Sanja* ja sam sebi uzela jastuk za dojenje od 100 % pamuka i predivan je tako lijepo spavam od kad ga imam i uopće mi nije teško okretati se samo dignem nogu koja je okrenem se i prebacim drugu … evo ovako to izgleda
https://ibb.co/JFyqsBj
😍 baš ste lijepi
Jastuk izgleda udobno
Sanja
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Onka,sanja u ja takav imam i stvarno je spas🥰🥰
https://ibb.co/h88WPc6
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Cure, je li vama na mail došla ikakva potvrda od rode ili nešto za tečaj? Kako to dalje funkcionira uopće?
Jutro cure, evo i mi prijavljujemo lose spavanje ovu noc...nisam do nekih pola 3 ujutro mogla zaspati, nikako se namjestiti, na koju god stranu se okrenula kao da me bolio trbuh, tezina bebe, i cijelo vrijeme se budila, ali evo uspjeli odspavati nesto sad do pola 10 ujutro.
Onka ovo izgleda bas odlicno i udobno!🤗morati cu probati tako, uvijek i kad spavam s jastukom i po noci se okrecem imam osjecaj da se borim s njim🙈😂😂
Unakit drzite se, mislimo stalno na vas dvije..dan po dan i bude to sve dobro🤗🥰
Brinem se za Isabelagregorijan, nije se bas nista javila..ni da je ostala u bolnici, ili isla doma bas nista..
Mana_Mare cestitam na 8. mjesecu!wohoo💃ti jos malo 🤗
Svim curama koje danas imaju preglede i nekakve pretrage zelim svu srecu!😘😘
🌈💙👣🙏
Cure, je li vama na mail došla ikakva potvrda od rode ili nešto za tečaj? Kako to dalje funkcionira uopće?
Meni je dosao mail kao potvrda i link za aplikaciju koju mogu skinuti ali mi se iskreno app ne sviđa, pa sam obrisala 🙈 Ovia mi je puno bolja😅
Meni je isto došao mail potvrde za tečaj. Happymom provjeri spam.
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Olja seksi mamasita hehe i ja tako stavim jastuk, blazen bio tko ga je izmislio.. A za dojenjr ćće je super praktican kao potpora, a ja sam njime i ogradila bebu kad bi lezao na trosjedu . Bas sam ga puno koristila
i meni je došao mail za potvrdu, mislim da u Promocije, pošiljatelj Danijela. pa sam si namjestila da mi normalno u inbox dolazi.
štucanje, ja sam svog jučer ulovila, nisam pretjerano osjetila, ali se vidjelo. lagani, pravilni pokreti, ko malo poskakivanje :) čak sam ga uspjela snimiti
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Cure jel koju bole prepone i sve oko njih, mene preboli, najbolje mi lezati sa necim medu nogama. Cijelu noc sam stavljala jastuke, motala jorgan, ma katastrofa.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji