Panicarimo u intervalima pa se možemo lijepo podržavati 👌 pozitiva kolko možemo 😊 sviđa mi se grupa!
Meni su mucnine trajale do proslog tjedna, povremeno cak i sa povracanjem. Tocno kako je Rosha napisala, od 1,2 skroz do kasno popodne.
Sva sreća prestale su i sad normalno funkcioniram i papam, jedino moram se kontrolirati da kile ne idu puno gore😂
Jel jedete suhomesnate proizvode, razno razne salame i slicno ili se strogo drzite 'pravila' sto se smije jest, a sto ne?
Jel jedete suhomesnate proizvode, razno razne salame i slicno ili se strogo drzite 'pravila' sto se smije jest, a sto ne?
Ja ništa od toga ne jedem u trudnoći. Pa ni mliječne proizvode koji nisu pasterizirani. U prošloj trudnoći sam se testirala na toxoplasmozu i pa mi je ginicka preporučila izbjegavanje tih proizvoda.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja sam vegetarijanka vec 15god (i ostali u obitelji su vege) tak da nemam ‘problema’ s mesnatim proizvodima, ali zato brate mili jedem sve ostalo ko da ce mi netko ukrast kad mi nije mucnina... 😂 tek sam na pocetku i vec sam +1kg. Valjda je jedino spas kaj ne volim bas slatko a ni junk food.
Svejedno, treba se pripazit kaj i koliko se stavlja u usta..
Kad ides na pregled Hope?
6.2, u danasnji dan. Ne znam sta mi je, zasto se ovako osjecam?
Evo ja danas tolko napuhnuta cijeli dan, da mi i iscjedak puno vise ide, i mislim da me sad vec i dolje boli..a malo i umisljam vjerojatno..i mislim da budem isla pod tus i prespavat sve..
Danas mi je prijateljica bila na pregledu i ona je 7+5, imala je smedji iscjedak jedan dan da bi drugi dan bilo bas crvene boje, pojavilo joj se na papiru, sa bebicom sve ok, srce kuca, i dr joj rekla da ce joj se sigurno opet iscjedak pojavit i da se ne brine sve dok nema jake bolove i jake grceve, i ono kad od tog oskudnog iscjedka krene bas da ljeva. Nesto joj je objasnjavala da taj oskudni iscjedak ima veze sa placentom.
Ina kakav je kod tebe iscjedak?
Ja vec evo trecu noc imam zgaravicu 🤢
Sto se tice ishrane ne jedem suhomesnate proizvode i kao sto je neko napisao od mlijecnih proizvoda samo pasterizovano. Inace slab mi je apetit, i u minusu sam 2kg.
jedem sve :)
Eto Hope, zgaravica je dobar znak 😅Sta ti treba vise..
Ja isto ne jedem suhomesnato, pastete i ostalo..
Sortiraj odgovore
Najstariji