislim pa kako su nase mame, bake, prabake radale, provele cijelu trudnocu radeci, i radale su bez problema, jucer u polju danas rodila. Mi u danasnje vrijeme imamo previse dostupnih informacija, za neke stvari je to dobro, ali evo za nasa stanja i na temelju procitanog postavimo same sebi najgori moguci scenarij, a to moramo stbarno izbjegavat! Rekla sam sebi od sad na google ides jedino trazit opremu za bebe 😊😊

Vidim da si u 11 sedmici, kad ides mjerit nuhalni?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.