cure koje su početak listopada u Splitu ili kraj rujna možemo se dogovoriti pa skupa kupiti onaj gel?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mana_Mare cestitam! Meni 32.tjedan djeluje tak daleko, jedva cekam 😊
Sretno svim curama koje danas imaju preglede!
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Demetria, dobra ideja sa lavorom, to cu danas isprobati 😄
Skoro ko da sam na moru 😂
Mare, čestitam 😊 Bas me zanima hoce li i bebice stizati po redu ili ce se izmjesati termini na kraju 😄💕
Za gel, i ja bi se dogovorila s curama iz Zagreba, znam da je netko već napisao da je za, ali naravno da sam zaboravila 🙈😅
Unikat hvala za savjet budem probala ako se nastavi za sada je dobro samo sinoć je bio pakao... i sretno s tvojom bebicom javi šta kaže doktorica 🥰😘
Demetria evo iskreno neznam bile su toliko mekane kao da su raskuhane i bljutavog nekog okusa i kažem pojela sam ih jedno 5 ali očito dovoljno da mi bude muka. Sad je sve uredu pa se nadam da se počistilo pila sam vode vode i samo vode da nebi dehidrirala ili nešto
Mare čestitke! Mi amo danas službeno ušli u 7.mjesec 💕
Mimi i meni je neprestano vruće, što će biti kad krenu prave žege. Jedino se dobro osjećam dok sam u moru, nije vruće, ne bole noge, leđa... 😁
Jučer sam prvi put osjetila kako bebač štuca, prepala sam se. Jeste i vi to osjetile?
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Našla sam kajlu u bubamari, sad ju isprobavam
Al razmišljam i o jastuku za dojenje, Ninche hvala, kak ga upotrebljavaš? Između nogu, ispod trbuha ili...? Dok se okrećeš moraš ga prebacivati na drugu stranu? Jel to nespretno?
Super, cure, 7. mjesec i 8., kak su to lijepe brojke 🤩
Aha, da, uzela sam usput i jedan ručnikić u kiku, malo su dopunili asortiman.
Unikat dragoo je da ste dobro,naravno da cete i biti ❤️❤️Izdrzacete vi to sve ❤️❤️ Pusa od mene i Tina
Mina ljeno su ljepa imena za curice -MIA,Lea,Linda, Vita,Tea,Rita,Lita,lajla,Marta,Sara,
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sanja* ja sam sebi uzela jastuk za dojenje od 100 % pamuka i predivan je tako lijepo spavam od kad ga imam i uopće mi nije teško okretati se samo dignem nogu koja je okrenem se i prebacim drugu ... evo ovako to izgleda
https://ibb.co/JFyqsBj
Jučer sam prvi put osjetila kako bebač štuca, prepala sam se. Jeste i vi to osjetile?
Moj mali često štuca. To je i bila jedna od prvih stvari koje sam osjetila, dosta jako on to štucne i strese se. Ponekad mi se strese cijeli trbuh, haha. Znam ga osjetit dolje na mjehuru i gore pod rebrima istovremeno.
A zadnjih par dana sam uspjela osjetiti i kvrge pod rukom, izvana kroz trbuh 🥰 ne znam jel to bila glavica ili guza ali baš sam se raznježila od toga. Još uvijek mi je nekak nestvarno da je stvarno dijete unutra.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji