Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Lipanj 2020. 10:19

Onka

Sanja* ja sam sebi uzela jastuk za dojenje od 100 % pamuka i predivan je tako lijepo spavam od kad ga imam i uopće mi nije teško okretati se samo dignem nogu koja je okrenem se i prebacim drugu … evo ovako to izgleda
    https://ibb.co/JFyqsBj

😍 baš ste lijepi
    Jastuk izgleda udobno

AngelEyes
    25. Lipanj 2020. 10:34

Sanja 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Vita26
    25. Lipanj 2020. 11:22

Onka,sanja u ja takav imam i stvarno je spas🥰🥰
    https://ibb.co/h88WPc6

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Happymom
    25. Lipanj 2020. 11:24

Cure, je li vama na mail došla ikakva potvrda od rode ili nešto za tečaj? Kako to dalje funkcionira uopće? 

• SmileA
    25. Lipanj 2020. 11:27

Jutro cure, evo i mi prijavljujemo lose spavanje ovu noc...nisam do nekih pola 3 ujutro mogla zaspati, nikako se namjestiti, na koju god stranu se okrenula kao da me bolio trbuh, tezina bebe, i cijelo vrijeme se budila, ali evo uspjeli odspavati nesto sad do pola 10 ujutro.
    Onka ovo izgleda bas odlicno i udobno!🤗morati cu probati tako, uvijek i kad spavam s jastukom i po noci se okrecem imam osjecaj da se borim s njim🙈😂😂
    Unakit drzite se, mislimo stalno na vas dvije..dan po dan i bude to sve dobro🤗🥰
    Brinem se za Isabelagregorijan, nije se bas nista javila..ni da je ostala u bolnici, ili isla doma bas nista..
    Mana_Mare cestitam na 8. mjesecu!wohoo💃ti jos malo 🤗
    Svim curama koje danas imaju preglede i nekakve pretrage zelim svu srecu!😘😘

🌈💙👣🙏

Princess Mimi
    25. Lipanj 2020. 12:19

Happymom

Cure, je li vama na mail došla ikakva potvrda od rode ili nešto za tečaj? Kako to dalje funkcionira uopće?

Meni je dosao mail kao potvrda i link za aplikaciju koju mogu skinuti ali mi se iskreno app ne sviđa, pa sam obrisala 🙈 Ovia mi je puno bolja😅

AngelEyes
    25. Lipanj 2020. 12:25

Meni je isto došao mail potvrde za tečaj. Happymom provjeri spam. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Ninche9
    25. Lipanj 2020. 12:37

Olja seksi mamasita hehe i ja tako stavim jastuk, blazen bio tko ga je izmislio.. A za dojenjr ćće je super praktican kao potpora, a ja sam njime i ogradila bebu kad bi lezao na trosjedu . Bas sam ga puno koristila

tashee7
    25. Lipanj 2020. 12:43

i meni je došao mail za potvrdu, mislim da u Promocije, pošiljatelj Danijela. pa sam si namjestila da mi normalno u inbox dolazi.
    štucanje, ja sam svog jučer ulovila, nisam pretjerano osjetila, ali se vidjelo. lagani, pravilni pokreti, ko malo poskakivanje :) čak sam ga uspjela snimiti

Napokon 2804
    25. Lipanj 2020. 13:01

Cure jel koju bole prepone i sve oko njih, mene preboli, najbolje mi lezati sa necim medu nogama. Cijelu noc sam stavljala jastuke, motala jorgan, ma katastrofa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.