Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    25. Lipanj 2020. 09:05

cure koje su početak listopada u Splitu ili kraj rujna možemo se dogovoriti pa skupa kupiti onaj gel?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

enana
    25. Lipanj 2020. 09:52

Mana_Mare cestitam! Meni 32.tjedan djeluje tak daleko, jedva cekam 😊
    Sretno svim curama koje danas imaju preglede!

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Princess Mimi
    25. Lipanj 2020. 09:53

Demetria, dobra ideja sa lavorom, to cu danas isprobati 😄
    Skoro ko da sam na moru 😂
    Mare, čestitam 😊 Bas me zanima hoce li i bebice stizati po redu ili ce se izmjesati termini na kraju 😄💕
    Za gel, i ja bi se dogovorila s curama iz Zagreba, znam da je netko već napisao da je za, ali naravno da sam zaboravila 🙈😅

25. Lipanj 2020. 09:54

Unikat hvala za savjet budem probala ako se nastavi za sada je dobro samo sinoć je bio pakao... i sretno s tvojom bebicom javi šta kaže doktorica 🥰😘
    Demetria evo iskreno neznam bile su toliko mekane kao da su raskuhane i bljutavog nekog okusa i kažem pojela sam ih jedno 5 ali očito dovoljno da mi bude muka. Sad je sve uredu pa se nadam da se počistilo pila sam vode vode i samo vode da nebi dehidrirala ili nešto 

AngelEyes
    25. Lipanj 2020. 09:54

Mare čestitke! Mi amo danas službeno ušli u 7.mjesec 💕
    Mimi i meni je neprestano vruće, što će biti kad krenu prave žege. Jedino se dobro osjećam dok sam u moru, nije vruće, ne bole noge, leđa... 😁
    Jučer sam prvi put osjetila kako bebač štuca, prepala sam se. Jeste i vi to osjetile? 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

25. Lipanj 2020. 10:00

Našla sam kajlu u bubamari, sad ju isprobavam 

Al razmišljam i o jastuku za dojenje, Ninche hvala, kak ga upotrebljavaš? Između nogu, ispod trbuha ili...? Dok se okrećeš moraš ga prebacivati na drugu stranu? Jel to nespretno?
    Super, cure, 7. mjesec i 8., kak su to lijepe brojke 🤩

25. Lipanj 2020. 10:00

Aha, da, uzela sam usput i jedan ručnikić u kiku, malo su dopunili asortiman.

Vita26
    25. Lipanj 2020. 10:02

Unikat dragoo je da ste dobro,naravno da cete i biti ❤️❤️Izdrzacete vi to sve ❤️❤️ Pusa od mene i Tina
    Mina ljeno su ljepa imena za curice -MIA,Lea,Linda, Vita,Tea,Rita,Lita,lajla,Marta,Sara,

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

25. Lipanj 2020. 10:12

Sanja* ja sam sebi uzela jastuk za dojenje od 100 % pamuka i predivan je tako lijepo spavam od kad ga imam i uopće mi nije teško okretati se samo dignem nogu koja je okrenem se i prebacim drugu ... evo ovako to izgleda 
    https://ibb.co/JFyqsBj

25. Lipanj 2020. 10:17

Ivana_Du

Jučer sam prvi put osjetila kako bebač štuca, prepala sam se. Jeste i vi to osjetile?

Moj mali često štuca. To je i bila jedna od prvih stvari koje sam osjetila, dosta jako on to štucne i strese se. Ponekad mi se strese cijeli trbuh, haha. Znam ga osjetit dolje na mjehuru i gore pod rebrima istovremeno. 
    A zadnjih par dana sam uspjela osjetiti i kvrge pod rukom, izvana kroz trbuh 🥰 ne znam jel to bila glavica ili guza ali baš sam se raznježila od toga. Još uvijek mi je nekak nestvarno da je stvarno dijete unutra.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.