Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Happymom
    24. Lipanj 2020. 18:42

Ja san se prijavila iako jos nisan u 3.tromjesecju, ali gledan da cu bit dok taj tecaj uopće završi. Pocinje krajen miseca tako da ako nema do 9.miseca novog neman ga kad ni odradit sa terminon 1.10.
    Nisan sto posto sigurna, ali mislin da san negdi pročitala da ne provjeravaju 

Happymom
    24. Lipanj 2020. 18:47

Ali oznacila san da san u 3.tromj.da me ne bi slučajno odbili ako označin ne

24. Lipanj 2020. 18:56

Demetria

Hvala vam. Haljinica je iz pepca stara tri godine.
    Sljedeći ciklus je planiran u rujnu za tečaj.
    I pise da je samo za zadnje tromjesečje.
    Pa ne znam bi li se prijavila. Tko zna kad ce biti u rujnu ako stave zadnji dan još cu ja i roditi dok oni se sjete za novi tecaj.
    Je provjeravaju koji ste tjedan?

Pa baš to, koja im je to fora, skoro cijelo tromjesečje je još do rujna. U prijavi ne provjeravaju.
    Lijepa si trudnica 🙂

24. Lipanj 2020. 19:02

Nego, ona aplikacija je obavezna, zna neko? Nemam više mjesta na mobitelu za to.

Tejic
    24. Lipanj 2020. 19:11

Hvala na informaciji za tecaj! 😊 Ja se evo prijavila. Morate staviti koji si tjedan al nemaju nigdje za provjeriti dal je to tocan podatak 😃
    Demetria bas si lijepa trudnica 🤗
    Joj Mina predivno, oci mi se zasuzile cim si zamislim scenu 😍😍
    Sve curke koje se borite s bilo kakvim problemimam saljem vam velike zagrljaje i puse, sve ce to na kraju biti u redu ❤️❤️❤️

Cure moje ja sam se preporodila s ovim pojasom za trudnice, puuno lakse mi je "nositi" trbuh, nista me ne pritisce i bas imam neki osjecaj cvrstoce i sigurnosti.. Sve obavljam s lakocom😊
    Jos si moram nabaviti udobne natikace jer me pete/stopala bole. To bih mogla u ljekarnoj mozda..
    *
    Trebali smo ovaj vikend u Split na odmor malo al evo korona opet mrsi planove, muza je previse strah 😒

Marta14
    24. Lipanj 2020. 19:15

Isabela se nije javila?

Marta14
    24. Lipanj 2020. 19:25

Da, svaka cast vama koje studirate.. 👌Ja zaboravim koji je dan, bas sam neka zaboravna.. Evo taman htjela napisati kako je Demetria lijepa i ode post bez toga 🙈

Talija
    24. Lipanj 2020. 19:52

Evo nas s današnjeg pregleda. Malo me pošpotao što ne mirujem nego se ponašam kao da nisam trudna... zato je ponovno gledao cerviks i rekao da je dobro, da se ne otvaram.. bebač odgovara tjednima, procjena je na 1200g... kako imam dijagnosticiran trudnicki dijabetes dobila sam uputnicu za guk profil i to je uglavnom to ☺️
    Glavno da nam limač dobro 💙

https://ibb.co/6tXdKcc

tashee7
    24. Lipanj 2020. 20:08

Evo još jedna informacija za tečaj. Pošto sam primjetila da vas je dosta iz zaboka i okolice, ovo keljim jer mi je iskočio na fejsu 
    https://ibb.co/XJJDmGM

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

Unakit
    24. Lipanj 2020. 20:49

Drage moje,

Evo vas iscitah I da krenem redom. 

Cestitke svima na uspjesnim pregledima, neka se samo redjaju.

Jucer smo imali prvi post-op pregled. Doktorka oprezna, ali mi kaze zadovoljna da savovi stoje I lab analize su ok. Mimo utrogestana 2x200mg, redovnih suplemenata I paracetamola 1g po potrebi, moram dodavati zeljezo jet mi je hgb pao poslije intervencije na 95.
    Lezim u bolnici, hodam do toaleta, kupaonice 2x tjedno, suprug mi pomaze. 3x dnevno vitalni parametri temperstura, tlak, jednom dnevno detaljni doppler. Ako sve bude u redu, u petak me otpustaju na kucno lijecenje uz strogo mirovanje. Preko zdravstvenog fonda smo rentali bolnicki krevet, kolica, stolac za tusiranje. Doktorka je inzistirala da se odrzava kontakt sa svijetom I da mogu vidjet ljude I izac na kratko na sunce zbog mentalnog stanja, umjesto se zatvorit u spavacu sobu na gornjem katu I ic u wc I kupaonicu. Veli mora se odrzavati pozitivna svijest majke I kad si na strogom mirovanju.
    Nosim non-stop carape  na 30' da se sprijeci tromboza.
    Skinuli su me s iv antibiotika, danas su uzeli urin na analizu jer sam se pozalila da sam sinoc imala neke tegobe kao da se ne mogu ispraznit a moraju osigurat da bas nemam nikakve infekcije. Za probavu mi daju lijek za razmeksavanje stolice her niposto ne smijem dobit zatvor tako da sad imam proljev (ispricavam se na detaljima, mozda nekom bude od koristi).
    Sve sto mi preporucaju I preko toga cu uradit, kao I svaka od vas. I uz to se molit Bogu dragom I Bogorodici. 

Bulba, drago mi je da guras dobro, imale smo slican ispad samo sto je meni nazalost se sve desilo odjedanput I prilicno agresivno. Tako da vidjet da ste dobro mi daje nadu 🙏

Izabela, draga, dobro je da si na pravom mjestu I da te tu strucnjaci mogu pratit I reagirat ako zatreba. Meni se cerviks u tjedan dana skratio sa preko 4 na 3cm I otvorio gore da su membrane usle, a dolje zalozivist 1cm. Sad he ostalo 1.5cm I oko 0.6cm sava. Ono iznad sto je bilo se vise ne racuna ... Prije intervencije su morali uradit sve nalaze da se iskljuci infekcija, naprsnuce membrana I smire kontrakcije. Mozda ce probat s tobom samo mirovanje za pocetak. 
    Inace imam ponekad bol ka preponama sto je od cerviksa, imam I BH uglavnom poslije podne/navecer kojih se sad plasim. U stvari, sad se svega plasim.
    Ja van svima saljem puse.
    Molim se za zdravlje svih trudnica I bebica. Zahvalna sam vam na podrsci, razumijevanju, bodrenju I pozitivnim mislima koje saljete nama dvijema 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.