Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAmica21
    30. Siječanj 2020. 14:08

Talija

MAmica21

Meni malo malo dođe na duži period preko dana ta mučnina. Ne povraćam ali nemrem ništa. U početku sam prepisivala hrani, pa vožnji u autu, pa stresu i sad nekako mislim nakon par tjedana da ipak je jedini razlog trudnoca 😀 nisam povracala, nije da me napreže ali je u želucu koma.

Meni je sad dva dana manje. Prisutno je, ali manje. 4 dana prije toga, užas užas!

I povraćanje? 😏 Nadam se da do toga nebu došlo, bar ne u nekom nelagodnom momentu. Bilo mi je loše neki dan u gradu, baš sam si mislila kak bi bilo super da moram na cesti 😂

• celaena
    30. Siječanj 2020. 14:41

kod mene cicke narasle za bar jedan broj, nisu vise objesene kak su ostale nakon prve trudnoce haha. Tu i tam bole, osjetljive, al generalno jedini problem mi je sto moram u kupovinu novih grudnjaka :D mrzim kupovati grudnjake :D ima netko ideju gdje naci 90D ili 90E? :D 

vidim da vas vecina ima mucnine, evo srecom to me zaobislo, ali zato cca svaki treci rucak ispovracam. Ne znam jel to bolje ili gore :S

Talija
    30. Siječanj 2020. 14:45

Ne povracam, ali mi je 4 dana bila konstantna mucnina.. ono osjecaj da ne znam je sam li gladna ili mi je mucno.. onak cijelodnevna težina u trbuhu... 
    sad je recimo opet pocelo.. ali nije cijeli dan

30. Siječanj 2020. 15:09

Ja sam najveci panicar od svih panicara, cijeli dan se hvatam za grudi, vec treci dan su mi kao ispuhale 😭

inaaa
    30. Siječanj 2020. 15:17

hope444

Ja sam najveci panicar od svih panicara, cijeli dan se hvatam za grudi, vec treci dan su mi kao ispuhale 😭

Tak sam i ja "bolesna"..nije dobro jel boli dolje, pa si mislim  nece na dobro, pa kad me ne boli se pitam jel sve ok ak ne boli bar malo..grudi diram svako malo, ne moraju biti teske i napuhane, ali barem da oni krugovi na opip bole..hahah..ma definitivno smo previse opterecene, nije trudnoca bolest, to bi trebalo biti nest jako lijepo usprkos svemu ruznom sta se dogodi nekad..

30. Siječanj 2020. 15:37

inaaa

hope444

Tak sam i ja "bolesna"..nije dobro jel boli dolje, pa si mislim nece na dobro, pa kad me ne boli se pitam jel sve ok ak ne boli bar malo..grudi diram svako malo, ne moraju biti teske i napuhane, ali barem da oni krugovi na opip bole..hahah..ma definitivno smo previse opterecene, nije trudnoca bolest, to bi trebalo biti nest jako lijepo usprkos svemu ruznom sta se dogodi nekad..

Jedino sta me tjesi da su mi areole tamne, vide se i kroz potkosulju bas, ja psihicki nisam nikako ok.

Marta14
    30. Siječanj 2020. 16:20

Kad ides na pregled Hope? 

30. Siječanj 2020. 17:40

Marta14

Kad ides na pregled Hope?

6.2, u danasnji dan. Ne znam sta mi je, zasto se ovako osjecam?

Marta14
    30. Siječanj 2020. 17:52

A prva ti je trudnoca, to je normalno. Jos kad dodes tu i procitas sta se curama desilo..nije nikome svejedno. 
    Probaj citat knjigu, serije gledat, nesto da skrenes misli.. Brzo ce proci ti dani, nije to puno jos. 
    Ti si vec u 11 tom tjednu, u tim tjednima vecinom se sve smiruje, to bi trebalo biti normalno.. (naravno ima uvijek nekoga tko povraca do 9tog mj..)
    Misli pozitivno, moras, pa nemamo sta drugo.. Ne utjecemo mi previse na razvoj dogadaja..nitko od nas ne moze biti siguran da ce sve biti dobro do kraja.. Ali mozemo misli usmjeriti na lijepo, dobro.. 
    Ako te je bas previse strah odi prije da se umiris i da vidis kako je.. 

30. Siječanj 2020. 19:01

Marta14

A prva ti je trudnoca, to je normalno. Jos kad dodes tu i procitas sta se curama desilo..nije nikome svejedno.
    Probaj citat knjigu, serije gledat, nesto da skrenes misli.. Brzo ce proci ti dani, nije to puno jos.
    Ti si vec u 11 tom tjednu, u tim tjednima vecinom se sve smiruje, to bi trebalo biti normalno.. (naravno ima uvijek nekoga tko povraca do 9tog mj..)
    Misli pozitivno, moras, pa nemamo sta drugo.. Ne utjecemo mi previse na razvoj dogadaja..nitko od nas ne moze biti siguran da ce sve biti dobro do kraja.. Ali mozemo misli usmjeriti na lijepo, dobro..
    Ako te je bas previse strah odi prije da se umiris i da vidis kako je..

Hvala ti puno na ovim rijecima ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.