Unakit.
Drago mi je da si nam se javila i da bi uskoro mogla doma na mirovanje 👍🤗 drzim fige da sve prode u najboljem redu. Saljem puse i zagrljaje 😘😊
Unakit drago mi je da si se javila i da je situacija koliko toliko optimistična....Po ovome šta govoriš, stvarno si u najboljin rukama i nek te to i održava u nekakvoj pozitivi... Drži se!
Termin je 5.9. Rijeka, i znamo, al smo odlucili ne govorit nikome tako da smo neodredeni :) (znam da tu niko ne bi skuzio, al eto - nasa mala tajna)…
Cervix - naci koji sou program su meni napravili s tim mjerama, a ispada da ovisi o tome kak mjere i kod mene izgleda da psiha ful utjece (npr u 24 tt mi je kod moje dr bio 20mm, nakon 3 sata na poliklinkci 14mm oba u V, u 26 tt odjednom 24mm ili u najgorem kutu 21mm blago u V, i onda u 27 tt 36mm mozda malo prohodan (al opet ovisi o kutu, pa je uzela da sam otvorena 5milimetra - napisala sam jer svi ostanu u cudu), a mozda i u redu - rade pregled samo vag. Uzv-on jer nece dirat zbog posteljice) - necu nikome reci da ne miruje, jer nisam lijecnik, ali uvjerila sam se da sami nisu sigurni, ocito je pitanje dal znaju uopce mjeriti, svatko od njih ima misljenje i teoriju o mirovanju, i neki su strasno netakticni - npr recenica neces dogurat do 26tt/32tt, je nesto najgore sto ljecnici koji bi trebali brinuti o trudnicama mogu reci…
Mislim da se treba pokusat smirit maksimalno (da ja to kazem, svjesna sam ironije), pazit na sebe i bebu i ic na hitnu ak je nes…
Sretno svima.
Ovo je moje iskustvo, mozda nekom bar malo pomogne.
Opet sry na duzem postu, trudim se da su sto kraci :P
Banana, dobro nam ti dosla u dobrom duhu 😊
Unakit super eto za bar koliko toliko bolje vijesti, vjerujem da je tesko, ali samo pozitivno, bit ce to sve dobro!🤗😘
🌈💙👣🙏
Unakit drago mi je da idete na bolje. Sviđa mi se jako tvoja doktorica i ovo njeno mišljenje za strogo mirovanje ali i pozitivnu psihu majke ❤️ sviđa mi se. Psiha je najbitnija u bilo kojoj bolesti/nevolji/tegobi.
Hvala vam, malo smo se sredili za kavu da se vidi pupo ali sam prokuhala u haljini i bedra su se izribala.
Di se pisao tjedan? Ja sam samo kliknula na 28 i više.
Ne moraš skinuti aplikaciju, ja jesam i nisam ju nikako otvorila od onda 🙈🙈🙈🙈
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Tejic - koji pojas si uzela i di?
Talija - predivan trbuscic :)
Unakit - nisam isla unazad pa ne kuzim tocno kaj se desava (prelistat cu jedan dan da skuzim), ali vidim da si u odlicnim rukama. Saljem puno pozitivnih misli :) drz se i zelim da ostanes 2 u 1 sto dulje!
Unakit draga moja, slusaj sve u detalje, i bit ce sve dobro. Mislim na vas. 🥰
Cure, ja sam u de nasla u kauflandu vrece za bebe za spavanje 7 eura velicine od 55 cm do 100 cm. Naravno da sam uzela, pa eto pogledajte malo kad budete isle.
Unakit, drago mi je cuti da vas paze. Na sigurnom si i koliko vidim i muz te cuva. Samo ostani pozitivna a mi cemo se pomoliti za vas dvije i saljemo vam puno zagrljaja i lijepih misli❤️😊
Tashee, nemas pojma koliko mi je lakse cuti da se jos netko bori sa studiranjem uz ove trudnicke "probleme" 😅
Meni je sljedeci tjedan jedan ispit, koji sam planirala rijesiti i prije ali kako sam bila u bolnici eto ostao taj zadnji rok.
Probat ću, a ako nista, ostaju mi taj i jos dva za nagodinu.
Valjda budemo to izgurale nekako 😊 trenutno sam stavila godinu u mirovanje, s time da dok je u mirovanju mozes polagati ispite, pa cu to kad se beba rodi i kad se malo uhodamo 😊🤞🏼
*
Je li itko vidio gdje ima za kupiti Huggies Elite Soft pelena?
Navodno se prodaju u Kauflandu ali pratim katalog i nikako ih nema... 🤔
Od sutra su u kauflandu na akciji
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji