Danas 95 zarazenih koronom :(
Strah me da nam ne zabrane pratnje na porodu… Mi jos nismo uspjeli ni na pregled skupa..
Vidim da su se napokon Rode pokrenule pa držim fige da bude nešto od toga
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Marta, Unakit ja sam htjela uzet taj Rotbäckchen al sam nasla od Doppelherza (ima dm, rossman i ostale drogerije) i 30ml pokrova 100% dnevnih potreba pa sam uzela taj da mi dulje traje,bit ce mi za skoro mjesec dana.. Kod mene kosta 10e,a Rotbäckchen oko 6-7
Nego, bila sam kod ginicke, sve je dobro hvala Bogu, dobila sam od pocetka 8kg, danas sam napravila OGTT pa cekam nalaze iduci tjedan
dolje je sve ok, bebica raste, sex moze, put za Hrv moze.. Al vidjet cemo sta ce bit s koronom
I ja spavam nocu kao top al nakon gotovo 2.5god nocnog budenja zbog malca mislim da sam i zasluzila
Ej cure, imam pitanje. Ja curku svoju evo već drugi dan ne osjetim baš jutros kao sa strane malojel moguće da se pomaknula na stranu pa da ju zbog toga ne osjetim?A i imam posteljicu sprijeda.. neznam zabrinuta sam
A što se tiče jastuka ja imam veliki taj za trudnice i dojenje 180cm je dugačak i ide u C odličan je spašava me 😁
https://ibb.co/RTp39KJ evo ga 😁
Ja imam posteljicu sprijeda, jedan dan bebica nabija ujutro ko luda, pa cijeli dan nista. Nekad cijeli dan prode da je ne osjetim. Uvijek se zabrinem, pojedem nesto i na bok se legnem, pa se javi, kao da osjetim da je zovem 😊
Uh dobro onda haha hvala vam cure baš sam sezabrinula da se nešto dešava idem odmah pojesti čokoladu haha 🐷❤️
Jel se javila? 🤔😁
Ninche isto Eisen pise na boci ili nesto drugo? 🙄
Super za uspjesni pregled! A ovo za more ne mogu ni misliti, ja idem kao sutra al jos ne znam da li idem.. 🙈
Matea probaj sa lampom svijetliti, ili casu hladne vode.. Evo moja ne reagira na slatko jer joj je valjda previse slatkog sta jedem 🐷🍫i ne javlja se bas na lijevom nego na desnom boku..
Hej hej,
Ja isto spavam ko top, i ako se probudim za okretanje zaspim odmah...
-
I mene strah da ne zabrane pratnju i posjete (mislim da u Ri jos nisu zabranjenje)...
-
Pitanje, obzirom da mi nagovjestaju da cu morat ranije u bolnicu (tjedan/dva mozda i vise) lezat prije poroda (jer misle da cu morat na carski zbog posteljice) kaj trebam nosit, jednom u zivotu ko djete sam bila u bolnici i to je to (malo sam bedak po tom pitanju).
Odnosno, pitanja
1) sto trebam u bolnici dok lezim na cuvanju trudnoce? (jasno mi je pribor za higijenu, pidame/spavacice/roba, japanke il nes, rucnik, punjac...)
2) jel neka imala carski pa da mi kaze trebam li sto mimo svih popisa koje daju za u bolnicu? Jer nemam oko sebe bas zena koje su rodile na carski pa mi je sve to enigma...
Javila se! Jeii haha jela sam sladoled i paradizot tako da je šećerna bomba bila lupka upravo 😁😁😁💕
Kad ležim na boku ne javlja se baš nit na jednom već kad sam na leđima ili kad sjedim naslonjena na kauč al bitno da se javila 😁 evo zezaju me moji sad radiš paniku kad se ne javi, a šta će bit tek kad naraste a ne javi se haha joj 🙈🙈
Da zabranili su u Rijeci..
Mislim da ne treba nesto posebno za carski(nisam bila), meni je trebalo sve ono sa popisa i za bebu nista, oni ih kupaju, mijenjaju pelene, kreme i ostalo..
Uzmi si hrane jer su ludi, nikad necu zaboraviti onaj kupus 🤢i japanke za kupaonu jer je uzas
Bananaupidjami
Ja sam imala 3carska sad cu 4carski,Rodicu sa 37ili38tj trudnoce,ako je trudnoca uredna onda ides dan prije carskog u bolnicu..nista posebno ti netreba,isto kao da prirodno ides roditi,jedino sto ces imati rano i Moraces paziti da se oporavis skroz,tesko uzstati,disati,hodati jer fakat boli ali ja ova tri podnjela odlicno,uzstala sutra dan i uzivala sam sa bebicom ,oporavila sam se za neke mj dana,nista teze od bebe nisam digla.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
E da Marta je u pravu hranu Trebaces i prije i posle 😂😂😂
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji