Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAmica21
    30. Siječanj 2020. 10:40

Evo mene s pregleda, srceko još ne kuca ali dr je rekla da smo 5+6 i da se sve super razvilo u 10 dana i da ce do idućeg tjedna sve biti ok. Zumanjcana 4.9mm, bebica 2.9mm ❤️ kasnimo, ali za to su mamini ciklusi krivi 34-37dana😊 sve se vraća tjedan dana unazad kako je i pretpostavljala na prvom pregeldu.

Talija lijepo si objasnila! Budimo ciganke😂👍

Slee, jako mi je žao. I šaljem ti puno snage za budućnost💜

Talija
    30. Siječanj 2020. 10:48

Super mamica! Čekamo sretne vijesti od iduceg pregleda❣️

Rosha
    30. Siječanj 2020. 11:18

Prozdrav svim curkama ovdje, pratim vas od pocetka pa napokon da se i ja pridruzim! 😊
    Ovo mi je treca trudnoca. Imam divnog sineka od skoro 3god (iz AIH postupka, prva trudnoca uspjela iz prve).
    Nakon spontanog prije 2mj (u 6tj) sad sam opet trudna 5+2 (prirodno). Simptomi trudnoce su mi krenuli jako brzo i nisam mogla vjerovati kako sam nakon samo 1mj pauze odmah zatrudnila. Tako da se moze! 😉
    Ali da ne govorim da sam isto u konstantnoj brizi da ne dozivim opet spontani...
    Sad u ponedjeljak sam vadila bhcg na 20dpo - 1648, i na 22dpo - 3558. 
    Fino se poduplala pa sam malo mirnija do 7.02. kad mi je prvi pregled. Cekam taj pregled ko ozebla sunce.. ❤️

Rosha
    30. Siječanj 2020. 11:19

Btw, imam hipotireozu (Hashimota) a znam da je netko spominjao stitnjacu ovdje pa ak imate neka pitanja - tu sam 😊
    I sa platnenim pelenama imam iskustva jer sam ih koristila sa prvim klincem skroz i planiram opet.

Boba
    30. Siječanj 2020. 11:40

Evo ja danas prijavljujem užasnu mučninu, nisam ni otišla na posao kolko mi je loše. Slaba, stalni nagon na povraćanje, ne mogu ništa staviti u usta a gladna! Sad neznam što napraviti, da za molim dok opće prakse da mi otvori bolovanje do prvog pregleda koji je tek 07.02.ili da priđem kod ginekologa prije 🤷🏻‍♀️
    Stvarno nisam pametna! Sad sam negdje 5+5/6

Da

Marta14
    30. Siječanj 2020. 11:52

Mamica super 🤗

Rosha
    30. Siječanj 2020. 12:06

Boba

Evo ja danas prijavljujem užasnu mučninu, nisam ni otišla na posao kolko mi je loše. Slaba, stalni nagon na povraćanje, ne mogu ništa staviti u usta a gladna! Sad neznam što napraviti, da za molim dok opće prakse da mi otvori bolovanje do prvog pregleda koji je tek 07.02.ili da priđem kod ginekologa prije 🤷🏻‍♀️
    Stvarno nisam pametna! Sad sam negdje 5+5/6

Boba imamo prvi pregled na isti dan 😊 
    A sto se tice mucnina, osim sto su pokazatelj da trudnoca napreduje, predlazem ti da nazoves svog gina i kazes mu da ti otvori bolovanje - i to bi ti najnormalnije trebao napraviti.

MAmica21
    30. Siječanj 2020. 12:50

Meni malo malo dođe na duži period preko dana ta mučnina. Ne povraćam ali nemrem ništa. U početku sam prepisivala hrani, pa vožnji u autu, pa stresu i sad nekako mislim nakon par tjedana da ipak je jedini razlog trudnoca 😀 nisam povracala, nije da me napreže ali je u želucu koma. 

Talija
    30. Siječanj 2020. 13:03

MAmica21

Meni malo malo dođe na duži period preko dana ta mučnina. Ne povraćam ali nemrem ništa. U početku sam prepisivala hrani, pa vožnji u autu, pa stresu i sad nekako mislim nakon par tjedana da ipak je jedini razlog trudnoca 😀 nisam povracala, nije da me napreže ali je u želucu koma.

Meni je sad dva dana manje. Prisutno je, ali manje. 4 dana prije toga, užas užas!

Rosha
    30. Siječanj 2020. 13:15

Ja isto imam mukice i mucnine, kako koji dan. I opce nema pravila kad. Zadnjih par dana se potrefilo da mi je bila muka od oko 14h do cca 18h..ili se produzi i navecer. A hormoni me peru evidentno jer imam promjene raspolozena ko zena u menopauzi 😅
    Danas mi je bas super dan, bez ikakvih muka i inih simptoma, jedino po cicama vidim da sam 🤰🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.