Ja sam jela samo spek i to domaći koji moji naprave, ne mogu si pomoći, sanjam ga po noći. Ostale, salame kupovne baš i ne volim, jedino ih pojedem kada pećem pizzu.
Trenutno mi paše slano, a prije sam bila više za slatko.
E imam pitanje u vezi farbanja i trajnog laka. Koji je vaš stav o tome.
Isti dan kada sam po piškila test, prije sam došla s noktiju totalno ne nadajući se da smo uspijeli i uskoro bi morala na korekciju. Sad ne znam da li da nastavim ili samo skinem. Svašta sam pročitala opet na tom glupo internetu.
Znsm cure koje su cjelo vrijeme furale, a opet si mislim doći će ljeto o sandale morati ću na nogama to napraviti.
Jutro, hope444 smeđeg? Sve će biti u redu! Sad već polako ideš prema sigurnijim tjednima. Meni jučer bilo užasno loše, pisala sam te zvala dok opće prakse i bez beda mi otvorila bolovanje do pregleda! Žena je stvarno susretljiva i razuma još i sama rekla da će ona otvoriti jer ako odem kod ginića možda se još neće ništa vidjeti i samo ću se sekirati bezveze!
Da
Ja sam jela samo spek i to domaći koji moji naprave, ne mogu si pomoći, sanjam ga po noći. Ostale, salame kupovne baš i ne volim, jedino ih pojedem kada pećem pizzu.
Isti dan kada sam po piškila test, prije sam došla s noktiju totalno ne nadajući se da smo uspijeli i uskoro bi morala na korekciju. Sad ne znam da li da nastavim ili samo skinem. Svašta sam pročitala opet na tom glupo internetu.
Znsm cure koje su cjelo vrijeme furale, a opet si mislim doći će ljeto o sandale morati ću na nogama to napraviti.
Ja sam kupila boju u ljekarni,color erbe,nisam je jos isprobala,al nema amonijaka niti hidrogena,citala sam komentare i cure kažu da je dobra,da im se čak i kosa oporavila od te boje..lak za nokte sam uzela zoya,mogu trudnice jer nema stetnih sastojaka,dođe 104 kn i dosta je kvalitetan..ma previše otrova koristimo u svoj toj kozmetici,ja se stalno mislim moja mama je samo sapun koristila,prije nije bilo ničega..
Ma svjesna sam toga.
Jutro se naš pricam dezičem a muž viče da ne bi sad više smjela koristiti to. Što da smrdim onda. Morati ću naći neku prihvatljiviju zamjenu.
Ja sam se taman ofarbala nekih tjedan dana prije nego sam test radila. Inace meni je fin rekao da se mogu farbat i da se ne brinem oko toga tako da cu se ja nastavit farbat, ali sa farbama bez amonijaka barem, jer nebi mogla ic na posao s takvim izrastom.. Ne stavljam trajni lak, ali lakiram nokte.
Ja se necu obazirat na google sto se tog sveg toce nego na ono sto mi gin kaze, jer bi inace mogla otic u skroz drugu krajnost.
Ali zanimalo me za te salame jer mene tak vuce na sunke i sendvice, a uskoro cu se morat pojavit na mjestu gdje ce se nudit raznih suhomesnatih (kulen, prsut i sl), a to nisam jela jer me nije ni trazilo. Ako ne pojedem nista bit ce cudno.. Ma malo mogu pojest
Ja sam vegetarijanka vec 15god (i ostali u obitelji su vege) tak da nemam ‘problema’ s mesnatim proizvodima, ali zato brate mili jedem sve ostalo ko da ce mi netko ukrast kad mi nije mucnina… 😂 tek sam na pocetku i vec sam +1kg. Valjda je jedino spas kaj ne volim bas slatko a ni junk food.
Svejedno, treba se pripazit kaj i koliko se stavlja u usta..
Ja sam peskovegeterijanka. Jedem sve osim mesa. Uzimaš li kakav suplement posebno sada u trudnoći?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Curke ja sam u prvoj trudnoći jela sve a i sad isto. Što se tiće kozmetike dezodorans neće naškoditi nikome a kamoli bebi. Samo nemojte stavljati nokte i lakirati prije poroda zato što nokti moraju biti vidljivi.
url=https://lilypie.com]
Ja sam vegetarijanka vec 15god (i ostali u obitelji su vege) tak da nemam ‘problema’ s mesnatim proizvodima, ali zato brate mili jedem sve ostalo ko da ce mi netko ukrast kad mi nije mucnina… 😂 tek sam na pocetku i vec sam +1kg. Valjda je jedino spas kaj ne volim bas slatko a ni junk food.
Ja sam peskovegeterijanka. Jedem sve osim mesa. Uzimaš li kakav suplement posebno sada u trudnoći?
Ne. Ali ja inace stalno koristim neke ‘dodatke’ tipa spirulina prah, jecmena/psenicna trava, proteinski prah konoplje...itd., mijenjam stalno. I Volim to. Super se osjecam kad si nesto od toga ujutro stavim u dorucak 😌
Sad samo folnu uzimam a tamo negdje oko 10-12tjedna cu pocet uzimat Solgar Prenatal.
Danas mi je prijateljica bila na pregledu i ona je 7+5, imala je smedji iscjedak jedan dan da bi drugi dan bilo bas crvene boje, pojavilo joj se na papiru, sa bebicom sve ok, srce kuca, i dr joj rekla da ce joj se sigurno opet iscjedak pojavit i da se ne brine sve dok nema jake bolove i jake grceve, i ono kad od tog oskudnog iscjedka krene bas da ljeva. Nesto joj je objasnjavala da taj oskudni iscjedak ima veze sa placentom.
Ina kakav je kod tebe iscjedak?
Ja vec evo trecu noc imam zgaravicu 🤢
Maksimalno 10 kapi dnevno u intervalima..al jucer sam se malo nanervirala zbog kolegica i za pol sata sam imala fleku na gacama..tako da sad sigurno znam da se nedmijem ni malo stresirat..i nadam se da se danas necu napuhat..
Ne. Ali ja inace stalno koristim neke ‘dodatke’ tipa spirulina prah, jecmena/psenicna trava, proteinski prah konoplje…itd., mijenjam stalno. I Volim to. Super se osjecam kad si nesto od toga ujutro stavim u dorucak 😌
Sad samo folnu uzimam a tamo negdje oko 10-12tjedna cu pocet uzimat Solgar Prenatal.
Zvuči super. 😊 Ubacit ću i ja takvih dodataka za doručak. 👌 Ja sam već sada na prenatalnim kapsulama koje sadrže folnu... nadam se da je to isto ok.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji