Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    30. Siječanj 2020. 07:15

Bok, zene! Samo da se kratko javim. Jucer sam napokon operirana, trudnoca bila u jajovodu. Odstranjena oba jer su bila u katastrofa stanju i ne bi postojala sansa za normalnom trudnocom da su ih ostavili. Maternica i jajnici u izvrsnom stanju. Krecemo na mpo cim budemo mogli i kad se ja psihicki oporavim jer je ovo bilo prestrasno. 

Meni treba sad odmor, bar na neko vrijeme, a kd krenem u mpo vode cu sigurno doci po pokoji savjet ako ga ima koja od vas

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Marta14
    30. Siječanj 2020. 07:20

Slee, zao mi je!
    ❤️

Slee
    30. Siječanj 2020. 07:20

Sretno svima! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Talija
    30. Siječanj 2020. 07:55

Slee jako mi je žao! Jesi imala kakve bolove, predosjecala nesto ili tek na pregledu uocili da nije trudnoca u maternici?
    Drzi se. Prebrodi to uz najbliznje i bit ce dobro 💪🏻😘❣️

Mrvica2019
    30. Siječanj 2020. 08:04

Slee jako mi je zao! Nadam se da ces se brzo oporaviti i fizicki i psihicki!
    Crwena i celaena cestitam :)
    Ova nicim izazvana nervoza mi je skroz poznata 😂 tj nije bas nicim izazvana, dogodi se kada ne mogu nesto otvoriti, namjestiti i sl. 😄

Lion♡baby
    30. Siječanj 2020. 08:46

Slee 😔😔 drzi se draga ❤ 

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

30. Siječanj 2020. 09:00

Razmisljam dal da se izbrisem s foruma, jer svaki put kad procitam nesto za neku curu strasno me pogodi, za RedRobin me bas pogodilo, da sam na kraju sama sebi pocela nesto umisljat. Slee jako mi je zao 😢

Neko je spomenuo kihanje, pridruzujem se, svakodnevno kisem po par puta.

• ela32
    30. Siječanj 2020. 09:18

Slee jako mi je zao..
    Ja sam tu od pocetka, ali se rijetko javljam..
    Kako je rekla hope i meni dodje da se obrisem s foruma jer stalno nesto citam pa sebe ispreplasim. Jucer sam napokon bila na 1.pregledu i mala bebica je tu i srce kuca. Bilo me jako strah jer su me grudi do prije tjedan dana jako boljele i to je bio jedini simptom trudnoce, nista drugo. I onda jednu vecer me nesto jako presjeklo u trbuhu i od sljedeceg dana grudi vise nisu bile ni malo bolne. Citajuci po raznim forumima uplasila sam se i mislila da je gotovo. I kad je dr jucer rekao da je sve u redu, da srce kuca, pao mi je kamen sa srca. I onda su me danas ponovo pocele bolit grudi. Mislim da mi sebe same previse ispreplasimo! Oprostite na dugackom postu ali napisala sam to sve za cure koje nekad budu trazile sto znaci kada nestanu svi simptomi trudnoce, ne mora uvijek znaciti da je lose!

Lion♡baby
    30. Siječanj 2020. 09:19

Hope444 i ja tako, sve me strah uci na forum.
    Ja od simptoma osim bolnih sisa nemam nista. 

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Talija
    30. Siječanj 2020. 09:26

Previse se opterecujete i istrazujte. Pogledajte samo ciganke oko sebe... niti zna kaj je beta, nit ide kod lijecnika svako malo, niti uzima duphaston, utrogestane i rodi tak lijepu i zdravu djecu. Same si stvaramo nepotrebni stres. Mozda cete me sad hejtat, nebitno... i ja sam inace veliki panicar, nesto me zaboli, provjerim na netu i odmah imam rak svega zivog. Odlucila sam fakat vise ne! Dosta je tog citanja po internetu i forumima. Svaka zena je zasebna, svaka trudnoca je zasebna. Uzivajte u trudnoci, budite oprezne koliko trebate biti, koliko vam doktor veli. Ak doktor vidi na uzv da je dobro, a i dalje imate iscjedak - cemu onda samoinicijativno iszrazivanje i stresiranje dodatno? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.